Kakva je budućnost čovječanstva?
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Kakva je budućnost čovječanstva?

23.07.2023 | 08:16
smayoo kaže:
Nisam baš tako 100% siguran. Ja sam upoznao nešto ljudi koji imaju novaca daleko više nego bi njihova djeca, pa i unuci stigli do svoje smrti potrošiti, osim da se pucaju najskupljim drogama svakodnevno, i lupaju svakodnevno milijunske uloge na ruletu i blackjacku u kockarnicama. I bez obzira što imaju besmisleno velik imetak, i dalje žele još, još i još. Ne radi samog novca, koliko radi osjećaja moći i utjecaja. Ne znam kako to objasniti, ne razumijem tu motivaciju, ali toliko sam je puta doživio da sam jednostavno prihvatio da su to - takvi ljudi.

Meni je teško ovo prihvatiti. Ne kažem da su moje misli u pravu, ali ako su tvoje u pravu, onda bolje da nas nema Idemo početi svatko od sebe, svi radimo nekakav posao, za koji smo plaćeni, ali osim plaće mora biti još poneki motivacijski faktor. Svatko od nas kad neki posao odradi kako treba i dobije povratni pozitivni feedback, mora osjetiti zadovoljstvo, jer je posao odradio kako treba. Evo ja radim generatore i kad sva ispitivanja prođu kako treba i nema nekih reklamacija, meni je to na ponos i zadovoljstvo, mada bi još mogao zaraditi da nije sve kako treba biti...moram ići ponovo na sajt i ispravljati neke greške, uz dnevnice i ostale benefite veće plaće.

Da neki student, kojeg je podučavao @smayoo postane Nobelovac, vjerujem da @smayoo ne bi tražio neku naknadnu kompezaciju za to, nego bi bio ponosan na svoj rad.

Život je najinteresantnjii zbog razloga što je nepridvidljiv i to mu daje čar. Svašta vam se može dogoditi u životu neplanirano. Zašto je nogomet, najpopularniji sport na planetu, isto iz razloga što je neprividljiv...zadnja tekma Dinama i Hajduka je čisti dokaz.

Jedno pitanje za sve nas u našoj maloj zajednici. Da li bi vi bili sretni, da sve imate materijalno i da su svi vaši zdravi, a da su svi drugi oko vas koje poznajete, budu duboko siromašni i bolesni ? Normalno je da niste sretni.

Postoji nešto što se zove ljudkost i ne vjerujem da su svi oni na najvećim pozicijama moći, cijepljeni protiv toga.
23.07.2023 | 08:37
Na dnu bilo cega je novac. Sto god upakirali, lezi na hrpi novaca.
23.07.2023 | 08:42
smayoo kaže:
Nisam baš tako 100% siguran. Ja sam upoznao nešto ljudi koji imaju novaca daleko više nego bi njihova djeca, pa i unuci stigli do svoje smrti potrošiti, osim da se pucaju najskupljim drogama svakodnevno, i lupaju svakodnevno milijunske uloge na ruletu i blackjacku u kockarnicama. I bez obzira što imaju besmisleno velik imetak, i dalje žele još, još i još. Ne radi samog novca, koliko radi osjećaja moći i utjecaja. Ne znam kako to objasniti, ne razumijem tu motivaciju, ali toliko sam je puta doživio da sam jednostavno prihvatio da su to - takvi ljudi.

Moj najbolji prijatelj je jedan od takvih. Imam dojam da je prvo uvjeren da će on taj kraj nekako riješiti i izvući se. Osim toga, primjećujem kod njega veći eksistencijalni strah nego kod nekog "normalnog" pojedinca.

Njemu ta količina novca u odnosu na to koliko troši nije baš toliko ogromna, te on vidi njenu konačnost. Najviše ga je strah da ne ostane na kraju novca još života za živjeti (iracionalno! Ali što da se radi). Neki instinkti koji se otkrivaju tijekom osobnih financijskih i ostalih kriza su vrlo važni za suočavanje s nadolazećim situacijama kada njega više ne bude, što također uključuje sposobnost pronalaženja nekog alternativnog rješenja. Jako je teško nekome dokazati da ima glad kad taj ni ne zna što je glad.

On prepričava jednu životnu situaciju kao nešto najgore što je doživio - putovao je kroz Skandinaviju motorom i ukrali su mu novčanik, pa je gladan sjeo za stolom u gostionici i pojeo ono što je ostalo na tanjuru.

Na to ja samo odgovaram smješkom i hladno kažem: "Dobro jutro, Kolumbo."
26.07.2023 | 00:35
Evo još malo iz američkog Kongresa o kupljenim medijima, lažima američkih federalnih agencija, Bidenovom laptopu, njegovim vezama s Ukrajnom... Urednica New York Posta u jednom trenu se ne može suzdržati od smijeha na to koliko su lagali i muljali...

31.07.2023 | 08:44
I evo, sve ide po njihovom planu kontrole populacije...

Nicole Schwab, kćer notornog Klausa, najavljuje "klimatske lockdowne":

31.07.2023 | 12:20
dpasaric kaže:
I evo, sve ide po njihovom planu kontrole populacije...

Nicole Schwab, kćer notornog Klausa, najavljuje "klimatske lockdowne":

Gdje je ona točno najavila "klimatske lockdown-e"?!

Nigdje, ali eto... tebi se ne da čitati, nisi ti istraživački novinar... ti očito nemaš vremena za gubljenje na provjeru ovih baljezgarija, jer eto, ipak je lakše opalit copy-paste i slavodobitno prepisati naslovnicu nekog "istinoljubljivog" portala, nego poslušati što "kćerka notornog Klausa" stvarno govori.

U tom govoru koji se spominje u članku, ona nigdje ne spominje niti lockdown, niti klimatski lockdown, niti išta najavljuje, ali neki bolesni um je sve izrečeno "protumačio" na sebi svojstven način, i onda skovao naslovnicu koja nema veze sa ničim.

I to netko "puši"?!
Svaka čast...
31.07.2023 | 13:42
Ti si "popušio" Poshipu Limeted i avionsku liniju za Donji i Gornji Vakuf, pa zašto ne bi i ovo...

I još usput linkaš video koji upravo potvrđuje sve što sam napisao.
Ni tebi se nije dalo gledati video?!
Dovoljno je da pročitaš naslov, i to mora biti tako kako piše?!

Po toj logici je moglo pisati:

"Kćer notornog Klausa, sletjela na Mars"

ili

"Kćer notornog Klausa obrisala zemlju 'XY' sa karte svijeta"

ili bilo što drugo, ma kako god nevjerojatno zvučalo, a ovčice bi složno zapljeskale i stalno ponavljale:

"Eto... vidite... jesmo li vam govorili..."
31.07.2023 | 16:32
OK. A koje je tvoje tumačenje toga što je izjavila? Ja sam pogledao video i, po mom sudu, to je učeno umotana izjava tako da je nijedan odvjentik ne može uhvatiti u škare, može se uvijek izmotavati oko toga što je htjela reći, ali motivi su joj ipak slabo prikriveni. Sasvim konkretno kako tumačiš njene riječi "change that is not incremental"?
31.07.2023 | 20:47
@smayoo,

Tumačenje nečijih riječi je jedno, a napisati da je netko nešto izjavio, priznao i slično, je nešto sasvim drugo.

"change that is not incremental" je znatna promjena (dakle, suprotno od postupnih promjena koje je ona spomenula)

Gdje ti vidiš da je spominjala, pa makar i u prenesenom smislu, klimatske lockdown-e?
31.07.2023 | 21:13
Glavno da naš Martin vjeruje u plemenite namjere WEF elite, u potpunu dobronamjernost tog klana ultra-bogatih profitera koji su u pandemiji pokazali na kakve su manipulacije spremni, koliko daleko mogu ići u lažima i obmanama, a sada odjednom oni su ljudi od povjerenja, časti i poštenja? Ozbiljno?

Ista licemjerna ekipa koja je napravila do sada neviđeni transfer bogatstva od siromašnog i srednjeg sloja u svoje big-pharma-BlackRock-Raytheon džepove, sada priprema novo poglavlje ograničavanja sloboda kmetova uz dalje uništenje malog i srednjeg poduzetništva kako bi njihove korporacije upravljale baš svime uz potpuno zaobilaženje demokracije, tj. njeno pretvaranje u ispraznu kulisu putem korupcije političara, tehnokracije i masovnih medija koji su potpuno u njihovom vlasništvu.

Ove zlikovce više nije teško prepoznati, dođu nam kao neki globalni HDZ, barem mi iz Hrvatske znamo iz prve ruke kako izgleda korupcija, prevara i krađa, samo što ovi to izvode na svjetskoj razini.
31.07.2023 | 21:43
m@xym kaže:
@smayoo,

Tumačenje nečijih riječi je jedno, a napisati da je netko nešto izjavio, priznao i slično, je nešto sasvim drugo.

"change that is not incremental" je znatna promjena (dakle, suprotno od postupnih promjena koje je ona spomenula)

Gdje ti vidiš da je spominjala, pa makar i u prenesenom smislu, klimatske lockdown-e?

Rekla je kako im je prošla (covid) kriza pokazala moguća rješenja koja sad treba upotrijebiti za klimatsku "change that is not incremental". Pogledao si video, zar ne? Kako onda ti tumačiš to što je rekla, ako smatraš da je tumačenje medijskog naslova - pogrešno i tendenciozno?
01.08.2023 | 05:00
Pa neće dijete protiv roditelja kada ga hrane.
01.08.2023 | 09:53
smayoo kaže:
Rekla je kako im je prošla (covid) kriza pokazala moguća rješenja koja sad treba upotrijebiti za klimatsku "change that is not incremental". Pogledao si video, zar ne?

Da, pogledao sam video, i nigdje nisam čuo da je rekla to što ti govoriš, niti ono što piše u naslovu članka, pa bih te molio još jedanput da mi kažeš, gdje je točno rekla to što ti kažeš?

Možda ja ne razumijem dobro engleski, pa krivo tumačim njezine riječi, ili si ti u stanju "čuti" ono što ona misli, a ne ono što govori, ali činjenica ja da, ovo što je izrekla, nema nikakve veze niti sa naslovom članka, niti sa onim što je @dpasaric napisao da je rekla.

dpasaric kaže:
Glavno da naš Martin vjeruje u plemenite namjere WEF elite, u potpunu dobronamjernost tog klana ultra-bogatih profitera koji su u pandemiji pokazali na kakve su manipulacije spremni, koliko daleko mogu ići u lažima i obmanama, a sada odjednom oni su ljudi od povjerenja, časti i poštenja? Ozbiljno?

Glavno da ti vjeruješ kako si čitanjem jednostranih članaka razotkrio, ne jednu, nego brojne bjelosvjetske zavjere, i da samo ti znaš "istinu" i da se na nalaziš na "pravoj" strani... a to što svako malo objaviš neku neprovjerenu glupost, ma to nema veze, uostalom, zašto bi ti sam sebe provjeravao kad "znaš" da si nepogrješiv.
01.08.2023 | 10:13
Eto, ja ne vjerujem u sranja oko sprijecavanja klimatskih promjena. One su se dogadjale i dogadjati ce se bez obzira sto mi radili.
Elektricni auti su svijetska prevara kao i flasirana voda.
Dokazano je da voda moze imati negativnu cijenu od 10c, a financira se reklamama.
Nadalje, zasto ne natjeraju firme da izbace iz upotreba plasicnu ambalazu?

Ovo sto WEF zagovara je put totalitarizam. Orwell je za njih amater.
01.08.2023 | 11:41
m@xym kaže:
smayoo kaže:
Rekla je kako im je prošla (covid) kriza pokazala moguća rješenja koja sad treba upotrijebiti za klimatsku "change that is not incremental". Pogledao si video, zar ne?

Da, pogledao sam video, i nigdje nisam čuo da je rekla to što ti govoriš (...) gdje je točno rekla to što ti kažeš?

WTF? Video ima 50 sekundi.

Nema veze, ajde molim te daj ti svoju interpretaciju toga što je rekla u tih 50 sekundi, a da bude konkretnog značenja, bez odvjetničkog umotavanja i izmotavanja. Pa da ustanovimo gdje se to tvoja i moja percepcija razilaze. Ne zanima me pri tom naslov onog članka, evo, diskutiramo ti i ja, o tom videu od 50 sekundi. Deder.
01.08.2023 | 13:14
Nema veze, ajde molim te daj ti svoju interpretaciju toga što je rekla u tih 50 sekundi, a da bude konkretnog značenja, bez odvjetničkog umotavanja i izmotavanja.

Ja ne tražim ničiju interpretaciju, nego me zanima gdje je dotična rekla to što je navodno rekla.

Imamo:

- copy-paste naslova članka koji slavodobitno objavljuje: Klaus Schwab's Daughter:'Permanent Climate Lockdowns Coming - Whether You Like It or Not'

- izjavu @dpasaric-a: "Nicole Schwab, kćer notornog Klausa, najavljuje "klimatske lockdowne"

- i video, u kojem nema ni traga ni glasa o tome što je dotična navodno rekla

I tako smo došli do toga da je ona rekla nešto što zapravo nije rekla, ali nema veze što to ona nije rekla, jer ste vi to tako shvatili da je ona rekla, pa onda to mora biti istina.

Moja percepcija je vrlo jasna.

1. Naslov članka ne odgovara istini (tj, sadržaj naslova članka ne odgovara sadržaju videa na temelju kojeg je napravljen naslov).

2. Kolega forumaš prepisuje naslov članka, bez da je i pokušao provjeriti da li je to istina ili ne.

3. Na moje pitanje, gdje je u videu dotična rekla to što piše u naslovu, kolega forumaš niti ne pokušava odgovoriti nego iznosi svoja mišljenja kao moja uvjerenja (iako o njima ne zna ništa).

4. Zatim se ti uključuješ u raspravu, i tvrdiš da je rekla nešto drugo, ali kada te pitam da mi pokažeš gdje je to rekla, u tih 50 sekundi videa, opet nema odgovora.

5. U tih 50 sekundi, dotična je izjavila, citiram:

"This crisis has shown us that first of all, things can shift very rapidly when we put our minds to it and when we feel the immediate emergency to our livelihoods. And second, that, clearly the system … that we had before, is not sustainable. So I see it as a tremendous opportunity to really, to have this Great Reset and to use the huge flows … of money, to use the increased levers that policymakers have today in a way that was not possible before, to create a change that is not incremental, but that we can look back and we can say, this is the moment where we really started to position nature at the core of the economy."

Gdje vi vidite spominjanje klimatskog lockdown-a?!

Ako se ne spominje nigdje onda sam ja u pravu kada tvrdim da ovaj naslov nema veze sa sadržajem izrečenim u videu, i da kolega @dpasaric, po tko zna koji put, prenosi neistinite tvrdnji iz drugih izvora.

Ako se spominje, onda bih molio time-stamp iz videa, ili citat iz gore navedenog transkripta u kojem ona spominje klimatski lockdown, pa ću se ja ispričati i kolegi @dpasaricu, i ostalim forumašima zbog moje "krive interpretacije".
01.08.2023 | 16:20
A ja te lijepo pitam da sad interpretiraš (objasniš svojim riječima) kako si ti točno shvatio suštinu toga što je ona rekla?
01.08.2023 | 17:28
Mojim riječima: Žena kaže da može opet doći do sranja koji ugrožava živote. Da je to izvanredna prilika da lovu koristimo u organiziranja tih kriza. Prethodni sistem nije baš bio učinkovit. Morat ćemo staviti zaštitu prirode u sredinu naših akcija.
Po meni nema ništa s onim što je Davor gromoglasno nagovijestio da bi bilo tih "klimatske lockdowna".

Ali već imamo klimatske lockdowne! Ja, npr. kad su ove lude temperature ne izlazim iz kuće!
01.08.2023 | 17:43
Ne izlazis jer ne zelis, a ne zato jer ti netko brani.
To je osnova demokracije, a ne kako je ovdje neki shvacaju.
Nece valjda Bozinovic (za kojeg nisam imao pojma da postoji) odredjivati kada cu iz kuce izlaziti.

Ovo je pamflet u nazi maniri.
01.08.2023 | 18:57
@smayoo,

Nemam ti šta interpretirati, jer ne pratim WEF niti imam neki poseban stav u vezi sa onim što isti rade i govore.

Mogu ti eventualno prepričati ovu njezinu izjavu na hrvatski jezik, ali pretpostavljam da znaš engleski jezik dovoljno dobro, da za to nema potrebe. Isto tako pretpostavljam da ti je jasno da ona nigdje nije spomenula nikakav lockdown niti je najavila stalne klimatske lockdown-e bez obzira koliko slobodno tumačio njezine riječi.

Nije mi jasno zašto toliko inzistiraš na interpretaciji, kada ovdje uopće ne raspravljamo o interpretaciji, nego o jasno provjerljivim činjenicama:

- netko je objavio članak sa neistinitim naslovom

- kolega @dpasaric je prenio screenshot naslova toga članka i prepisao istu neistinu

Na moje traženje da mi odgovori na temelju kojih riječi iz njezine izjave je on zaključio da je ona rekla to što piše u naslovu, nije mi znao, ili htio odgovoriti, isto kao ni ti.

Ako je to već njegova interpretacija, onda bi valjda trebao biti u stanju objasniti koje je to njezine riječi interpretirao upravo tako, a ne izvrdavati, bez "odvjetničkog izvrdavanja i izmotavanja".
01.08.2023 | 19:07
Mene ne zanima članak, nego me zanima što ti misliš da znači to što je ona rekla. Ja mislim da si ti ipak svjestan da nema nekog mogućeg značenja koje se tim riječima može dati, a da nije nategnuto pa sad filozofiraš jer ne želiš priznati da je ipak jasno da se "things can shift very rapidly when we put our minds to it and when we feel the immediate emergency to our livelihoods" odnosi na lockdown, jer upravo to je bitna odrednica onog što se u cijelom svijetu dogodilo. Ako pak griješim, molim te reci što onda ti misliš da te riječi znače.
01.08.2023 | 19:37
Kada ona dodje na taj svoj skup Ponycom onda neka se javi.
01.08.2023 | 19:58
E, vidiš, tebe ne zanima članak, i ne zanima te to što ona nije rekla (pa makar i ako je mislila) to što joj se "stavlja u usta", ali zato ja "filozofiram" i "ne želim priznati" tako što navodim samo lako provjerljive činjenice.

Tebi je "lockdown" jedina bitna odrednica koja se dogodila u cijelom svijetu?!
A, iste te riječi koje si naveo se nikako ne mogu odnositi na to da su ubrzana istraživanja i dodatna ulaganja dovela do brzog pronalaska cjepiva?!

Na što se onda odnosi "the system … that we had before, is not sustainable"?!
Na to da je lockdown održiv, a društvo bez lockdown-a nije održivo?!

I to je, dakle, tebi, najava permanentnih klimatskih lockdown-a?!

Koja riječ u tom rebusu predstavlja klimu?!
02.08.2023 | 06:53
Zaboravljas da lockdown nije nikakvo rjesenje i najgori oblik pokusaja “ne-znam-ja-cega”.
Imas respiratornih problema i zabranis ljudima da se krecu, vjezbaju…
Pa to moze samo poremeceni um smisliti.
Onda nastavak kovid potvrda sto je za neke dozvola za ubojstvo.
Svedska nije imala nista od toga i prosla je daleko bilje od vampirske Austrije koja ima jedan od najboljih zdravstvenih sustava u EU a mislim da ima i najvise lijecnika po stanovniku.
02.08.2023 | 08:10
"We have individuals in government, often working through mainstream media and big tech trying to control what we, the people, are allowed to see and say, under the guise of protecting us, from so-called misinformation or disinformation." ~ Tulsi Gabbard

The fact that unelected Bill Gates and Klaus Schwab are either ‘donating’ $millions to media outlets, lobbying governments, ‘penetrating’ cabinets or using global summits to promote agendas, shows how warped politics is. It also explains why our politicians and media accept this.

The last 3 years has seen the biggest transfer of wealth to the super-rich in history. Government, media, technocratic and corporate agendas are being dressed up as virtue smokescreens for a massive asset grab that is responsible for so much human misery. It’s a giant con-trick.
06.08.2023 | 07:46
IMG_4475.jpeg

Buducnost vodi prema Mateix ideji.
Ovo su izmislili zli umovi bez djece (ili koni koji ne mogu imati djece jer su istog spola) da mogu u miru letjeti ili gledati film.
Ovo je isti obrazac ponasanja kao i u pandemili: “Ciljepi se, misli na druge.”.
“Zacepi usta djetetu da drugi mogu u miru biti.”

Zasto napadaju tu djecu? Htjeli su ih cijepiti i ubrizgati otrov, sto ce ova brnjica napraviti respiratornim organima male bebe?
06.08.2023 | 08:14
@jura22, samo 1-2 klika i skuzio bi da se radi o dobroj zafrkanciji, nesto u stilu naseg news bara.

Ako si i pak i ti bio sarkastičan i ironičan, onda isprika jer te nisam shvatio tako
06.08.2023 | 08:56
Prenosim opažanje s Twittera:

First we had “you’ll own nothing and you’ll be happy”.

Now we have “you’ll own nothing and you’ll be unhappy”.

When have you had enough of globalist psychopaths?

06.08.2023 | 09:20
jura22 kaže:
IMG_4475.jpeg

Buducnost vodi prema Mateix ideji.
Ovo su izmislili zli umovi bez djece (ili koni koji ne mogu imati djece jer su istog spola) da mogu u miru letjeti ili gledati film.
Ovo je isti obrazac ponasanja kao i u pandemili: “Ciljepi se, misli na druge.”.
“Zacepi usta djetetu da drugi mogu u miru biti.”

Zasto napadaju tu djecu? Htjeli su ih cijepiti i ubrizgati otrov, sto ce ova brnjica napraviti respiratornim organima male bebe?

Sreća naša pa ti nisi 'conspiracy nut' koji bespogovorno vjeruje sve ono što mu serviraju njegovi gurui, nego razmišljaš svojom glavom i sve provjeravaš pet puta prije nego povjeruješ, pa ti se ne može dogodit da te neki komedijaš prevari...

"Maska" za bebe
Moderatori: Bertone

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 3 sati
  • jmustac: poslano
  • Riba: Javi se meni s detaljima.
  • jmustac: kako obrisati profil na ovom forumu?
  • rusty: @marioart - ovisi o hipervizoru, ali ukratko da. Moguće je dobiti emulaciju x86 na ARM bare metal stroju. UTM hypervisor kojeg osobno koristim nudi u mogućnost. Jasno, to zovu emulacijom, ne virtualizacijom ali eto
  • marioart: @rusty .. moze li se ikako dobiti x86 win kroz virtualizaciju?
  • stefanjos: drlovric. pa odgovaranje poruka na aplikacijama koje namu mac app i ako se puni da ne secem po mob, rijesim preko maca i to je to
  • rusty: Virtualizacija bi bio moj odabir, e sada da li je besplatno ili ne, ovisi o tome kako ćeš tu kopiju licencirati
  • VanjusOS: ima li nekakav besplatni način za imati Windows na Macbook sa M čipovima?
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Ender, Riba, robee, ZeljkoB, Anonimci (568)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.47 Seconds

Provided by iJoomla SEO