01.08.2023 | 13:14
Nema veze, ajde molim te daj ti svoju interpretaciju toga što je rekla u tih 50 sekundi, a da bude konkretnog značenja, bez odvjetničkog umotavanja i izmotavanja.
Ja ne tražim ničiju interpretaciju, nego me zanima gdje je dotična rekla to što je navodno rekla.
Imamo:
- copy-paste naslova članka koji slavodobitno objavljuje: Klaus Schwab's Daughter:'Permanent Climate Lockdowns Coming - Whether You Like It or Not'
- izjavu @dpasaric-a: "Nicole Schwab, kćer notornog Klausa, najavljuje "klimatske lockdowne"
- i video, u kojem nema ni traga ni glasa o tome što je dotična navodno rekla
I tako smo došli do toga da je ona rekla nešto što zapravo nije rekla, ali nema veze što to ona nije rekla, jer ste vi to tako shvatili da je ona rekla, pa onda to mora biti istina.
Moja percepcija je vrlo jasna.
1. Naslov članka ne odgovara istini (tj, sadržaj naslova članka ne odgovara sadržaju videa na temelju kojeg je napravljen naslov).
2. Kolega forumaš prepisuje naslov članka, bez da je i pokušao provjeriti da li je to istina ili ne.
3. Na moje pitanje, gdje je u videu dotična rekla to što piše u naslovu, kolega forumaš niti ne pokušava odgovoriti nego iznosi svoja mišljenja kao moja uvjerenja (iako o njima ne zna ništa).
4. Zatim se ti uključuješ u raspravu, i tvrdiš da je rekla nešto drugo, ali kada te pitam da mi pokažeš gdje je to rekla, u tih 50 sekundi videa, opet nema odgovora.
5. U tih 50 sekundi, dotična je izjavila, citiram:
"This crisis has shown us that first of all, things can shift very rapidly when we put our minds to it and when we feel the immediate emergency to our livelihoods. And second, that, clearly the system … that we had before, is not sustainable. So I see it as a tremendous opportunity to really, to have this Great Reset and to use the huge flows … of money, to use the increased levers that policymakers have today in a way that was not possible before, to create a change that is not incremental, but that we can look back and we can say, this is the moment where we really started to position nature at the core of the economy."
Gdje vi vidite spominjanje klimatskog lockdown-a?!
Ako se ne spominje nigdje onda sam ja u pravu kada tvrdim da ovaj naslov nema veze sa sadržajem izrečenim u videu, i da kolega @dpasaric, po tko zna koji put, prenosi neistinite tvrdnji iz drugih izvora.
Ako se spominje, onda bih molio time-stamp iz videa, ili citat iz gore navedenog transkripta u kojem ona spominje klimatski lockdown, pa ću se ja ispričati i kolegi @dpasaricu, i ostalim forumašima zbog moje "krive interpretacije".