21.11.2011 | 18:20
pozdrav drustvo, evo mene opet sa jednim problemom, ne radi mi apple tv.
No da krenem iz pocetka: prije dva tjedna sam ga probal "odblokirat" ( jailbreak), no medjutim nisam uspio, makar mi je na kompu rekao da je sve ok a ono kad sam ga prikljucio na TV bio je onaj stari. Znaci misija mi nije uspijela.
Probao sam sa dva programa :Greenpois0n i Seas0nPass, no kao sto rekoh nista nisam uspio napravit.
U medjuvremenu sam gledao filmove sa njega ubiti sve je bilo ok i sve je radilo normalno do jucer .....
Htio sam navecer sa djecom pogledat Cards 2 kad ono moja crna kutijica je pocela radit "update" i to prvi korak zavrsen malo sam cekao sa drugim korakom i onda nista samo jabuka na tv. Nista strasno, pomislih, valjda mu se malo poremetilo nesto u "mozgu" budem pricekal da dodje k sebi....nista...velimi dobro budem ga otpojio iz struje, pa ce valjda onda doc k sebi ...nista .....ostavim ja njega evo vise od 24 sata upaljeno i pazi sad jos uvijek je na tv samo jabuka
Pitanje dali se moze nesto doma napravit da ga ne moram odnjet na popravak (jer garanciju jos imam ) ili blago receno , uspio sam ga zeznut.