28.11.2011 | 18:36
sve sto si pitao MOZE..i Navi..i Ice..i Nas....
sto se tice Navi-X,i Icefilms....moram prvo da ti kazem da su to dva razlicita addonsa..cak Navi-X izgleda kao da je program u programu,ali ipak ne moze da radi bez xbmc....
nisam kuci...pa cu probati nabrzaka da ti objasnim kako da ubacis te addonse..
za pocetak..skines Navi-x..sa njihovog zvanicnog sajta..on je spakovan u jedan zip fajl....
zatim moras da taj fajl prekopiras u jedan folder u xbmc u appletv2....a to radis tako sto otvoris neki program za sftp konekciju(ja na Mac,koristim muComannder),i kucas Ip adresu od ATV
za user kucas`root`..a za pass kucas `alpine`i imas ispred sebe foldere od atv-a....imas iznad sliku,gde treba da se prekopira,ali evo ti opet....
kad to prekopiras..pokrenes xbmc...i nadjes stavku install zip...udjes u to i dodjes do ovog foldera gde si prekopirao navix zip....kliknes na njega,i on ga sam raspakuje i instalira...nalazice se u meniju `Programs`tj videces veliku zelenu ikonicu Navi-X.....dalje ce se snaci...
za Icefilms....skines ovo sto sam postavio...
www.2shared.com/file/sGlEppHZ/xbmc_addons.html
tu ima nekoliko dobrih adonsa za xbmc....sve to treba da uradis je da raspakujes arhivu i prekopiras u xbmc/addons...i ponovo pokrenes xbmc....
za Nas....ja sam uradio to ovako....u Mac-u sam u podesavanju za sherovanje,stavio da se vidi i Nas folder...i u xbmc,ga odmah nasao....cak xbmc vidi i `make alias`....
obavezno prati forum na
www.xbmc.org.....
i izvini sto sam ovako zbrda-zdola pisao..nisam kuci...pa pisem napamet,na drugom kompu....
nadji me na skype..`brankopack`...pa sve ide lakse:)