13.04.2015 | 19:18
ma za godinu i pol ce ga prodavati i u metrou i na kiosku tiska kao i ipad!
sad je malo hype u igri, di ce, kako ce, ali njihov interes je da svaki potencijalni kupac moze sto lakse do njega, pa svi koji ga zelite, nemojte o tome voditi brigu! meni je logicno da izmedju ostalog budu i tamo di se prodaju fitness satovi, npr sportski ducani, prilicno sam siguran da ce se kasnije tamo pronaci ovi jeftiniji modeli koji gadjaju trkace itd.
sto se urara tice, vecina njih se ne bavi prodajom, ili se marginalno bave time. to rade trgovci, a njima je svejedno dok je marza dobra i dok je prodaja dobra, dali prodaju govno ili zlato! tako da se ne bi cudio ni da ih tamo ugledamo.
za ove skuplje modele (koji su po meni samo mamac za ove jeftinije), sumnjam da cemo ih vidjeti pored pateka, rolexa i ostalih, iz jednostavnog razloga sto te kuce imaju stroga pravila oko toga uz kakvu se robu mogu prodavati njihove stvari. a i nije isti proizvod u pitanju da se mene pita, ali sad je to druga tema. ukratko ako imate casio u asortimanu, ne mozete dobiti audemars pigueta na svojim policama.
naci ce sigurno neki lanac luksuznih zlatarni, luksuznih robnih kuci kakvih ima po metropolama, itd. u svakom slucaju ciljana publika takvih igracki ne zeli se gurati u apple storeu sa "pukom" koji kupuje "bagatelu".