23.04.2025 | 08:11
dpasaric kaže:
Haha! Naravno da tako nešto neće reći svekolikoj javnosti u YouTube videu!

To je rekao na WEF konferenciji svojim ortacima i to je pravo stanje stvari, nitko tamo nije skrivao da žele kontrolu i nad izvorima pitke vode.
Ako je sve to što kažeš točno, zašto onda ne objaviš to što je on rekao, a ne ono što netko drugi tvrdi da je on navodno rekao?
Pomno pratiš financijske tokove, imaš provjerene informacije sa lica mjesta, pouzdano znaš sve to što tvrdiš, a onda kao "dokaz" podastreš nepotvrđenu tvrdnju iz nepouzdanog izvora.
Na takav način bilo tko može "dokazati" bilo šta, ali, to naravno, ne mora nužno imati puno veze sa stvarnošću.
Koliko moraš biti naivan vjerovati ovakvom tipu? Ah, ja isto pitam gluposti...
To me ozbiljno pitaš?
Ti, koji već godinama nekritički i bez bilo kakvog pokušaja provjere njihove istinisti, objavljuješ informacije na ovom forumu, za neke od kojih se, nakon par minuta "googlanja" može utvrditi da se radi o dezinformacijama.
a sada kada je i sama Bijela kuća objavila da je lagao - odjednom "papala maca jezik".
Dakle ti vjeruješ Trumpu i onoj ekipi koju je on skupio, a mene držiš za naivca?!!
To nije nikakav "dokaz" da je Fauci lagao, nego najobičniji politički pamflet, napravljen u maniri komunističkih pamfleta sa kojima su se "velike vođe" SSSR-a i ostalih komunističkih zemalja, obračunavali sa svojim oponentima.
To samo potvrđuje da je Biden bio u pravu kada je Fauciu dao oprost, jer bi ga do sada Trump već triput utopio u čašici za rakiju.