15.04.2025 | 16:05
dpasaric kaže:
Yonkis kaže:
Koji ljigavac. Koji mekušac. Koja po$kica. I nikada Putin ili ruska vojska neće biti procesuirana za zločine ali zato će ukrajina dati svoje generale na sud, kao što smo i mi svoje slali, ali srbi nikada, tako neće ni rusi.
Čitaš li ti sebe? I tebi je ovo što si napisao 2+2=4? Ne vidiš da ti TEMELJI ne drže priču?
Zašto bi ruska vojska bila procesuirana za zločine, a američka ne? Evo, samo to objasni veliki "pravedniče"!
I onda kada to sam sebi objasniš (meni ne treba), onda možda vremenom, korak po korak, shvatiš kako se stvari slažu jedna na drugu i koliko ste licemjerni i otuđeni od stvarnosti.
Svijet nije SAD i EU, dapače, mi smo u manjini.
Gdje ja spominjem ameriku?
Ili mislis da su ukrajinci amerikanci u ukrajinskoj uniformi?
Kako god bilo, a amere nisam spomenuo, da, mislim da se svi moraju suočiti sa posljedicama ratnih zločina, tko god to bio.
To što se ameri izvrdavaju desetljećima tj oduvijek pa tako će i rusi. ali od ukrajine se traži ili će se tražiti da svoje predaju, jer eto, to je civilizirano.
Nikako nisam na strani rusije pa sve da iskorijene ISIS i ostale prozvane terorističke organizacije, da su nas oslobodili od srba tamo nakon devesprve, ne bi im ni tada klicao jer znam da su nas zadužili i automatski zajebali.
Pravednik nisam, samo naginjem na svoje viđenje pravde. Nema pravde u ovom svijetu niti će je biti. Ali mi moj odgoj i moja uvjerenja daju da se svrstam u ovom sukobu kontra rusije. Kako god završilo, ali navijam da rusija popuši i nikad više ne bude svjetski igrač.
Otuđen od stvarnosti nisam, to što ti sve gledaš objektivno i bez emocija, kroz prizmu "follow the money" to je tvoja stvar. Komandat Data. Možda jesi u pravu ali ne mogu tako biti trezven. Imam osjećaj da auto trkne neko dijete ti bi prvo rekao "samo malo, sagledajmo tko je pogriješio, dijete je prelazilo bez gledanja, bez provjere i ima pravo što ga je auto trknuo" i onda još kudio dijete što tako prelazi ulicu. Ne znam tko je veći pravednik, ti ili ja, ja koji bi htio pravdu ili ti koji izgleda da znaš što je pravedno i ispravno.
ovo mi je nalošiji odgovor, slabo sklepan pa možda i nema smisla.