Spotify
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Spotify

22.07.2012 | 15:14
Mozda ova tema vec postoji negdje, ali je nisam uspio pronaci bas.
Uglavnom zainteresirao me Spotify Premium, pa se neko vrijeme mucim sa nacinom placanja.
Da li je netko voljan podijeliti neke cake kako to napraviti?

Moje ideje su bile slijedece:
- otvoriti Paypal account u USA i na njega sa Paypal HR staviti neki novac,
medjutim ovo ne radi jer Spotify trazi mjesecnu pretplatu od 9.99$ pa mi kaze da tih 10$ koje sam gore stavio nisu dovoljan iznos na racunu.

- otvoriti austrijski paypal i na njega linkati realnu austrijsku debitnu karticu,
ovo bi valjda radilo samo ne znam da li to moguce izvesti, premda vec neko vrijeme imamo pravo otvarati legalno racune u Austriji.

- pronaci neku virtualnu prepaid visa karticu za verificiranje Paypal-u u nekoj od zemalja gdje je Spotify podrzan, tipa USA, UK.

Za sada sam jedino uspio otvoriti USA Spotify account i slusati low kvalitetu muzike, medjutim i to ce iscuriti za 14 dana, jer imaju travel limitaciju.

S druge strane ne znam da li je Spotify vrijedan toga uopce, premda neki pricaju da je zabavno imati pristup tolikoj kolekciji u 320 kbps i koji radi i u offline-u.
23.07.2012 | 14:28
Ako primjerice imas iTunes USA account mozda ti nije losa opcija koristiti radio, sadrzaj ne zaostaje, cak stovise, i mozes preko iTunes subscriptiona koji je u ovom slucaju uvecan za 5 $ imati sve blagodati.
Sam sam korisnik Spotifya, i isplati se svakako ako slusas puno glazbe na dnevnoj bazi, iako sam se cesto nasao u situaciji kao i vecina ljudi da uslijed prevelikog izbora svega volis na kraju iz svega toga imati samo opciju pristupa svemu svugdje a manje koristis service, ali to je od slucaja do slucaja, nije nuzno pravilo ali cesta posljedica.
Moj nacin je bio kupnja prepaid Visa kartice kod jerrycards.com, otvaranje US Paypal accounta, te si sa hrvatskog Paypala saljem sredstva na taj account, te tako obavljam i taj subscription i bilo koji drugi US-based subscription kao i iTunes-ov, sto znaci da vise ne moram kupovati gift cardove.
Ako zelis verificirati taj US Paypal account postoje opcije, kao i ona koju sam ja iskoristio, nasavsi na odredjenim forumima osobu koja prodaje US Bank account te unutar 24 sada trebas verificirati account, sto samim time otvara opciju i skorog koristenja Paypal-ovog card readera, u slucaju da pretvoris taj account u business account, no to je vec druga prica.
Nadam se da ti je ovaj izdasni response pomogao, djeluje komplicirano na prvu, ali uz malo truda i koji dolar vise je izvedivo. Ispricavam se na pokojoj mozda i nepotrebnoj informaciji, no pretpostavio sam da bi ti ili netko tko bi potencijalno citao mozda htio i te ostale informacije saznati. Pozdrav
23.07.2012 | 14:58
Hvala na korisnim informacijama! Meni je za nešto drugo zanimljivo imati američku Visa karticu, otišao sam na jerrycards.com, ali ne nalazim tamo u ponudi prepaid Visa karticu. Samo razne gift kupone za iTunes, Amazon itd. Može link?
23.07.2012 | 17:10
Hvala na opisu.
Ovo zvuci uzbudljivo

Nisam probao iTunes USA radio, budem danas, premda je rijetko koji radio na 320 kbps kvaliteti.

Ovaj prepaid Visa zvuci ok, posebno sto se ista puni nekim drugim paypal-om, ali niti ja nisam pronasao link na taj proizvod

Za sada bih volio da Spotify prosvira u Premium izdanju,
a za ostale stvari tipa USA bank account mozda kasnije.

S druge strane kada bih imao Austrijsku debitnu Visu isto bih mogao aktivirati Spotify, ali i dobijati eventualno novac na taj racun.
24.07.2012 | 09:43
Nema problema
Privatno sam mu se javio na : zhljerry (at) gmail (dot) com i trazio karticu.
Mali dodatak : sjetio sam se da je to bio reklamirao kao mogucnost aktiviranja iTunes Match-a jer mislim da sa samim gift cardovima nije moguce aktivirati opciju pa evo link : bit.ly/si41Ty
P.S. vjerojatno je skriveno na prvu da ne bude previse ocito.
Jedini downside je to sto platis 50 $ za karticu od 25 $, ali buduci da mi je bio provjeren izvor gift cardova koji instant stizu, i nisam imao zelju na ebayu vjecno traziti osobu koja bi bila voljna emailom poslati sve. Dobije se obostrani scan kartice i link na: bit.ly/ery58U
gdje se aktivira kartica i ocitava kod za verifikaciju. Karticu se ne moze nadopunjavati, ali je zato izvrsna za otvaranje Paypala.
Sto se tice verifikacije US Paypala accounta putem Online VCC-a cijena je bila nekakvih 15-16 $, na dnu tog threada je skype osobe i onda sve ide smoothly.
bit.ly/MTJtVz
Nadam se da sam pomogao.
24.07.2012 | 11:25
Jesi! Hvala!
25.07.2012 | 21:08
odlican topic. Bas sam se mislio zezati s proxyima i besplatnim Spotifyem, ali ovako cu to lijepo odraditi i imati sve kak spada
07.12.2012 | 11:21
Spotify je stvarno fenomenalna stvar, a pronašao sam ovaj link koji možda nekome pomogne.

www.omizio.com/non-apple/slusajte-spotif...-gdje-nije-dostupan/

Uglavnom, premium varijanta se može koristiti 48 sati a nakon toga se može samo slušati radio.
07.12.2012 | 12:09
Na kompu mozes normalno slusati ali iphone/ipad da samo radio
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 5 sati, 30 minuta
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)
  • cariblanco: Zašto mi neće primiti odgovor o ogulinskom zelju...klikam tri puta i ništa, a regan sam ?
  • Riba: Ali vjerojatno je ista prica kao i sa Studion.
  • drlovric: Raskopali su novig Minija. Izmjenjiv je disk. Vjerojatno radi njihove SKU ustede, ne radi korisnika. Uglavnom nije zalemljen.
  • kupus: nije, to je isto kao i apple.hr
  • zvone: Imaju apple.hu. Valjda je to istyle.
  • kupus: samo hoće li ti htjet prodat minija s 256gb storagea, to je pravo pitanje :P :)
  • kupus: a imaš i našeg dpasarica s foruma, pa se njemu javi. vjerujem da ti može složiti konkurentnu cijenu
  • kupus: imaš translate u browseru, čak i u firefoxu od ne toliko davno

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.16 Seconds

Provided by iJoomla SEO