iOS 6 untethered JB
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iOS 6 untethered JB

02.10.2012 | 17:00
absinthejailbreaks.com/untethered-ios-6-jailbreak-done/

Dugo im je trebalo

EDIT:
LOL kliknite dolje na link i pročitajte na dnu što piše, ja tek poslje postanja klika XD
  • Navigator
  • Posjetitelj
02.10.2012 | 21:28
ništa ja tamo ne kužim. ima ili nema ??
02.10.2012 | 22:12
Očito ima, koliko sam skužio, ali nije još stabilan i ne preporučavaju ga još
02.10.2012 | 22:28
Jos uvijek nije van za nove procesore
02.10.2012 | 22:30
Nema još ništa, tko zna kada će uopće i izaći.
03.10.2012 | 15:41
OFFICIAL JAILBREAK STATUS:

iPhone 5 6.0 – Not Yet Supported.

iPhone 4s 6.0 – Not Yet Supported.
iPhone 4s 5.1.1 – Untethered Jailbreak.

iPhone 4 6.0 – Official Not Yet Supported.
iPhone 4 5.1.1 – Untethered Jailbreak.

iPhone 3GS 6.0 – Official Not Yet Supported.
iPhone 3GS 5.1.1 – Untethered Jailbreak.

iPad 3 6.0 – Not Yet Supported.
iPad 3 5.1.1 – Untethered Jailbreak.

iPad 2 6.0 – Not Yet Supported.
iPad 2 5.1.1 – Untethered Jailbreak.

iPod Touch 5G 6.0 – Not Yet Supported.

iPod Touch 4G 6.0 – Official Not Yet Supported.
iPod Touch 4G 5.1.1 – Untethered Jailbreak

All ONLY confirmed links for Jailbreak – here –> IOS 6 JAILBREAK

Piše ovdje - gdeluxe.com/ios-6-jailbreak-4s-is-here/

Uskoro
05.10.2012 | 12:45
Bude šta uskoro?
Već 2 dana niko ništa.
Ima netko da je stavio iOS 6 na 3GS? Kako se ponaša?
Naravno zanima me untethered jailbrake pošto ga na 5.1 imam.
05.10.2012 | 12:57
saint kaže:
Jos uvijek nije van za nove procesore

Hm, to znači da se možda četvorka (obična) može, ili je ona već sa novim procesorom? Pitam jel bi se možda odlučio za JB.
05.10.2012 | 14:50
Nista nemoj jos raditi ako si na 6.0,nije oficijelno izasao
05.10.2012 | 15:36
Ja sam na 5.1.1 i imam untethered jailbrake, pa pitam da li mogu upgrade na 6.0, ali predpostavljam iz prethodnog posta da je odgovor bolje ne.
Zna možda netko da kad bi trebalo čekati se može napraviti upgrade na 6.0, a da ostane untethered jailbrake?
05.10.2012 | 15:39
@ saint, hvala !
05.10.2012 | 16:32
S obzirom kolko se čekao untethered za 5.1.1. mislim da neće baš tako brzo, nažalost
07.10.2012 | 20:54
davorin007 kaže:
Ja sam na 5.1.1 i imam untethered jailbrake, pa pitam da li mogu upgrade na 6.0, ali predpostavljam iz prethodnog posta da je odgovor bolje ne.
Zna možda netko da kad bi trebalo čekati se može napraviti upgrade na 6.0, a da ostane untethered jailbrake?

Ako ti je do JB nemoj još update radit, još nema JB za iOS6, a izać može uskoro i ne mora.
A moj 3GS na iOS6 se dobro ponaša, nema nekih problema koliko ja vidim i radim a stalno mi je u rukama. Malo možda sporije neke app otvara, al ima dosta novi mogučnosti to mi se sviđa
08.10.2012 | 06:04
Iskreno, ja nisam ocekivao da ce 3GS uopce biti podrzan za iOS6. Ipak je to jako star uredjaj.

Imali ste srece
08.10.2012 | 11:31
Mene je isto jako iznenadilo, gledajuči na prijašnje uređaje, 3GS je zvijer od apple uređaja
  • iMiha
  • Posjetitelj
10.10.2012 | 20:38
I meni je bilo cudno.. Ali pazi, zbog nedostataka, nema ni face time, siri i ostalo, tako da je to jako malo.. Niti panoramu nema (ni 4)
Ps: a 3g moze jedino na ios 4..
Za 3gs mi je iskreno zao sta su zaustavili proizvodnju.. Meni je to bio najbolji iphone, najljepsi, i puuuuno bolji od 3g.. Mogao je snimati, bio je full full brzi i opet izgledom full lijep..
10.10.2012 | 21:14
Istina sve navedeno, ali opet jbt, dobar je, nadasve odličan uređaj, al ipak mi se nekako čini da je lakše radio na 5,1,1, il se to samo meni čini?
  • mileni
  • Posjetitelj
15.10.2012 | 00:15
Jel ovo tethered ili? Ne pise, ili ne mogu naci na onoj stranici
15.10.2012 | 00:44
Navodno kako sam pročitao je unthetered -> www.facebook.com/pages/Pod2G/289592391083194?fref=ts

Ima update na dnu stranice:
"P.S. Untethered 6.0 jailbreak on old-bootrom 3GS"
  • mileni
  • Posjetitelj
15.10.2012 | 00:54
Jbg, jos se onda malo strpjeti za iP4s
15.10.2012 | 09:48
Za njega da, a 4 i 3gs su tethered trenutno, a 3gs sa old bootrom unthetered
15.10.2012 | 09:58
može malo pojašenjenj što ovo znaći "a 3gs sa old bootrom unthetered " ?

Znaći ako imam unthetered jailbrake sad na 5.1.1. da mogu napraviti update na 6.0 i da će mi ostati unthetered jailbrake?
15.10.2012 | 10:03
Ne,lijepo je navdeno samo za 3Gs sa old bootrom,ako je kod tebe old onda moze a ako nije ne moze
15.10.2012 | 10:09
A kako da znam da li je old bootrom? Može malo pojašnjenje?
  • Sank
  • Moderator
  • 221
15.10.2012 | 14:10
davorin007 kaže:
A kako da znam da li je old bootrom? Može malo pojašnjenje?

Pogledaj ovdje:

www.redmondpie.com/how-to-check-iphone-3...otrom-iboot-version/
15.10.2012 | 14:32
Posjedujem iPhone 3GS 16GB old bootrom. Uspjesno sam ga podigao na IOS6 i ostao na 05.13.04 basebandu. Telefon mi radi uredu. Ali nemogu ga otključati sa Ultrasn0wom. Stavio sam zadnju verziju Ultrasn0wa 1.2.7 POMOC?
15.10.2012 | 15:44
Ponovo ga instaliraj i bice sve ok.Obavezno uradi restrat mobitela
16.10.2012 | 02:26
Ne radi probao sam vise puta. Čak sam probao ponovo staviti IOS6 o sve ponovo ali ništa. Čudno mi je negdje piše da Ultrasn0wa 1.2.7 radi an IOS6 a negdje da ne radi.
18.10.2012 | 17:20
jeli moguc jailbrake na iphonu 4 sa iOS-om 6 ????
Moderatori: Bertone

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 4 sati, 22 minuta
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)
  • cariblanco: Zašto mi neće primiti odgovor o ogulinskom zelju...klikam tri puta i ništa, a regan sam ?
  • Riba: Ali vjerojatno je ista prica kao i sa Studion.
  • drlovric: Raskopali su novig Minija. Izmjenjiv je disk. Vjerojatno radi njihove SKU ustede, ne radi korisnika. Uglavnom nije zalemljen.
  • kupus: nije, to je isto kao i apple.hr
  • zvone: Imaju apple.hu. Valjda je to istyle.
  • kupus: samo hoće li ti htjet prodat minija s 256gb storagea, to je pravo pitanje :P :)
  • kupus: a imaš i našeg dpasarica s foruma, pa se njemu javi. vjerujem da ti može složiti konkurentnu cijenu
  • kupus: imaš translate u browseru, čak i u firefoxu od ne toliko davno

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.33 Seconds

Provided by iJoomla SEO