iOS 6 untethered JB
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iOS 6 untethered JB

04.02.2013 | 22:19
cariblanco kaže:
Jb done,nek netko stavi must have sources.

Evo par komada
sinfuliphonerepo.com
cydia.xsellize.com
repo.insanelyi.com
cydia.xsellize.com
p0dulo.com
apt.pwncenter.com
repo.hackyouriphone.org
04.02.2013 | 22:23
Može mi netko u inbox poslat što da instaliram u zamjenu za App Sync odnsosno dodatak da mogu skidat cracked aplikacije. Znam da ne bih smio pisati na tome no bio bih veoma zahvalan kada bi netko pi to riješio. P.S Da li vam radi aplikacija za vrijeme? Mene samo izbacuje vam. iPhone 5
04.02.2013 | 22:24
JB bez problema, iOS 6.1, iPhone 4, Weather app radi. Naravno na Cydii se ništa ne može skinuti. Stvarno jednostavan JB.
  • mileni
  • Posjetitelj
04.02.2013 | 22:25
Weather app kod mene ne radi. U potpunosti ista situacija kao i kod spikea
04.02.2013 | 22:28
Normalno je da ništa ne mogu sa Cydie skinut?
04.02.2013 | 22:31
Tinox kaže:

Da,normalno.
Ma ni meni ne radi weather app ali to me ni najmanje ne brine,ionako je ne nikad ne koristim.
04.02.2013 | 22:34
Salko kaže:
Tinox kaže:

Da,normalno.
Ma ni meni ne radi weather app ali to me ni najmanje ne brine,ionako je ne nikad ne koristim.

Bude valjda bolje sutra ujutro kad Amerima bude noć.
04.02.2013 | 22:41
ni meni ne radi weather,nakon restarta telefona
04.02.2013 | 22:44
Kod mene radi sve normalno. i5 6.1
Jedino cydia 0 bodova.
04.02.2013 | 23:57
Može pomoć meni neukome?

Imam iPhone 3GS i gore je untreathet jailbrake na koji je još uvjek na 5.1.1.
Da li sad mogu samo pokrenuti "Ažuriranje softvera" pa da mi napravi upgrade na 6.1 i ako to napravim da li će mi sve dalje normalno raditi ili moram ponovno raditi untreathed jailbrake?

Unaprjed zahvaljujem na uputama.
05.02.2013 | 00:10
Neces moci uraditi samo update software,Mislim na OTA,naj bolja varijanta je da uradis restore i update pa onda JB.Naravno ako ne zavisis od neke vrste unlocka
05.02.2013 | 00:12
Trenutno mi je i phone JailBreakan na OS 5 sada bi ga stavio na OS 6 da li kad skidam iz itunesa trebam stisnuti preuzmi i ažuriraj ili samo preuzmi , ne znam koja je opcija bolja, pošto imam hrpu aplikacija iz cyidie i instalusa i da li postoji način da ih sačuvam.
05.02.2013 | 11:07
Također napravio Jailbreak na iPhone 5, sve je ok, ali Cydia je mrtva. Jedva sam uspio instalirati Winterboard.
SBSetting ne radi na 6.1.
Pitanje je koliko ćemo čekati da se sve te aplikacije apdejtaju.
05.02.2013 | 11:22
SBSettings radi, nije tocno da ne radi. Vecinu stvari sto sam htio skunuti sa Cydie uspio sam tako da vise manje sve je ok.
iPhone 5, 6.1
05.02.2013 | 15:07
JB bez problema, iOS 6.1, iPhone 4, Weather app radi. Naravno na Cydii se ništa ne može skinuti. Stvarno jednostavan JB.
05.02.2013 | 15:07
danas je sve OK sa cydiom, skinuo sam nekih 10 tweakova, svi su radili.

samo se jos ceka fix za wather app

05.02.2013 | 15:12
smayoo kaže:
Može li mi, molim, netko na Cydiji pogledati za aplikaciju HWpen - što piše o njoj, kakvi su reviewi, koliko košta?

Ping!

Hvala!
05.02.2013 | 16:26
Smayoo, pregledao sam puno source-va i repoa i nigdje nemogu naci taj HWpen!
Nastavit cu traziti ali kao da je propao u crnu zemlju! Zasad, al naci cu ga ja da mu mamu!
05.02.2013 | 16:36
smayoo kaže:
smayoo kaže:
Može li mi, molim, netko na Cydiji pogledati za aplikaciju HWpen - što piše o njoj, kakvi su reviewi, koliko košta?

Ping!

Hvala!

Nevidim ti to kad radim search po repozitorijima koje imam. Znas koji bi to repo bio? Inace koliko sam zaguglao taj HWpen vidim da je kompatibilan sa prvim verzijama iOSa, nista novog nisam nasao.

EDIT:

Nasao sam da je HWpen bio jedino dostupan na slijedecem repozitoriju: iphonecake.com/src/all. Taj repozitorij vise ne postoji, ali postoji apt.iphonecake.com. Nakon sto sam dodao taj repo jos uvijek ne vidim HWpen. Cini mi se da ta aplikacija uopce nije dostupna za nove verzije iOSa.

Inace mi se to cini boljka JBa. Kupio sam dosta dodataka na Cydiji, i danas napravim JB i pola appova koje imam neradi na iOS 6, rusi se ili nije kompatibilno.
05.02.2013 | 17:06
Hvala obojici. To me je, zapravo, i zanimalo - i ja sam zaključio da taj HWpen više ne postoji, tj da nije rađen za kasnije verzije iOSa, ali nisam bio siguran kad je jedini način za to provjeriti - taj da se napravi jailbreak. A ne da mi se to ni raditi ako to jedino što mi zapravo treba - više ne postoji...

Hvala još jednom na trudu!
05.02.2013 | 17:38
radi li ikom repo za xmbc?
05.02.2013 | 17:41
Skinuo sam cydiu bez broblema i jailbrake,ali pošto sam još amater u tom dali mi netko može napisati kako skinuti korisne neke appove ...?
05.02.2013 | 17:51
Scarface koji je repo?
05.02.2013 | 17:58
zanima me dal će izać redns0w ili pwnagetool jer trebam JB-at jedan telefon na kojem trebam sačuvati baseband. Dal ima neko info o tome?
05.02.2013 | 18:37
The_Cleric kaže:
Scarface koji je repo?

evo ovdje ima

www.howtogeek.com/107054/how-to-install-xbmc-on-your-ipad/
06.02.2013 | 01:07
perozx10r kaže:
Skinuo sam cydiu bez broblema i jailbrake,ali pošto sam još amater u tom dali mi netko može napisati kako skinuti korisne neke appove ...?

korisnih tweakova sa cydia-e ima mali miljun tako da je to tesko napisati, jer svak koristi sta mu je potrebno, neki su besplatni a neki se placaju!
eto neki od standardnih:
SBSettings
infinifolders
Lockdown pro
Popup blocker - Mislim da jos ne radi na iOS 6.x
Winterboard - instaliranje tema
Wifi booster - pronalazi puno više wifi mreža oko tvoje lokacije
06.02.2013 | 07:22
Prosao JB relativno bezbolno. Imao sam par problemcica, ali nista strasno.

Odmah po prvom restartu iPhone 4 je zaglavio kod Apple logo. Moram sam ukljuciti kabel i upaliti ga ponovo. Update u Cydia je rijesio problem.

iPhoneDelivery ne radi u iOS i to mi je bas zao. Inace sluzi za SMS Delivery Reports.

Ostali tweakovi koje ja koristim gotovo svi rade bez greske.

Uglavnom, svaka cast deckima na trudu da naprave ovaj JB. Mojih par dolara su dobili

Ostaje jos samo testirati kako ce se baterija ponasati u odnosu na iOS5 :/
06.02.2013 | 08:48
Ako nekome treba fix za weather app.
www.redmondpie.com/how-to-fix-weather-ap...r-evasi0n-jailbreak/
06.02.2013 | 16:43
AHAHAHAHAHA

Ja nakon JB imam 3.0GB slobodno a prije JB sam ima 2.7GB, da fak!? XD

EDIT:
OK! Ovo je postalo još čudnije. Nakon instalacije 5-6 tweakova sad imam 3,1GB slobodno
To kad gledam na Settings-General-Usage
U cydia-i mi pod manage piše:
System: Used 83% Free: 17% (1.2GB)

Neki bug?
06.02.2013 | 18:54
Napravite update Cydie da vam sredi weather app.
Moderatori: Bertone

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 4 sati, 10 minuta
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)
  • cariblanco: Zašto mi neće primiti odgovor o ogulinskom zelju...klikam tri puta i ništa, a regan sam ?
  • Riba: Ali vjerojatno je ista prica kao i sa Studion.
  • drlovric: Raskopali su novig Minija. Izmjenjiv je disk. Vjerojatno radi njihove SKU ustede, ne radi korisnika. Uglavnom nije zalemljen.
  • kupus: nije, to je isto kao i apple.hr
  • zvone: Imaju apple.hu. Valjda je to istyle.
  • kupus: samo hoće li ti htjet prodat minija s 256gb storagea, to je pravo pitanje :P :)
  • kupus: a imaš i našeg dpasarica s foruma, pa se njemu javi. vjerujem da ti može složiti konkurentnu cijenu
  • kupus: imaš translate u browseru, čak i u firefoxu od ne toliko davno

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.36 Seconds

Provided by iJoomla SEO