Mene zanima još nešto oko iOS-a 6.1, a to je kako će raditi na 3GS-u? Ako netko od vas ima developera i instaliravao je bilo koju betu zamolio bih ga za mišljenja i savjete da li da se update-a ili bolje ostati na 6.0.1 (na kojem mi je iskreno dosad najbolje pokraj 5.1.1 jer mi lijepo i fluidno radi). Hvala.
Po izracunima matematicara i hackera JB izlazi danas u 12:00 pm po pacifickom vremenu sto bi znacilo da kod nas izlazi oko 17:00 h ! Sta matematika radi, da sam vise vremena proveo u ucionici a ne izvan nje mozda bih ja to znao izracunati, no cisto sumnjam! Pozdrav od Clerica , popodne kolektivno brejkamo kod mene, bit ce pive i gemista evasi0n.com/ m.iclarified.com/entry/index.php?enid=27223
drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice [link]
drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada
Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo
Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj