iOS 6 untethered JB
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iOS 6 untethered JB

19.10.2012 | 11:51
Po svemu napisanom dosad, je, samo tethered
04.01.2013 | 14:14
Još uvjek nema nikakvih novosti? Pa već su prošla više od 3 mjeseca.
Koliko vilid već je izašao i 6.0.1.
Mogu li upgradeati 3GS sa 5.1.1. na 6.0 s obzirom da imam unthreatet jailbrake i želim da mi tako i ostane.
04.01.2013 | 15:44
Još nema ništa, samo javljaju da oće, ali vjerovatno kao i što kažu da čekaju da izađe iOS 6.1 pa da mogu potpuni izbaciti odmah, da apple ne može zakrpati to što su zaobišli i napravili jb.
A sad to mislim da ne možeš pak
04.01.2013 | 15:54
Ne znam bas da bi nesto posebno profitirao tom nadogradnjom

Don't fix it, if ain't broken
  • Sank
  • Moderator
  • 221
04.01.2013 | 17:56
Nikako si ne diraj iOS 5.1.1 i uživaj. znam da neke aplikacije više neće raditi sa tim iOS, ali mislim da iOS 6 neće dobiti tako skoro jailbreak jer mi se čini da ga je Apple više izdao da onemogući jailbreak, nego što su nešto napredovali u odnosu na iOS 5. Zapravo, iskreno dosta su toga zeznuli.

Zato, ako ti iOS 5.1.1 radi dobro NE DIRAJ GA, a ako te zeza, s nadom da si spremio SHSH, uvijek možeš uz pomoć redsn0wa napraviti restore na taj isti IOS 5 i time zadržati mogućnost jailbreaka i očistiti iPhone od smeća.
04.01.2013 | 18:46
drlovric kaže:

Najbolja rečenica ikad izrečena u svijetu
  • Sank
  • Moderator
  • 221
04.01.2013 | 19:23
theblack4 kaže:
drlovric kaže:

Da samo što nije na domaćem jeziku, po našku bi bilo:

Ne čačkaj mečku u p.čku
04.01.2013 | 19:38
04.01.2013 | 19:40
Pod2g kaze da se ne predaje i da radi na JB-u!
Zivi bili pa vidili ! Vise na
m.iclarified.com/entry/index.php?enid=26504
  • mileni
  • Posjetitelj
04.01.2013 | 20:18
Meni iPhone bez JB-a nema nikakvog smisla. Nedostaju mi razni shortuctsi + duzi vijek baterije nakon sto iskljucim par stvari. Ukoliko se situacija ubrzo ne promjeni, iP4s ide na oglas
04.01.2013 | 23:23
Sank kaže:
theblack4 kaže:
drlovric kaže:

Da samo što nije na domaćem jeziku, po našku bi bilo:

Ne čačkaj mečku u p.čku

05.01.2013 | 10:22
Neke novosti za koje pretpostavljam vec znate:
Untethered JB za iP 5 postoji i radi i na 6.0.2. Poznati hacker Planetbeing je objavio da ga jos nece objavit dok ne izide 6.1 da sacuvaju neke bugove koje su otkrili zbog daljnjeg JB-a.
Vise na
m.iclarified.com/entry/index.php?enid=26526
  • Sank
  • Moderator
  • 221
05.01.2013 | 11:30
Eto, u tom slučaju razlog više da se sada puno ne prčka po pitanju iOSa. Također, prije je bilo problema sa manipulacijom iOSa koji je nadograđen OTA, tj. preko WiFi, pa zato ako se i odlučite da nadogradite svoju iĐiđu sa iOS 5 na iOS 6 onda to svakako napravite preko iTunesa. Ipak, ako vam sada sve radi ok, najbolje je za sada ništa ne dirati, jer ionako IOS 6 trenutno ima više bugova od petice.

Također, svima preporučam da ubuduće rade backup iTunes mape u kojoj se nalaze aplikacije i to uvijek nešto prije izlaska nove iteracije iOSa pa ćete se uvijek moći vratiti nazad jedan korak i imati starije verzije aplikacija za instalirati koje će na starijem iOSu raditi. I naravno, Cydiu treba pokrenuti barem jednom za svaku novu verziju iOSa kad izađe kako bi se spremili SHSH ili spojiti iĐiđu na Tinyumbrellu i spremiti ih lokalno na računalu jer sami se neće spremiti.
05.01.2013 | 19:00
Napokon službene potvrđeno – Untethered iOS 6 jailbreak je spreman!

Sad koliko je ovome vjerovati??

www.omizio.com/jailbreak/napokon-sluzben...ailbreak-je-spreman/
05.01.2013 | 19:08
To smo već vidili 2 posta prije tvoga
Pogledaj onaj link, za vjerovati je
19.01.2013 | 16:48
Evo nekih novosti, po svemu sudeci JB bi vrlo skoro nogao ugledati svjetlo dana. Bar se nadan. Pozdrav
m.iclarified.com/entry/index.php?enid=26807
19.01.2013 | 18:18
da hoce vise
19.01.2013 | 20:26
Jos dobrih vijesti !!!
m.iclarified.com/entry/index.php?enid=26812
19.01.2013 | 21:47
ma on nas ovdje zxxxxa sve nesto otkriva a nece da ga izbaci nek ga vise izbaca ako ce ga izbaciti hahha

EDIT@saint : Nema potrebe za psovanjem ako nisi primjetio na ovom forumu takve stvari ne tolerisemo
19.01.2013 | 22:20
Cekaju iOS 6.1. Apple ceka JB. Mi cekamo tko ce popustiti
19.01.2013 | 22:56
jmirakul kaže:
Cekaju iOS 6.1. Apple ceka JB. Mi cekamo tko ce popustiti

Baš tako
20.01.2013 | 13:54
Da, cekaju 6.1 jer su nasli jos neke 2 fore za koje smatraju da su iskoristive u daljnjim iOS-ima pa cekaju da izide da oni mogu objaviti JB. Vrijedi cekati! Pozdrav od Clerica
20.01.2013 | 14:59
evo procitao sam na jednom forumu navodno kako je i poznati GEOHOT poceo raditi na jb sad koliko je to istina ja neznam
23.01.2013 | 09:16
Update :
Buducnost je svijetla za Jailbreak! Tako kaze poznati hacker Planetbeing !!!
Vise na :
m.iclarified.com/entry/index.php?enid=26873
Pozdrav od Clerica
23.01.2013 | 16:31
Poznati hacker Pod2g "pozuruje" Apple da izbaci 6.1 os van. Dali to znaci da je Jb spreman?? Jos malo drustvo.
m.iclarified.com/entry/index.php?enid=26876
23.01.2013 | 21:18
Ma ne mogu dočekati da stavim JB,nadam se da će u sljedećih par dana izaći 6.1.
24.01.2013 | 22:41
Pod2g, Planetbeing, Musclenerd i Pimskeks su vec svima poznati hackeri koji sada tvore grupu imena " Evad3rs " , imaju sve spremno za JB i samo se ceka izlazak sluzbenog 6.1 iOS-a. sluzbeni 6.1 samo sto nije.
Sad je to to ! Ajde crni apple- izbaci taj 6.1 konacno!
Pozdrav od Clerica
Vise na : www.redmondpie.com/ios-6-jailbreak-for-i...eased-after-ios-6.1/
27.01.2013 | 02:18
Opet ja. !
Evad3r-si potvrdili da je JB zavrsen i spreman!
Ceka se jos malo . Pokriven je i 6.1 beta4 os ali ne preporucam update!
Pozdrav od Clerica
m.iclarified.com/entry/index.php?enid=27004
27.01.2013 | 09:23
E sad , nocas se je svasta desavalo. Prvo je Apple izbacio iOS 6.1 beta 5 sto bi znacilo odgadanje JB-a na neko vrijeme.
E onda su hackeri I0n1c, MuscleNerd i Winocm objavili da to ipak nije beta iako se tako zove nego da bi to mogao biti finalni GM iOS 6.1 pod krinkom "bete" sto je super jer u tom slucaju ne odgada se JB ! Napeto je..
Stay tuned!
Pozdrav od Clerica
27.01.2013 | 12:28
Jebote ovo je postalo ko neki horor kolko je napeto
Moderatori: Bertone

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 7 sati, 34 minuta
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)
  • cariblanco: Zašto mi neće primiti odgovor o ogulinskom zelju...klikam tri puta i ništa, a regan sam ?
  • Riba: Ali vjerojatno je ista prica kao i sa Studion.
  • drlovric: Raskopali su novig Minija. Izmjenjiv je disk. Vjerojatno radi njihove SKU ustede, ne radi korisnika. Uglavnom nije zalemljen.
  • kupus: nije, to je isto kao i apple.hr
  • zvone: Imaju apple.hu. Valjda je to istyle.
  • kupus: samo hoće li ti htjet prodat minija s 256gb storagea, to je pravo pitanje :P :)
  • kupus: a imaš i našeg dpasarica s foruma, pa se njemu javi. vjerujem da ti može složiti konkurentnu cijenu
  • kupus: imaš translate u browseru, čak i u firefoxu od ne toliko davno

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Air, jmirakul, marioart, Maxxy, Riba, robee, VanjusOS, Anonimci (430)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.36 Seconds

Provided by iJoomla SEO