20.10.2012 | 17:49
Rjesio sa xbmc programom ali me zanima jel on to negdje stavlja u cache ili nemam brige da mi nece napuniti prostor na ipadu-u ??
Usput ako nekom bude dobro došla informacija :
Wd Book Live disk spojen na kućnu mrežu preko Siemensm routera od Iskona jako dobro radi sa Iphonom, Ipadom preko wireless konekcije, postoji software za spajanje, lako se administrira a moguć je pristup i izvana preko interneta i taj dio je jako dobro napravljen - naravno govorim o home user korištenju tipa filmovi, datoteke, muzika, slike.
Problem uređaja je što nema USB port pa je kopiranje na njega ograničeno samo preko mreže a bežično i nije neka sreća, sa druge strane žičano je isto loše riješeno jer je router koji dobijete kod providera koma pa je čak i tih 100mbps jako upitno, svakako preporuka kupiti neki manji switch za 200kn koji tjera gigabitnu mrežu jer WD to podržava, tako bi išlo u teoriji oko 125mbps .
Sve u svemu XBMC je za ovo odličan, sve radi i zadovoljio je moje želje, kao i gore navedeni disk, inaće podržava sve standarde koji se manje više koriste, ima podršku i za MAC time machine, dobije se i sličan software za Win.
Inaće je i Oplayer izvrstan za ovakvu produkciju streamanja filmova!