Najkorisnije aplikacije?
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Najkorisnije aplikacije?

18.11.2008 | 12:28
Bilo bi zanimljivo cuti razna iskustva sa iPhoneom; koje aplikacije smatrate da su Vam najkorisnije, za sto najvise koristite iPhone (GSM, internet, GPS...)...

Pozdrav,

Nenad.
06.12.2008 | 16:15
što koristite od GPS-a ?
06.12.2008 | 19:56
BossPrefs - volim kontrolu
Installous - volim besplatno
Fring, Facebook, AjaxLife - volim komunicirati
Night camera - odlična zamjena standardne iPhone kamere

Igre - Ocarina, Enigmo, Crash Kart, Nanosaur2 i u zadnje vrijeme ubijam Lux Touch...
06.12.2008 | 20:33
iRealSMS 2.0 zamjena za standardnu sms aplikaciju. Pisanje poruka u landscape modu, forward sms-a, slanje listi psoiljatelja, izvjesce o isporuci itd.

Snapture Premium - zamjena za standardnu iPhone kameru. Ne moze napraviti cuda ali puno bolje od defaultnog rjesenja.

Fring - skype + voip telefon u pokretu. Najbolja aplikacija za iPhone za sve nas koji puno putuju ili zovu cesto inozemstvo.

Imam ih 50-ak u mobitelu, ali ovo je stvarno vrh ponude, po mom misljenju i to bi trebao svako imati.
08.12.2008 | 09:35
Shazam i Remote zatim eBay
11.12.2008 | 00:15
drlovric je napisao:
iRealSMS 2.0 zamjena za standardnu sms aplikaciju. Pisanje poruka u landscape modu, forward sms-a, slanje listi psoiljatelja, izvjesce o isporuci itd.

Zanima me, molim te, ovaj app za sms. jel to mogu naći u hrvatskom itunes storu?? Jer sam tražila pa nema. Telefon sam dobila na poklon, hvatam neke stvari, ali ono najbitnije i najosnovnije ne mogu naći...Puno hvala!
  • Dijete
  • Posjetitelj
11.12.2008 | 01:48
iRealSMS ti je za jailbreakane telefone što bi reklo da ga nema u iTunes Storeu
11.12.2008 | 09:26
IntelliScreen - po meni br.1
11.12.2008 | 21:53
To dsvitez:

Dijete ti je dobro rekao. moras prvo otkljucati svoj telefon (jailbreak) kako bi mogla na njemu koristiti aplikacije koje Apple nije odobrio.

To ti je vec gray market, ali...

21.01.2009 | 11:28
Da li netko možda zna kako se zove aplikacija kojom se kod pisanja sms poruke ne pojavljuje onaj prijedlog riječi. imala sam to na iphone-u ali mi je prilikom update nestalo. Hvala!

p.. da li se korištenjem ireal sms-a, sms naplaćuje po drugoj tarifi ili je cijena ista?
21.01.2009 | 12:07
mislim da iphone triba bit jailbreake-an i onda imaš mogućnost to ugasit
21.01.2009 | 12:24
U fw 2.2 je ta opcija dosla i nalazi se pod settings -> general -> keyboard -> auto-correction
21.01.2009 | 16:45
hi converter je dosta korisna aplikacija
22.01.2009 | 00:26
Vlasnik iPoda Touch i iPhona
Radio jailbreake i na ipodu i na iphonu nisam bio previše zadovoljan.

Moje naj aplikacije (itunes)
Wifi Trak ( iskorišteno do maksimuma u stranim zemljama LUDO !!)
Files lite mogučnost postavljanja svojih datoteka exel, word, pdf...
EasyWriter mogučnost pisanja landscape mod e-mail
WorldWiki osnovne informacije o zemljama (puno putujem)
IM+lite univerzalni Im podržava dosta servisa (AOL, Yahoo, Msn, Google Talk, Jabber, ICQ, MySpace)
iDictCroF englesko - hrvatski rječnik
DarkRoom kamera ali bolja

Igre
Solitare City Deluxs pasijans na 101 način
TapDefense odlična mala strategija

Toliko od mene
mislim da programi ponuđeni na iTunes svakim danom su sve bolji i počinju rješavati tekuće probleme.
31.01.2009 | 23:17
psx , comic life, mame emulator, ebook reader
04.02.2009 | 18:50
oprostite neznam di bi napisao neradim ovo sebi već starom pa bi vas pitao ako može neznam jesam li pogodio i temu nadam se da se admin neće ljutit ‡) Dakle tio sam pitati zna li ko odakle se i kako može skinuti screensaver za iphone (ono kao sat) ili nesto poput toga i kako da sikenm onaj program za veća slova za pisat poruke molim vas da mi odgovorite hvala!! ;D
04.02.2009 | 19:33
cydia- preko cydie skines winter board , pa onda skines retro clock, odes u winter board i pokrenes. Kad iduci put upalis iphone na slide to unlock screenu bit ce sat uzivaj
04.02.2009 | 20:15
I kad imas instaliran winter board preko njega mozes pokretati na 100 wallpapera i tema
05.02.2009 | 15:16
e ali ja nemam cydi-ju na iphone-u pa sam te mislio pitat di da je skinem i kako da je ubacim na iphone i di da nadem sve te screesaverse oprosti što sam dosadan ali bi li mi mogao to malo pobliže objasniti ako ti nije problem jer zanima me kako te stvarni da ubacim na iphone imam itunes i sad sam neki novi program skinio da mu mogu foramatirat videje i muziku te slike pa bi te to htio zampoliti da mi pobliže objasniš unapriejd hvala!! ;D
05.02.2009 | 15:27
Ma sta bi bio dosadan , nego da te ja prvo pitam koji model iphonea imas i dali je jailbreakan?
05.02.2009 | 16:22
nezz ti točno onaj 16G on ga je ima prvi u Hrvatskoj kad je tek izaša on ga priko veze zbavio nezz koja verzija sve sam pribra nepise nigdi nezz samo piše iphone 16G na kutiji sve papire sam pribra ništa iz amerike je iz Chikaga od tamo ga je zbavio ja mislim da je prvi moredl bar tako kaže sad nezz je valjda nabavio ga je davno!!
05.02.2009 | 16:41
koje je boje iza bijele ili?
05.02.2009 | 16:50
Bijele sa crnim dnom..evo stavit ću ti sliku..
05.02.2009 | 16:53
SP_A0095.jpg
05.02.2009 | 17:03
odlicno jer takav imam i ja pa ce mi biti lakse evo ti link blog.iphone-dev.org/ sa ovog linka skini pwnage tool i quick pwn linkovi za skidanje su ti pri dnu stranice kad to instaliras na komp javi
05.02.2009 | 17:25
evo jesan daj dalje navodi nezz sta sad lol
05.02.2009 | 17:30
kad ukljucis taj program koji si skinuo pojave se ikone iphona 2g, 3g i ipod toucha ti klikni na 2g
05.02.2009 | 17:58
ej krvi ti imas li msn-neda mi se na forumu lapćat presporo ovo piči i teže je objasnit aj please daj
05.02.2009 | 18:15
Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
05.02.2009 | 18:29
ajde budi on line da mi objasnis krvi ti!
Moderatori: jupi, Bertone

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 15 sati
  • gesundheit: Ima li tko crni titan band L za AWU2?
  • Yonkis: Također, ako pitaš bilo koji AI npr Grok, Perplexity, Copilot, ChatGPT i postaviš baš to pitanje (plus detalji) možda već dobiješ neki dobar lead za daljnje rješavanje.
  • Yonkis: Otvori novu temu u Forumu te navedi koji je OS i koji MBook kao i koja verzija softwarea jer tu na Vikalici ne možemo u detalje tj dopisivati se naširoko.
  • Novak: Netko tko mi može pomoći sa Mac-om! VideoProc Vlogger radi na HPu (Windows) ,ali taj isti program NE RADI na Macbooku!
  • Gjuroo: Mbappe je od modrića dobio jedan atomski slijeva.
  • Sarek: Možda je igrao i Football manager. Imam ja dva bliska prijatelja koja su rekli da to stvarno pomaže. Glavni su u kladionici
  • drlovric: @Ender: Normalno. Skidaj gace, nuklearke su u silosima :)
  • m@xym: ... ma ne, nego je to je zato što je Dalić primjenio Starcraft strategiju...
  • Ender: hoces reci da je trebalo da spusti gace i da se predaju, jer je to nuklearna sila? :)
  • drlovric: Izgubi nuklearna sila FRA na Poljudu :)
  • Yonkis: Novak: zanemari prijašnji link, ovo je ono što tražiš: [link]
  • Yonkis: Novak, evo probaj ovako: [link]
  • ^SuperUnknown^: Ako netko treba origigi silikonske maskice za iPhone XS Max, 12 Pro Max, Samsung Galaxy S9 nek javi u PM :)
  • Novak: Da li je moguće prebaciti Tor browser bookmark sa windows PCa na Macbook?! Hvala.
  • Yonkis: Hvala Kile, vidi ovdje [link]
  • Kile: Za sve koje koriste Apple Watch od sada HT nudi multi sim tako da sat radi bez iPhona ako ima cellular opciju.
  • Yonkis: 18.3.2 verzije su dostupne kao i 15.3.2 za Sekvoju
  • kupus: eh moj dream, mislim da si fulao forum
  • dpasaric: Evo stiže tuce za tebe, cijena sitnica! :)
  • smayoo: Davore, pa to je prava prilika. Naruči mi odmah 10 komada. :P
  • smayoo: mislim da ne
  • dreaMMAster: Jel ima na forumu generalna tema o novom M4 Airu?
  • dpasaric: :)
  • dpasaric: Mac Studio u top konfiguraciji nešto preko 15.000 € PDV
  • dpasaric: Stigle CTO cijene za MacBook Air 15" M4 u Voćarnu... ostalo će ovih dana!
  • Yonkis: Kako instalirati Apple Sports app ako imam na svom hrv acc eura?
  • Yonkis: Raid? Za komarce? Za Siri?
  • drlovric: @Yonkis: Sad marketing timovi vec rade na strategiji "Kupite novi iPhone raid Nove Siri" :) Kao sto su se ljudi upecali na Apple inteligenciju, koja niti dan-danas ne radi niti jednu jedinu korisnu i uporabljivu stvar.
  • Yonkis: Look how they massacred my boy [link]
  • kupus: sad se ne može upaliti, nema ni jabuke pri paljenju. rip imac
  • kupus: nisam ni ja gasio svoj imac. neki dan, nakon budjenja iz sna, radio je 5 minuta. poslije toga screen "flickering" pa se ugasio.
  • Ender: @hal9000: mislim da nema smisla ni potrebe za takvom anketom. jer Mac se ne restartuje, osim kad budu neki update-i sistema, al to je redovno odrzavanje :)
  • Ender: @ZoPaj: toliko cesto? :) podseti me na mog kolegu sa studija kad je rekao - ja menjam devojke kao carape, 2 puta u godinu dana :)
  • Yonkis: @zopaj ima travel-sickness, ne podnosi vožnju? :)
  • ZoPaj: ja restartam često, dva tri put godišnje.. a kad ga vozim na more ugasim ga skroz ;)
  • hal9000: @Ender - Mogli bi predložiti jabučnjaku da stave anketu tipa "Kad ste zadnji put restartali svoj mac" :D
  • hal9000: @borisone Ne fali kontekst. Sjećam se kada sam ga zadnji put restartao, samo je bilo davno pa ne mogu procjeniti. A nemam preko 6 banki. Nisam boomer. :P
  • Borisone: Fali kontekst. Ako hal9000 ima preko šest banki taj "tako davno" moče biti i jučer. :-)
  • Ender: @hal9000: tako sam nesto i pretpostavio :)
  • hal9000: @Ender Nemam pojma! Toliko davno je to bilo da se ne mogu ni sjetiti! :D
  • Borisone: Novi Mac Studio, MacBook Air, iPad Air i iPad.
  • Borisone: Toliko najava ovaj tjedan a vikalica šuti.
  • Lihto: Its Been 84 Years XD
  • Ender: @hal9000: posle koliko vremena je bio taj restart?
  • hal9000: Danas sam restartao Mac! :O
  • kupus: @yonkis :D
  • ping: Pa HR koristi samo Skype. Ne bi to znao da to svaki put ne naglase. Ptrm skype iz Rima, putem skype iz Bruxellesa…
  • Yonkis: Ako ništa ostao je kao sinonim za online video call :) barem za sada, za neke.
  • Zdravac: ...Skype je izgubio smisao, kao i bilokakav interes za borbu sa konkurentima
  • Zdravac: vjerojatno ne, ali eto, malo nostalgije, iako je to već dugo vremena bilo izgledno, od kada su puno toga iskoristili za Teams...

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

MacSlavko, tino1, VanjusOS, Anonimci (390)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.17 Seconds

Provided by iJoomla SEO