Od prethodno navedenih situacija kako se može koristiti WiFi2HiFi aplikacija otpadaju one situacije u kojima se gleda video Kašnjenje zvuka je dovoljno da upropasti ugođaj. Za sada nisam vidio načina da se to popravi.
1.cydelete
2.external iPod controls- prepaciva na iducu/predhodnu pjesmu sa volume plus minus...
3.infinifolders- neogranicen broj app u jedan folder
4. recent call log delate- mogucnost brisanja poziva po zelji znaci ne mora sve samo odabrane...
5.SBRotator-okrece ekran u svim smjerovima
6.iPhone delivery... za sms izvjesce
7. airplane SBSettings...upali /ugasi 3G, wi-fi..jednim klikom i jos dosta toga...
8.remove Background -ubija sve aplikacije koje su aktivne jednim klikom otvara se u SBSettings
9.iProtect -zakljucava sifrom aplikacije po zelji
evo super aplikacije za strimanje svega sa Mac-a na Iphone...rade i titlovi u filmovima....jedino je steta sto radi samo na Intel Mac-u,ali odlicno radi....
StreamToMe itunes.apple.com/us/app/streamtome/id325327899?mt=8#
Viber ti je wifi/3G klijent sa kojim možeš uspostavljati pozive, i odnedavno čak slati sms poruke.
Međutim, druga strana isto mora imati viber instaliran, a sva komunikacija se obavlja preko wifi-a.
tako da u principu, ovo nije ništa revolucionarno, praktički ista stvar kao skype ili bilo koji IM program.
Koristi Viber neko vrijeme i iz mog iskustva mogu reći da prije zadnjeg update-a (gdje su uključili i sms) konstantno imao problema u VOiP modu, a nakon update-a koristio sam ga i pričao bez problema!
Isto tako, odlično je to što viber ne uzima nikakvu memoriju, ne treba stajati u pozadini da bi te netko mogao dobiti, i još k tome ti automatski integrira sa imenikom u mobitelu i pronalazi ljudi koji su isto na viberu i dodaje ih u svoj imenik.
Uglavnom, stvarčica koja je definitivno potrebna
Jesi ga već isprobao, kakva su tvoja iskustva emjae?
Isprobao sam Viber i mogu reći da ima bolji zvuk nego kad zovem uobičajenim putem. To mi potvrđuju i ljudi s kojima sam pričao. Dakle - za preporučiti, a sada ima i opciju SMS-anja. Plus automatski ti izlista svih iz kontakata koji također imaju instaliran Viber. A što je najvažnije sve je free.
Eto, za sve one kojima su mogućnosti iPhone kamere nedovoljne, konačno još jedan tweak koji donosi timer i rapid shot. Zove se PictureMe, a uskoro bi trebao biti dostupan na Cydia. Doduše, nema točnog datuma izlaska za sada pa ćete morati povremeno provjeravati. Evo i originalne vijesti na Redmond Pie:
Koliko vidim, bacio si oko na viber...
Jesi ga već isprobao, kakva su tvoja iskustva emjae?
evo bas sam jucer osposobio iphone i testirao ga, pričao sam s frendom 15 minuta, i radi dobro, super ce mi ovo doc jer obojica imamo iphone i mozemo si slat poruke preko vibera besplatno, jako korisna aplikacija, zadovoljan sam, zvuk se cuje odlično
iZET - Krisna aplikacija ako ste u zagrebu ima sve novosti o voznom redu tramvaja i autobusa po danu/noći, čak ima i lažni ticket generator (kupili ste kartu za javni prevoz ... molimo na zahtjev pokažite kontroloru) vrlo korisno ako studirate / posjecujete cesto ZG
Viber - Besplatna komunikacija između korisnika vibera (sms, mms, pozivi)
ifile - za bilo kakva podešavanja kopiranja editiranja unutar iphone filesistema
MyPhone+ - Koristi za sinkronizirati kontaktne slike, informacije o lokaciji, rođendan i još štošta vaš imenik sa facebookom
AvPlayer - prvi normalni divx player koji ima subtitle support
Wolframalpha - pomaže mi u rješavanju matematičkih problema (za nas na faxu)
Quickoffice - office na iphoneu, excel, pdf, word & ppt
Mobile Mouse - Koristite iphone kamo wi-fi miš, legnete se u krevet i uzivate (koristim ga kad mjenjam filmove da se ne trebam dizat iz kreveta lol:)
LedFlashlight (free) - vrlo korisna svijtleca aplikacija za sve korisnike 4tvorke
Od gejmova bi izdvojio
Plant Vs. Zombies tu igrcu sam ja mislim igrao cjelo ljeto nikako da mi dosadi, i fieldrunners
e sad tweakovi:
Barrel > neznam kako objasniti: Barrel is new iPhone Cydia app that creates barrel rolling effects on your springboard. It can be purchased for $2.99.
CyDelete > Briše bilo koji cydiinu aplikaciju bez potrebe da se ulazi u cydiu
IconRenamer > Mjenja nazive ikona
InfiniFolders > zaobilazi appleovu restrikciju od 12 ikona po folderu
KillBackground > "ubija" sve aplikacije u pozadini jednim klikom
Iconclasm > 5x5 ikona u springboardu
sbsettings > must have za svakoga ko je jailbreakao iphone
Five Icon Dock > 5 ikona "tamo dole"
Gridlock > mozete postaviti ikonu bilo gdje na ekranu
Iprotect > zaključava aplkacije po želji
ZoomIsBack > zoom se vratio na ios5
Sve aplikacije i tweAkovi su uopbno testirani na mome iphoneu(4 ios5) i rade odlično i bez greške) !!
tako to sve skupa zdrobljeno izgleda na mome iphoneu:
iCamcorder-video snimanje za Iphone 2g,sa raznim efektima.....
iNet-pokazuje sta je sve nakaceno na lokalnu mrezu...
JustinTv-online video...dosta live sportskih prenosa
MyWebcam-pratite sta vam se desava kuci,kad vam je upaljena webcamera na kompu....(instalirati mali server za Mac)
Plex-sve od medije sto imate na kompu..gledate i slusate na telefonu,u lokalu...
RemoteMic-instalirate na Mac,program Remote Mic Console...i pretvorite vas telefon u Spijunsku bubu....
RowmotePro-jedno od boljih varijanti za upravljanje Mac-om....odlicno radi i na AppleTv2...
WifiCam-kamera na kompu preko ip adrese telefona...
XBMC-odlican daljinski za xbmc,gde god je instaliran...
Dreambox Remote-upravljanje svim Satelitskim risiverima sa Enigma sistemom...
Sms+-mozete da kucate poruku kao na starim telefonima....
Bambuser-pokrenete program gde god imate net...i moze svako da vas vidi i cuje,u realnom vremenu,cim ode na sajt...bambuser.com..i ukuca vas user...
Tesko mi je reci sta je "najkorisnije" ali znam sta najvise koristim!
Mail app, iCab, 2Do, mPBZ, numbers, simplenote, dropbox, calcbot, camera+, tapatalk, skype, facebook, twitter, runkeeper! Osim ovog zadnjeg. Ovu su aplikacije koje otvaram barem jednom u dva dana, a veciu toga svakodnevno koristim!
od igrica nisam navucen na neku posebno, ali na ipadu svako malo kupim neku novu pa ju igram par dana dok mi ne dosadi!
vlastelica kaže:
[quote]Za sada me je oduševila aplikacija VIBER.
inače Viber ima besplatne pozive među korisnicima iPhone preko wi-fi mreže (jesam li u pravu).
...isto tako i sa korisnicima koji su pogonjeni Androidom...
... meni je dobra aplikacija (besplatna) Flipboard, sve aktualno na jednom mjestu...
Da Viber je odličan i u biti je sličan Skypeu, ali ne zahtjeva registraciju i nudi isključivo VoIP pozive ili poruke (SMS) preko WiFi, ali i preko 3G mreže. Radi s iOS i s Android platformama.
+1 i od mene za Flipboard, odlično, pregledno, atraktivno.
Jedna od novijih i po meni trenutno najljepših aplikacija je Path, nešto kao moderni osobni dnevnik, ali nećemo pogriješiti ako je nazovemo još jednom društvenom mrežom. Ima i integrirane twitter, facebook i sl. servise u sebi. Sve u svemu funkcionalnost upitna, ali samo sučelje je predivno.
I za kraj ZITE - lijep i ugodan čitač vijesti ili po naški "news aggregator". Sličan je Flipboardu samo više okrenut vijestima određene tematike, a može se povezati i sa Google readerom.
To su onako novije aplikacije.
One koje još dosta koristim, a stavio sam ih na iPhone tek nedavno su: TeamViewer, Instacast, TED, Converbot, djay remote, Soulver...
Naj korisnija app koju koristim je GoodReader ,..čita i dijeli sve na svim vrstama komunikacije,....
Files također za podijelu dokumenata
to je što se tiče komunikacije i podjele
igra svih vremena Hungry shark
plaćanje Pay pal
WhatsApp i viber
Mac Tracker
Auto Cad WS
Ljudi.. pozdrav, novi sam ovdje. trebam pomoc! Imam Iphone 3GS i jaibreakan je (IOS 5.0.1).. Imam cydiu,instalous,winterboard i jos neke gluposti.. al problem je u winterbourdu... imam ga instaliranog i kad instaliram bilo koju temu, udem u winterboard i postavim je sa kvacicom, idem RESPRING i pojavi mi se opet isti zaslon, i tako za sve teme koje izaberem.. plss pomozite!!
Evo probao sam ali ništa..jedino do sad sto mi je radilo je instalous... Ovaj winterboard neće niti jedna tema.. Probao sam i barrel skinut i kad skinem nemogu ga nać u postavkama.. Probao sam i još neke aplikacije koje sam vidio tu na forumu ali neće
Mi.. Sigurno se može nekako riješiti ali zato pitam vas .. Jeli možda problem u iOS 5.0.1?
Ne trebaš se ispričavati niti opravdavati, samo si daj malo truda i vidi što ti piše na ekranu. Novu temu otvaraš tako da uđeš u forum koji najbolje odgovara tvojem pitanju i onda pri vrhu klikneš na, zamisli, "Pokreni novu temu"
Naravno prije otvaranja nove teme uvijek je poželjno malo pretražiti forume tražilicom i pokušati naći da li se o tome što tebe zanima već pisalo.
Strpljenje je vrlina koju je danas sve teže naći u ovim fast food generacijama. Da zbog nestrpljenja ne postavljaju pitanja po svuda po forumu bez obzira na temu, tada bi i pretraživanje radilo puno bolje i brže bi se našlo odgovore.
Evo da stavim sad svoje aplikacije skinute nakon sto sam malo proucio Cydiu,jailbreaik i to ...
Barrel
Gridlock
Bigify+
Color keyboard
Infinidock
SleepFX
SBSetings
Winterboard (jos me uvijek zeza i malo sam gledo kako rijesiti problem na iOS 5 i uspio sam tako sto sam ga resetiro al jos uvijek nije popravljen do kraja jer kad izaberem temu dode mi neki bug gdje su samo par ikona iz teme a ovo ostalo normalno... zna li neko nacin kako da se to rijesi ili?
ii jos sam zaboravio nabrojat moje najdraze igrice:
BMX Touchgrind
Touchgrind
Angry birds seasons
Fruit njinja
Pes 2011
drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice [link]
drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada
Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo
Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj