Najkorisnije aplikacije?
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Najkorisnije aplikacije?

29.06.2010 | 14:54
nije mi zao 3 dolara
vec ne zelim ostavljat br kartice
a nemaju opciju placanja putem paypal-a
  • Dijete
  • Posjetitelj
29.06.2010 | 15:07
zelucic je napisao:
nije mi zao 3 dolara

ako je to problem, preporucujem. da koristis neku visa electron karticu ziro ili tekuceg racuna na kojoj drzis ne vise od 100kn..

to je nacin na koji ja funkcioniram..
29.06.2010 | 16:54
hmmmm
pokusao sam internet kupovinu visa karticom pa nije prihvacalo
mislis li da ovi prihvacaju?!
ima li netko iskustva?
29.06.2010 | 16:59
zelucic je napisao:
nije mi zao 3 dolara

Vidiš, ovo je dobar odgovor. S druge strane, radi se o Appleu, a ne nekoj kineskoj junga-munga firmi, tako da vjeruj, nemaš bojazni.

Eno, imaju moju AMEX karticu gore od dana kad sam kupio iTouch, odnosno kada je izašao App Store i sve pet.
  • Dijete
  • Posjetitelj
29.06.2010 | 17:44
yes.. primaju visa electron..
11.07.2010 | 14:36
trebao bi neku aplikaciju koja obavijesti sa zvučnim signalom propušteni poziv ili sms svakih par minuta dok se ne pogleda...tj.otvori(imao sam to na nokia sad bi tako i za iphone)...hvala..
12.07.2010 | 00:59
dat ču sam sebi odgovor,možda još nekom zatreba...

"reminder" u Cydia-i ce te ga naci pod imenom "Notifier"....besprijekorno radi(kod mene na 3.1.3) moze sve da se podesi....poruke,propusteni pozivi,mail-ovi....
15.07.2010 | 14:03
Par komada u random order:

- Croatia Traffic&Weather: izvrsta app koji nekolicinu HR portala (HAK, DHMZ, HNB...) s online informacijama sažima u sebi. Najviše orjentirana korisnicima koji puno putuju ili koji jednostavno žele imat informacije odmah sad bez dodatnog pretraživanja neta poput cestarina, plovidbeni red trajekata, vrijeme, stanje na cestama, kamere, tečaj nekoliko banaka... itd..

Svakako najkorisnije informacije dobivene od ostalih putnika - radari, gužve, radovi na cestama. Ma jako sam zadovoljan.

- Bankomat: nema se što reći, nađem se u nepoznatom kvartu i umjesto lunjanja okolo, izvadim iPhone iz džepa i eto, odma mi veli di mi je moj bankomat,

- TouchMouse: WIFI kontrola mišem na Mac-u. Ono, strictly from the bed,

- ToDo: izvrstan GTD app, puno opcija za sync-anje (čak sync-a s iCal-om),

- ShopShop: lista za kupovinu (isto ima i ToDo al sam ShopShop prvog počeo koristiti pa mi prirastao srcu),

- Units & AppBox Lite (švicarac): slične app koje pomažu u pretvaranju jedinica, preračunavanju datuma... itd..

Manje-više, to su mi one esencijalne aplikacije koje čine život lakšim. Koristim skoro sve native aplikacije + još par tih Utilities koje su standardne kod svih nas (Skype i sl.).

Eto, manja recenzija...
20.11.2010 | 22:59
Kako sam novi sa iPhone-om,, imam jedno pitanje, pa da ne otvaram novu temu,,

zanima me dali postoji aplikacija koja bi pratila pozive, te da ih se može pregledati, znači da mjesečno prati, propuštene, primljene, pozivane brojeve i njihova trajanja,,

pozdrav,
29.12.2010 | 12:22
....imam neki problem sa svojim iPhone-om..nesto u vezi slikanja...pa slika nema.....a to mi je jako vazno i neznam kome da se obratim
29.12.2010 | 12:33
iPH, a da nam objasniš konkretan problem?
U čemu se radi?
Možeš li otvoriti fotoaparat i slikati, koji iPhone imaš?
Dali ti u albums sačuva sliku tvoj iPhone?
Koji je konkretan problem?
  • Sank
  • Moderator
  • 221
29.12.2010 | 14:21
iPh je napisao:
....imam neki problem sa svojim iPhone-om..nesto u vezi slikanja...pa slika nema.....a to mi je jako vazno i neznam kome da se obratim

Lipa moja, ajd ti lipo malo detaljnije opiši svoj problemi u novoj temi kojoj ćeš dati adekvatni naslov, jer ti ovo ovdje o najboljim aplikacijama nema veze sa tvojim fotografijama.

Na forumu da bi bio koristan svima ipak se treba držat nekog reda i prije nego se postavi pitanje prvo pokušati naći da možda neko već nije pisao o sličnoj temi tj. problemu. Ovako neodgovorno puštanje pitanja bez obzira na temu u naslovu, kao i otvaranje nove teme koja već postoji više se neće tolerirati, a sve zbog toga da bi forum ostao tematski fino posložen i time bio lakši za pretraživanje i pronalaženje odgovora. Ovo nije tržnica za piljarice i anonimce da uvode kaos i bezvlašće. Siguran sam da će me podržati jabučari, sadašnji i budući koji posjeduju internetsku kulturu i bonton.
29.12.2010 | 15:39
Za sada me je oduševila aplikacija VIBER.
inače Viber ima besplatne pozive među korisnicima iPhone preko wi-fi mreže (jesam li u pravu).

Jedino me interesira kako će to funkcionirat kad idem preko granice i kakav će biti račun.
  • Sank
  • Moderator
  • 221
29.12.2010 | 16:51
vlastelica je napisao:
Za sada me je oduševila aplikacija VIBER.
inače Viber ima besplatne pozive među korisnicima iPhone preko wi-fi mreže (jesam li u pravu).

Jedino me interesira kako će to funkcionirat kad idem preko granice i kakav će biti račun.

Kad ideš preko granice jedino što je bitno da imaš dostupnu WiFi konekciju i da zoveš Viber na Viber, u svakom drugom slučaju moglo bi te opalit po džepu. Mislim da kad zoveš na obični broj prebaci na GSM, a ako se i može zvati preko 3G, tj mobilnim internetom, u roamingu to je najskuplje rješenje.
30.12.2010 | 02:01
Ako si u većim gradovima, ima dosta free Wi Fi lokacija npr. McDonalds, Apple store, Starbucks i sl.
Postoji u app storeu aplikacija za free wi fi točke, tj. za njihovo lociranje.Meni su najdraža ova mjesta i od tamo obavljam razgovore s domovinom( jasno jer su neobavezni i nisu uvjetovani vremenom javljanja, no zato su posve free.Prije sam to radio preko Skypea no Viber mi je puno praktičniji.)

Lp
31.12.2010 | 12:05
da ne otvaram novu temu za razgovor mozete li mi reci zasto kad se spojim na Wi-Fi i kad nadem svoju mrezu prvo mi veli de se nemoguce spojit al on se spoji pokaze se kvacica i lokot pa me zanima zasto je taj lokot,btw upisao sam username i password pa dajte objesnite
16.01.2011 | 18:46
pa lokot ti oznacava da je to zakljucan wi-fi, ja sam doma uvijek spojena na svoju mrezu, ali taj lokot i dalje stoji...ako znas lozinku zanemari lokot
20.01.2011 | 00:09
Treba mi preporuka za neku zgodnu todo aplikaciju? Na Macu sam koristio Things ali vidim da je developer zakazao u zadnje vrijeme i app ima samo negativne ocjene na storeu tako da nista od toga. Vec par ljudi mi je savjetovalo 2do, jel ga netko tu koristi?
p.s. isto pitanje sam postavio i na MK pa ako mi je netko tamo odgovorio, ne mora i tu ali znam da nisu svi na obadva foruma
  • Sank
  • Moderator
  • 221
20.01.2011 | 00:59
Ja na poslu koristim 2do i zadovoljava moje skromne potrebe o zapisivanju notica što se i kada treba napraviti i za praćenje izvršavanja istih. Za takvo nešto su mi dobre i neke druge ToDo aplikacije, ali na 2Do sam prešao jer ima verziju i za iPad pored iPhonea, može se syncat s Macom, a i dobro izgleda.
20.01.2011 | 01:16
MoschuS je napisao:
Treba mi preporuka za neku zgodnu todo aplikaciju? Na Macu sam koristio Things ali vidim da je developer zakazao u zadnje vrijeme i app ima samo negativne ocjene na storeu tako da nista od toga. Vec par ljudi mi je savjetovalo 2do, jel ga netko tu koristi?
p.s. isto pitanje sam postavio i na MK pa ako mi je netko tamo odgovorio, ne mora i tu ali znam da nisu svi na obadva foruma

Možda bi ti ovo moglo biti dovoljno ako nemaš prevelike zahtjeve http://www.simplistapp.com/
20.01.2011 | 15:27
U tu svrhu ja koristim Awesome note (aNote). Odlično funkcionira.
20.01.2011 | 22:31
Uzeo na kraju 2do i app je fantastican, definitvno preporuka!
28.01.2011 | 23:58
Meni je jedna od pre jebenih igra Babilonian Twins Bila je na kratko free jer sam je uhvatio s apptrackr i igra je platforma i prejebena i sad vam je snižena još demolish igra pre dobra....
29.01.2011 | 12:35
foldericon ,mx tube,traffic hr
01.02.2011 | 14:34
pozdrav, jedna od boljih tema bar meni, business card reader slikate vizitku i sve vam ljepo spremi u imenik.
  • Sank
  • Moderator
  • 221
01.02.2011 | 17:51
CalLog

CalLog_Icon.png

Ukoliko vam je važno praćenje primljenih i izvršenih poziva i nije vam dovoljan iPhone memorija koja može pamititi naviše do 100 poziva onda je ovo aplikacija za vas. Pored pamćenja poziva, omogućuje i dodavanje bilješki kao i mnoge druge opcije.

Za više detalja pogledajte stranice proizvođača: Biodigits.com/CalLog

Potražite na iTunes: iTunes/CalLog

CalLog na iTunes košta 6,99$. Poslovnim ljudima kojima je zbog posla važno pamtiti pozive i imaju ih više od 100 dnevno ova aplikacija jest spas.
11.02.2011 | 21:14
pozdrav,probao sam si skinut androidlock iz cydie pa mi kaze da nije za cetvorku.grijesim ja ili¨?hvala;)
  • Sank
  • Moderator
  • 221
23.02.2011 | 11:51
WiFi2HiFi

WiFi2HiFi.png

Streamajte svoju najdražu muziku sa svog Maca ili PCja na iPhone koji je uložen u cradle vašeg omiljenog HiFi sustava!! Fantastična aplikacija koja kabele čini viškom. Sada možete svu svoju omiljenu glazbu slušati na HiFi sistemu bez povlačenja kabela. Radi odlično sa iTunes, Front Row, QuickTime Player, VLC, Radium i vjerojatno svakim softwerom koji svira

Pogledajte stranice proizvođača: http://www.wifi2hifi.com/

iPhone aplikacija košta promotivno 0,99$ na iTunes trgovini, a server aplikacija za MAC OS X ili Windows 7 i Vista je besplatna.
23.02.2011 | 12:13
Ako sam dobro shvatio iPhone je u ovom slučaju receiver i nemože birat koju glazbu puštat sa kompa jel?Znači ako je komp negdje dalje opet treba jedan iPhone ili iPad?
  • Sank
  • Moderator
  • 221
23.02.2011 | 12:39
Lihto, ovo je za situacije:

1) sjediš za kompjuterom i radiš na njemu i slušaš mjuzu na HiFi sistemu preko iPhonea koji je u ovom slučaju samo receiver i da ne bira mjuzu već ti biraš na računalu.
2) gledaš film na Macu i imaš zvuk preko HiFi sistema
3) iz pristojne udaljenosti gledaš film na 27" iMacu i imaš slušalice na glavi spojene na iPhone koji prima zvuk, a ti sa remote aplikacijom urpavljaš MACom (to može biti iTunes remote,
4) Čitaš knjigu i puštaš muziku sa MAca na iPhone na koji su spojene slušalice i koristiš iTunes remote app za kontrolu iTunesa itd. itd. itd.

EDIT: Naravno da je istovremeno primanje muzike i upravljanje remote aplikacijom moguće samo na iOS sa mutitaskingom. Isto je izvedivo i sa iPadom
Moderatori: jupi, Bertone

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 5 sati, 53 minuta
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)
  • cariblanco: Zašto mi neće primiti odgovor o ogulinskom zelju...klikam tri puta i ništa, a regan sam ?
  • Riba: Ali vjerojatno je ista prica kao i sa Studion.
  • drlovric: Raskopali su novig Minija. Izmjenjiv je disk. Vjerojatno radi njihove SKU ustede, ne radi korisnika. Uglavnom nije zalemljen.
  • kupus: nije, to je isto kao i apple.hr
  • zvone: Imaju apple.hu. Valjda je to istyle.
  • kupus: samo hoće li ti htjet prodat minija s 256gb storagea, to je pravo pitanje :P :)
  • kupus: a imaš i našeg dpasarica s foruma, pa se njemu javi. vjerujem da ti može složiti konkurentnu cijenu
  • kupus: imaš translate u browseru, čak i u firefoxu od ne toliko davno

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.26 Seconds

Provided by iJoomla SEO