15.07.2010 | 14:03
Par komada u random order:
- Croatia Traffic&Weather: izvrsta app koji nekolicinu HR portala (HAK, DHMZ, HNB...) s online informacijama sažima u sebi. Najviše orjentirana korisnicima koji puno putuju ili koji jednostavno žele imat informacije odmah sad bez dodatnog pretraživanja neta poput cestarina, plovidbeni red trajekata, vrijeme, stanje na cestama, kamere, tečaj nekoliko banaka... itd..
Svakako najkorisnije informacije dobivene od ostalih putnika - radari, gužve, radovi na cestama. Ma jako sam zadovoljan.
- Bankomat: nema se što reći, nađem se u nepoznatom kvartu i umjesto lunjanja okolo, izvadim iPhone iz džepa i eto, odma mi veli di mi je moj bankomat,
- TouchMouse: WIFI kontrola mišem na Mac-u. Ono, strictly from the bed,
- ToDo: izvrstan GTD app, puno opcija za sync-anje (čak sync-a s iCal-om),
- ShopShop: lista za kupovinu (isto ima i ToDo al sam ShopShop prvog počeo koristiti pa mi prirastao srcu),
- Units & AppBox Lite (švicarac): slične app koje pomažu u pretvaranju jedinica, preračunavanju datuma... itd..
Manje-više, to su mi one esencijalne aplikacije koje čine život lakšim. Koristim skoro sve native aplikacije + još par tih Utilities koje su standardne kod svih nas (Skype i sl.).
Eto, manja recenzija...