01.03.2015 | 03:46
smayoo kaže:
U tom smislu, po oba ta kriterija, iPhone apart je megasranje. Ja niti ne znam koliko megapiksela ima fotoaparat na mom iphone 5 jer su ti megapikseli potpuno neupotrebljivi, jer je objektiv tako jadan da nema nikakve svrhe slikati s toliko megapiksela kad na punom uvećanju dobiješ samo mrlje.
Ti pricas kako je kamera totalno sranje, dok je meni bas upotrebljiva i iskoristiva, za jako puno primjena. Slikam dokumente, serijske brojeve, ostecenja na opremi, nacrte, oznake na proizvodima, makro snimke, krajolike, panorame, street photography, full HD video, slow motion video...
I upravo je to o cemu ti pricas (koristeci svoj skoro 3 godine star mobitel) promijenjeno na iPhone 6. Dok se svi proizvodjaci takmice u rezoluciji, na novim iPhone je ostala ista (8mpx) samo su pixeli veci tako da kupe vise svjetla. Sto onda vjerojatno znaci da je i senzor fizicki veci.
Imao sam i iP5, imam sada i 6, vjeruj mi na rijec da je razlika jako vidljiva pri losijem svjetlu.
Po danu su mi i na iP5 slike bile dobre, jer ja nosim suncane naocare 11 mjeseci u godini, tako da i kameri pase
Ne mozes gledati od kolicine svjetla u ovim krajevima...