06.12.2012 | 22:04
Zna li netko koliko je dostupno memorije, nema nigdje na internetu..
Frend bi mi ga kupio, a covjek ne zna koliko se od tih 160 gb zapravo dobije? Lik voli muziku, pa mu nije problem ispuniti tih 160 gb.. Tako da pita preko mene, ako netko ima, da vidi koliko je slobodno..
Btw, rekao sam mu da je glupo kupovati jer je izasao prije 3 godine i predebel je za uredjaj.. Postoje kartice od 128 gb i 256 (iako su namjenjene iskljucivo fotoaparatima) a postoje glasine da bi mogle izaci cak i memorijske od kapaciteta 2 terrabajta o.O, zato tih 160 gb ipak ne opravdava debljinu.. Tako da ipak da priceka neki od 200 gb ili vise (zadnja 3 su se povecavali za 40 gb) ako nije 3 godine izasao, mogao bi svaki cas, a sigurno ce staviti i novi connector i fenomenalne apple earpods.. Zato, slazete li se sa mnom da priceka novi ili ako hoce stari, snizit ce cijenu..
Tako da, sta znate o tome? Meni se svidja, ali 160 gb, uff, na itouchu imam problem s preostalih 23.3 gb memorije da popunim.. Jedino nije previse ako se koristi kao hard disk pa da se pohranjuju filmovi i slike na njega..