Biranje stranica !
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Biranje stranica !

26.05.2008 | 19:04
Riba !
Mali problem kod otvaranja , kad je više stranica.Na koju god kliknem uvijek mi otvori prvo započetu tj prvu kojom je topic počeo.Prije ovih zadnjih promjena mogao sam direktno ići na zadnj ili koji sam odabrao.Jel je to samo kod mene ili i drugima isto otvara?Nije neki bauk ali sam se navikao na prijašnji sistem i laganicu me zeza.
26.05.2008 | 21:29
Meni radi normalno (na Operi).
26.05.2008 | 23:11
Neznam da li se kužimo?
Recimo za laptop stand,kliknem na 1 ili 2 uvijek mi otvori početnu stranicu,npr prvu i kad stisnem drugu.Ako me memorija ne vara prije je to šljakalo.Probao na Safari Firefox isve je isto.
27.05.2008 | 01:36
Hm, meni radi i na Safariju i na Operi. :-/
Kada klikneš na broj u popisu tema?
Ako ti i dalje ne radi, očisti sistemski cache, to je obično rješavalo ovakve neobjašnjive probleme.
27.05.2008 | 10:49
Probao , ali opet isto !
Drugdje mi to radi, na MK ,raznim forumima bez ptoblema,tako da ne kužim u čemu je štos.Nikako da izbaci zadnji link,moram kad izbaci temu ponovno kliknuti na 1,da prikaže zadnje poruke.
27.05.2008 | 11:06
Sad sam vec zaintrigiran. Imas li priliku probatis a nekog drugog stroja? Probaj pa javi da lis e ponasa isto, tako cu barem znati da li je problem ovdje ili kod tebe.
Cime si ocistio system cache?
27.05.2008 | 12:52
Nažalost,nemam drugi stroj,a za čiščenje sam koristio MainMenu.
Imam dojam da nije do mene,jer svugdje drugdje to radi normalno,ali nisam ni stručan da bih to mogao tvrditi.
Imam i Onix,ali sam mislio da je i MainMenu dovoljan.
27.05.2008 | 13:13
Ja sam svojevremeno koristio Cache Out X kad je doslo do slicnih cudesa... A to sto drudje radi ne znaci puno jer ne radi svaki forum na siti nacin. Pokusaj jos samo "Reset Safari" pa javi da li ima kakve promjene.
27.05.2008 | 13:35
Ovako !
Nakon reseta Safarija,dok se nisam prijavio ,radilo je OK,a nakon prijave opet ne radi direktan izbor,osim kad kliknem na desno na zadnju poruku.Ako klikam na 1 ili 2 uvijek ide na prvu poruku.
27.05.2008 | 14:49
Odi malo u svoj korisnicki profil, i provjeri malo forum postavke, podesi ih is spremi promjene - pokusaj onda.
30.05.2008 | 00:56
Bok !
Za sada sam se pomirio s tim da sa 1 ili 2 ne mogu direktno otvoriti,pa idem na strelicu desno jer se obično ide na novi post.
Druga stvar je da se Jabučnjak jako dugo otvara,nisam mjerio,ali oko minute ,nešto kao večeras.Pomislio sam da nešto podešavate na serveru ili sl.
Slično mi se otvara hr/alter,a ostalo uglavnom odmah ili za par sekundi.Vuče me da se radi o hardveru ili se varam?
30.05.2008 | 09:26
Mislim da je sinoc bilo nesto sa serverom jer su se sve stranice na njemu otvarale dugo. Proci ce smao od sebe. A za ovaj originalni problem i dalje me zanima o cemu se radi i kako to rijesiti. Cini se da za sada ti jedini imas taj problem ali vise ne znam sto napraviti s tvoje strane. Obavezno probaj sa neke druge masine, logiraj se pod svojim imenom pa javi da li problem i dalje postoji. Imam jednu ideju...
30.05.2008 | 22:36
Ahoj !
Ovo je sa Firefox-a koji otvara osjetno brže od Safarija.Safari jednostavno zašteka.Mogu probati i s Operom,ali ju ne koristim jer mi ne leži ili se nisam navikao na nju.Imam ADSL,pa me jedino nosi pomisao da otočna infrastruktura ,uz problem sa serverom,pomalo koči.Negdje otvara munjevito,općenito dosta brzo,osim na par adresa.
Ono sa stranicama sam riješio u postavkama,hvala na uputstvu.Nisam ni kužio da ih ima.
31.05.2008 | 08:38
Odlično, to sam i sumnjao da su korumpirane tvoje postavke. Stvar riješena!
07.08.2008 | 20:58
sto se tice brzine otvaranja stranica na jabucnjaku moram i ja primjetiti da se zamjetno sporije otvara, od prosjecnog vremena da se otvori stranica. recimo mackorisnik je dosta brzi ... a i opcenito.
nije uvijek ... ponekad bude nesto brze ali je cesce sporije nego ne. A nije do mog kompa jer je isto i na drugim kompjuterima koje koristim.
07.08.2008 | 22:30
Moram i ja "prijaviti" da mi se Jabucnjak otvara strasno sporo pogotovo ako poklikam par tabova to traje i traje. Dogadja mi se i kuci i u firmi a ostalo sve sto surfam radi najnormalnije tako da sigurno nije problem kod mene.
  • Sin
  • Korisnik
  • 17
07.08.2008 | 22:36
Da se ne ponavljam....reći ću to ovako:
za pogledati dnevne novosti na jabučnjaku "dovoljne" su 2-3 pive;
stil - lagano pijuckanje
08.08.2008 | 16:15
@sizunic he he pa nije bas tako ... ali je primjetno sporiji od ostalih sajtova koje posjecujem koji bi po sadrzaju trebali biti "tezi" ... no ipak je izvrstan
09.08.2008 | 00:21
Eh večeras je osjetno brže otvaranje.
Jel bilo kakovih zahvata?
09.08.2008 | 14:21
Nije, bio sam daleko odavdje zabavljen drugim stvarima.
Uglavnom, ovaj problem je uočen i nekoliko nas radi na otklanjanju uzroka, uskoro će valjda biti nešto. U međuvremenu, "odnia vrag prišu".

Evo odmah update, našao sam i otklonio glavnog troublemakera.
  • Sin
  • Korisnik
  • 17
10.08.2008 | 01:11
Jap, sada je vremenski pregledavanje "zelenog" ekvivalent nečemu od 0,5ml
23.08.2010 | 19:17
Moram primjetiti da zadnjih par dan Jabučnjak jako dugo otvara. Riba jel mu opet treba generalka?
23.08.2010 | 20:00
Na iPhone-u u Operi miini se slicno ponasa. I inace na telefonu u Safariju koji puta odreze desnu stranu.
23.08.2010 | 20:48
Evo sad sam napisao i na Vikalici - meni radi normalno.
23.08.2010 | 21:37
Meni isto i to iz Nizozemske. Doduše server se nalazi u Amsterdamu.
Proći će, nije do servera...
24.08.2010 | 00:10
Kao da preko dana nešto koči, a navečer ubrza. Barem zadnjih dva tri dana !
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 20 sati, 51 minuta
  • Yonkis: Kradljivci našli nov način krađe Apple proizvoda [link]
  • zoranowsky: Al me ložite :)
  • Yonkis: zoranowsky - kako reče jedan korisnik M1Pro-a: I think the sweet spot is M2 Pro as of right now. I really don't see a reason to get M3 Pro - it has lower memory bandwidth, less P-cores , and it costs more. But if you're on M1 Pro... Just don't upgrade, there is no point.
  • accom: [link]
  • accom: @zoranowsky, u krivu sam
  • accom: Mislim, da je baš M2Pro najslabiji od svih M Pro procesora, sa više energy efficiency jezgri...
  • accom: Ako često obradjuješ video, onda pro. Sam bi preferirao novije gen. CPU.
  • accom: [link]
  • accom: @zoranowsky Za sve DTP programe dosta ti je air:
  • kupus: protonvpn na 3 dolara mjesečno
  • drlovric: [link]
  • drlovric: Jako zanimljiva i pregledna lista korisnih Mac aplikacija.
  • zoranowsky: Znam, u pravu si. Imam thunderbolt 27
  • drlovric: Ako imas vanjski monitor u svakodnevnom radu, uzmi 14". Ja sam pogrijesio sa 16". Ogroman je to laptop :)
  • zoranowsky: Dilema je taj M2Pro ili odriješiti kesu i uzeti M4Pro ali s 14" ekranom (24GB/1TB)
  • zoranowsky: @accom - Affinity, Adobe CC, DaVinci Resolve. Imam trenutno 512GB u 2 MBPro-a tak da sam se navikao.
  • drlovric: Ja imam MBP sa 512 MB, nemam problem sa prostorom. Oko 300GB je puno mozda.
  • accom: @zoranowsky Sve ovisi o tome, što želiš radit s njim.
  • zoranowsky: Nije jedini stroj, to je neka donja granica, za sve ostalo imam externe ssd-e i synology
  • Yonkis: Ne nađoh jeftiniju cijenu (u RH) od toga.. A hoće li ti 512 biti dovoljno?
  • zoranowsky: Zaboravih napisati, trenutno je u HGShopu na akciji
  • zoranowsky: Jel se isplati uzeti MBPro M2pro 16" 16/512 za 2100eur?
  • gladhr2: zna netko neko rjesenje?
  • gladhr2: [link] problem sa bluetoothom i 4. uređajem :D
  • JOHN: Hvala na info
  • Yonkis: Imaš na adidas.hr ali do 28.11 stoga požuri
  • stefanjos: affinity je na 50%
  • JOHN: Ja jučer u CCOne kupio kćeri tenisice. Bile su čitavih 20% na akciji. :) Takva akcija je ustvari neka uobičajena koja se pojavi gotovo svaki mjesec tako da i ovaj put teški bulšit..
  • drlovric: Imal kakvih Black Friday popusta? :) Neko vidio nesto zanimljivo?
  • ^SuperUnknown^: Jel to samo meni potrgan layout Oglasnika? :)
  • smayoo: Nije to baš besplatan način. To sve tako radi kako si opisao, ali windowsi te upozoravaju da nisu aktivirani
  • ping: @VanjusOS ima. Downloadiraj DEMO version parallelsa za M procesrore. To će ti downloadirati windows for arm kao .iso file. Instaliraj UTM virtual machine i windowse koje si skinuo.
  • JOHN: izuzev telekom operatera i sl.
  • JOHN: to je sve ilegala
  • JOHN: Pazite se skime imate aranžamne
  • JOHN: Čini se da više neće biti IPTVa, za đabalesku ili ga više uopće neće biti u ponudi.
  • smayoo: [link]
  • stefanjos: podsjetnik svim dobrim ljudima za iparty :)
  • jmustac: poslano
  • Riba: Javi se meni s detaljima.
  • jmustac: kako obrisati profil na ovom forumu?
  • rusty: @marioart - ovisi o hipervizoru, ali ukratko da. Moguće je dobiti emulaciju x86 na ARM bare metal stroju. UTM hypervisor kojeg osobno koristim nudi u mogućnost. Jasno, to zovu emulacijom, ne virtualizacijom ali eto
  • marioart: @rusty .. moze li se ikako dobiti x86 win kroz virtualizaciju?
  • stefanjos: drlovric. pa odgovaranje poruka na aplikacijama koje namu mac app i ako se puni da ne secem po mob, rijesim preko maca i to je to
  • rusty: Virtualizacija bi bio moj odabir, e sada da li je besplatno ili ne, ovisi o tome kako ćeš tu kopiju licencirati
  • VanjusOS: ima li nekakav besplatni način za imati Windows na Macbook sa M čipovima?
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.32 Seconds

Provided by iJoomla SEO