02.07.2024 | 08:48
Ako je ovo istina, a istina je.
Nije istina, nego ponovo dezinformacija:
link
Praviš se ekstremno grbav. Točka.
Ne pravim se grbav, nego nemam vremena pročitati svaku dezinformaciju koju objavi kolega kojemu se ne da provjeravati što nam servira, jer eto, on nije istraživački novinar.
Umjesto odgovora na tvoje pitanje o Markotićki i Berošu, samo ću ti reći da sam neposredno nakon covid pandemije, bio na jednom operativnom zahvatu u jednoj od bolnica koje se nalaze u istom sustavu u kojem su Beroš i Markotićka.
Nisam tražio savjet kućnih prijatelja i susjeda, niti se raspitivao po društvenim mrežama, što napraviti, nego sam svoje povjerenje poklonio "službenom zdravstvu u RH".
Nisam govorio doktoru kako bih ja napravio zahvat, nego je doktor meni objašnjavao što će napraviti, i imao sam povjerenja u njega, između ostalog zato što njegovi argumenti nisu bili video klipovi sa YouTube-a ili Rumble-a puni dezinformacija, nego broj uspješno obavljenih operacija i zadovoljnih pacijenata.
Ti možeš i dalje vjerovati da je služeni zdravstveni sustav pod sveopćim utjecajem Big Pharme, WHO-a i Svjetske vlade u sjeni, i da su doktori u službenom zdravstvu RH ili glupi (kad su ih tako lako uspjeli prevariti) ili pokvareni (ako su sudjelovali u toj svjetskoj prevari), a da su internet influenceri tako pametni (kad su uspjeli "provaliti" prevaru od samog početka) i dobrodušni (jer nam oni, za razliku od službenog zdravstva, žele samo dobro, dijalući dezinformacije i očite laži), ali ipak dozvoli da ne moramo svi dijeliti isto mišljenje.
Službena medicina nije ni bezgrješna niti nepogrješiva, ali daleko od toga da je pod utjecajem Big Pharme, WHO i Svjetske vlade u sjeni, cijepila pola čovječanstva kako bi par Pfizerovih managera dobio dodatni bonus.
Isto tako, puno je vjerojatnije da će o nekoj novoj zdravstvenoj opasnosti (kao što je to bio sučaj epidemije covida-19) više znati doktori i medicinsko osoblje službene medicine, nego ono koji su nekad davno bili dio toga sustava, oni koji su izbačeni iz tog sustava, ili internet infulenceri.
DA LI BI SE OPET CIJEPIO SA mRNA CJEPIVIMA PO IZBORU STRUKE (a on je kako ti dopadne) AKO TI ONI PONOVO KAŽU TREBA SE CIJEPITI PROTIV NOVOG SOJA COVIDA ?
S obzirom da ti eksplicitno ne želiš odgovoriti meni, nemam ni ja potrebe odgovarati tebi, samo zato što ti inzistiraš na odgovoru, ali, ako si pažljivo pročitao sve što sam ovdje napisao, onda bi ti trebalo biti jasno koji je moj odgovor.