16.07.2022 | 14:50
dpasaric kaže:
cariblanco kaže:
dpasaric kaže:
Beljak nije cvijeće, ali prozivati ga za mladenačko huliganstvo toliko godina kasnije je besmisleno.
Izgleda da je Beljak, mentalno zaostao, kad kažeš za čovjeka s 28 godina da je krao...kaj je on u to doba kad normalni ljudi završe visoke škole i osnuju porodicu, on je mlađi punoljetnik ?
Trebam li uopće objašnjavati koliko je krivo,
ad hominem "argumentom", tvrditi da je čovjek u krivu po globalnom političkom pitanju jer je u mladosti ukrao autoradio!
Zašto si napisao ad hominen argumentom ? Što nisi mogao napisati, samo argumentom ? Tko je taj koji određuje što je ad hominem a što nije; ti, ja, smayoo, joža ?
Sad bi ja mogao napisati da si ti njega ad hominen branio ? Da li da ja svaki put kad me smayoo nazove "Tenžera", prijavim njega za ad hominen napad ? Da li je nedavni post JOHN_a kad je pitao Daddo "hoćemo li pikati djecu na jesen" isto ad hominen napad ? Kad bi ja sad napisao da je Sandra Benčić završila fakultet s 33 godine, da li bi to bila činjenica ili ad hominen napad ?
Skoro svugdje bi se mogao naći neki ad hominen napad, tak da je bolje toga da se ostavite, dok nemamo jasna pravila igre oko toga.
Kažeš da je Milanović bio frajer ! Da je bio frajer, znao bi da je to vrijeme iza njega i bio bi normalan predsjednik, bar po pitanju izričaja. Ja upravo mislim suprotno, da nije bio frajer i da zbog toga ima komplekse, koje sad ispoljava. Da je frajer rekao bi, idem se testirati na nedozoljene supstance. Ima li koja institucija, grupa ljudi koju nije izvrijeđao, ja mislim da nema, čak niti među minornim skupinama, poput Jehovih Svjedoka.
Sad da upotrebim ovu tvoju tvrdnju za predsjednika, malo izmjenjeno
Trebam li uopće objašnjavati koliko je krivo,
ad hominem "argumentom", tvrditi da je čovjek u krivu po globalnom političkom pitanju jer je u mladosti, sve drugačije govorio, nego što govori danas ( samo on tad i nije bio toliko mlad )
Sve to postoji na netu, od prava Hrvata u BiH, do drugih tema, tak da je za vremešne političare, najgora njihova prošlost, zato ih i ograničavamo na par mandata.
A možda nas Putin sve oslobodi, pa više nećemo imati tih nedoumica