Safari 9.0.2 i YB
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Safari 9.0.2 i YB

11.12.2015 | 19:08
Imam problem sa Youtubeom na Safari 9.0.2 i to nakon ovog zadnjeg updejta.

Naime, ako kliknem na fullscreen, on resajza video kao da će ga proširiti na fullscreen ali ostavi ga malenog a okolo je skroz crna prodloga.
Ako zaustavim video i naglo pokrenem on onda video pokrene u fullscreenu i onda je sve ok.
Svaki put kada se pokrene fullscreen on pokaže video minimalno.

Chrome radi normalno, ne izgleda mi da je hardverski problem. Brisao sam cache, resetirao pluginove ali ništa ne pomaže.

Može netko ovo provjeriti?
(Yosemite 10.10.5, Safari 9.0.2, Adobe Flash Player 20.0.0.235)
11.12.2015 | 21:16
Probaj odvući Safari u smeće i nastaviti koristiti neki drugi browser.
11.12.2015 | 23:40
Navukao sam se na njega Čekam da isprave, izgleda da je bug.

Evo ovako izgleda:
12.12.2015 | 01:09
Safari 9.0.2 je developer preview, bug koji si prikazao se događa i na 9.0.1 na yosemite i na capitanu; jedan i drugi nagograđeni najnovijim update-om.

Upravo odradio update capitan-a, instalirao se safari 9.0.2 mada nigdje ne piše da će se nadograditi; kad u malom prozoru namjestiš veću rezoluciju(npr. kod dubioze na 1080) pa povećaš prikaz na cijeli ekran tada to odradi bez greške, ako ostane manja(kod mene na 480) resize na cijeli ekran ima opisani bug dok se ne zaustavi reprodukcija - ništa riješeno, ali barem znamo na koji način resize radi bez bug-a; odoh u sleep mode
  • FI4
  • Korisnik
  • 2
13.12.2015 | 21:26
Evo danas se meni isto javi. Pomogne ako zaustavim video i ponovo kliknem play kad je fullscreen, onda odma prebaci video po cijelom ekranu. Prijavio sam bug odma, kolko vidim dosta ljudi to ima
18.12.2015 | 17:40
ne koristim Safari,ali sam malopre probao,i takodje bug....
29.12.2015 | 19:03
Danas upalim YB i sve opet radi normalno.
Nikakav update nije mi prošao da ga vidjeh.
Popravilo se samo od sebe
  • FI4
  • Korisnik
  • 2
29.12.2015 | 21:07
Canonian kaže:
Danas upalim YB i sve opet radi normalno.
Nikakav update nije mi prošao da ga vidjeh.
Popravilo se samo od sebe

kod mene i dalje isto, trenutno sam na Chrome-u zbog toga
19.01.2016 | 22:04
Updejtao na 10.11.3, dosao safari 9.0.3, updejtao flash, obrisao keš safarija i flasha - i dalje ne radi fullscreen, mislim stvarno..

EDIT:
Postoji privremeno rjesenje;
s.preferences-->general-->show scrool bars i ovdje postaviti na "when scrolling"; sada se YT u full screenu otvara normalno..
20.01.2016 | 19:01
rak21 kaže:
Updejtao na 10.11.3, dosao safari 9.0.3, updejtao flash, obrisao keš safarija i flasha - i dalje ne radi fullscreen, mislim stvarno..

EDIT:
Postoji privremeno rjesenje;
s.preferences-->general-->show scrool bars i ovdje postaviti na "when scrolling"; sada se YT u full screenu otvara normalno..

Rak super ovo šljaka, jučer vidio na YB fix.
Tnx
20.01.2016 | 19:53
nema na čemu.. Ovo je ocigledno problem Safarija, očekivao sam da ce apple to rijesiti ovim apdejtom..
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 5 sati, 58 minuta
  • zvone: Zvao istyle da interveniraju da ostavw qwerty posto ionako prave tipkovnice posebno za ht trziste. Krajnje su nezainteresirani. Ali kazu da se ljudi jako žale.
  • Bertone: Sused, ni to tema za vikalicu, trebao si to pitati u temi o budućnosti čovječanstva ;)
  • cariblanco: [link]
  • cariblanco: Vidi komentare ispod ovog teksta !!
  • cariblanco: Zadatak za smayoo...zašto je nestalo struje
  • dpasaric: Vidim da će stare QWERTY tipkovnice odjednom dobiti na cijeni! :)
  • zvone: Nervira me jer mijenjaju bez veze.
  • smayoo: Ali zašto je to takav stress? Ako su potpuno ukinuli stari layout, posložiš si kako ti paše pomoću Ukelele
  • smayoo: QWERTZ je uvijek i oduvijek hrvatski standard tipkovnice, a ovaj apple QWERTY hibrid je izmišljotina iz nekadašnjeg "zastupnika" PEL Velebit.
  • IgorD: Prvo su prebacili @ pa sad stalno stišćem ™ a od zadnjeg sistema ni € nije gdje je bio
  • IgorD: Ja na iOSu ionako uvijek imam EN tipkovnicu, samo kad mi treba đ prebacim na hr. Frka je što su i s Macovima krenule qwertz tipkovnice
  • zvone: Ako se vrati u postavkama automatski se vraca na qwertz. Iritantno do bola.
  • zvone: Kupio novu tipkovnicu za m4 ipad pro. Hrvatska je ali vise nije qwerty nego qwertz. Razocaran.
  • drlovric: Ja nemam dres Osijeka :)
  • VanjusOS: ako ćeš obući dres Osijeka, ja ti nabavim kartu bez problema
  • VanjusOS: drlovric, nema više karata za Hajduka
  • drlovric: Ako ima neko iz Osijeka molim da mi se privatno javi. Trebam uslugu. Hvala puno :)
  • JOHN: Počivao u miru Božjem :(
  • Borisone: U oglasniku mini Pro ako nekog zanima.
  • Gjuroo: Počivao u miru.
  • smayoo: Ode nam Papa Franjo, na Uskrsni ponedjeljak. Počinak je zaslužio, i više od toga. Neka se Crkvi primi barem nešto od njegovog nasljeđa.
  • VanjusOS: Sretan Uskrs!
  • Damirst: Srstan Uskrs!
  • smayoo: Sretan Uskrs svima! :)
  • Tomek: Sretan Uskrs !!
  • ping: Sretan Uskrs
  • dpasaric: Mira i ljubavi! :)
  • Gjuroo: Sretan Uskrs!
  • Yonkis: Sretan Uskrs svima!
  • Zdravac: Sretan Uskrs!
  • drpongrac23: Sretan Uskrs svima koji slave!
  • Tomek: sad dok se ja ponovo uštekam u MACOS sustav, imat ću pitanja pa ću biti malo dosadniji :D
  • Tomek: Hvala svima... Kakav je stroj, računam s njime barem 10 godina...
  • dpasaric: Welcome back! :)
  • smayoo: Eeeej, Tomek! :)
  • Zdravac: Tomek, dobrodošao nazad! Nek te dobro i dugo služi! :)
  • Tomek: Eto nakon dugo godina, ponovo na Macu... Pozdrav svima
  • Borisone: Rekao političar i otišao krkati s generalima dok je vojska na paštetama i prekuhanim jajima.
  • Junuz: ko nehrani svoju vojsku hraniće tuđu
  • Yonkis: Apple Maps kamera naprtnjača: [link]
  • m@xym: ...nikakvu vojnu naobrazbu.
  • m@xym: Za dva mjeseca možeš naučiti rukovati pješačkim naoružanjem (od rastavljanja, sastavljana i čišćenja, do toga kako ga otkočiti, zakočiti, napuniti, sve do pucanja). Čovjek koji nema nikakvu vojnu naobrazbu, je glineni golub u slučaju rata, osoba koja je dva mjeseca nešto učila, i naučila, svakako nije. Zamisli koliko bi tek žrtava bilo da nitko od ljudi sa kojima si bio nije imao
  • Maxxy: Mi imamo malu aktivnu podobnu vojsku. A za 2 mjeseca će samo naučiti biti lijepa meta na ratištu. Proveo sam u ratu malo manje od 5 godina, i sve što ću još reći na ovu temu je da smo imali više žrtava od neznanja (igranje sa raznim zanimljivim spravicama i puškama) nego od neprijatelja! Srećom u ono vrijeme nije bilo dronova!
  • drlovric: Ja sam bio 10-11 mjeseci cini mi se. Pola vremena smo aktivno nesto ucili, pola smo ribali hodnike, kupili lisce i smarali se po vojarni. Ja sam bio 11107 (prepisali JNA VES oznaku) vojna policija, antiterosticke aktivnosti.
  • drlovric: Nekakav ustroj sa 3 mjeseca temeljne obuke da vojnik zna koirsititi pusku i kretati se unutar svoje formacije je bolje nego nista. I mozda neki modus za dodatna 2-3 mjeseca specijalisticke obuke tko to zeli. Kao neki vid nadgradnje znanja.
  • m@xym: Mi to (malu sposobnu aktivnu vojsku) već imamo. Ovih 2 mjeseca je sasvim dovoljno da mladići nauče osnove baratanja oružjem.
  • Maxxy: Vojnirok od 2 mjeseca je sprdnja. Ili lupite godinu dana, ili financirajte malu sposobnu aktivnu vojsku. Ovako se samo bacaju novci bez ikakve koristi
  • Yonkis: A što ne otvorite temu nego ovdje tipkate :)
  • Szguri: Ono što želim reći je da ljudi mogu živjeti nevjerojatno sigurne i udobne živote zato što je njihova država spremna za loše scenarije.
  • Szguri: nego zato što razumiju geografiju i povijest Rusija im je susjed, a povijest nije bila blaga. Isto sa Švicarskom: poznata po neutralnosti, ali izuzetno utvrđena i uvježbana. Država je doslovno dizajnirana tako da invazija bude noćna mora. Njihova neutralnost nije pasivna čuva je disciplina i spremnost.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.01 Seconds

Provided by iJoomla SEO