22.07.2016 | 12:00
Da možda uzmeš moj
Bouquet koji ima i reverse između ostalog? Postoje reversi i povrati kad se nešto uzima na revers i kad se izdaje na revers pa onda gledaš stanje.
Unutra onda možeš sve na nekoliko načina gledati, svaki dokument i (skoro) svaka lista se može direktno u clipboard pa u excel ili nešto treće.
U programu postoje razne tabele, brzi pregledi neke vrste događaja u kojima odmah lociraš stvari koje te zanimaju. Npr u nekom pregledu za artikl, na dvoklik na riječ Otp, oznaku za otpremnice odmah eliminira redove koji nisu Otp, isto tak i dvoklik na bilo što drugo, recimo datum, ostavlja samo redove s tim datumom, ili na količinu pa vidiš same takve količine. Ak držiš tipku alt, onda radi suprotno, tj. zadržava redove koji ne sadrže ono na što si dvokliknuo.
U sve rubrike iznosa ili količine možeš upisati formule. Npr, 2+5/2 i onda se to izračuna. U sve rubrike iznosa možeš upisati cifru u valuti, npr. 100EUR pa kad stisneš Tab, on pretvori u valutu dokumenta, recimo u kune. Kasnije na desni klik na taj iznos vidiš tečajeve i protuvrijednosti u svim korištenim valutama u programu.
Ak ti paše, jedan dan se spojim TeamViewerom i sve ti pokažem pa ti probavaj tjedan-dva. Ak ti trebaju samo ti reversi, za njih ti pošaljem račun na 750 kuna + pdv, ak ti trebaju i fakture i plaćanja, roba i tak, bez materijala, sastavnica, proizvodnje i uvoza i knjigovodstvenih stvari u programu, za gore spomenutih 350 € godišnje dobiješ program, a onda jednog dana možeš imati i fiskalizaciju i e-račun za koje mislim da niko drugi nema na Macu unutar desktop aplikacije.
Plus, ak ti dojadi Mac, iduće godine možeš preć na Windowse i imaš identičan program i sve podatke u 15 minuta.
Iz moje perspektive, ne vidim zašto bi se iko mučio u nekom drugom programu.
Igor