01.03.2008 | 11:16
Meni nije jasno zasto ljudi koji se ne znaju sluzit nekim osnovnim funkcijama kompa tipa skidanje programa s interneta uopce kupuju kompove i placaju internet.
Nit mi je jasno kako se uspiju registrirat na forumu i napisat post. Raspitaj se malo sta kupujes covjece. To je ko kad neki bogatun kupi ferrarija, a vozi ko moja mama.
Da samo ne prigovaram, evo i uputa:
Utipkaj u safariju (to je ovaj program u kojem sad gledas forum) gore desno u ono malo bijelo polje s povecalom u kojem pise google npr \"limewire os x download\". Dobit ces popis stranica, klikni na onu prvu i kad se otvori, pronadi negdje na stranici gumb tipa \"download\" i stisni ga.
Buduci da nisi naveo koji os x imas, ne znam u koju ce ti ga mapu skinut. Pogledaj na desktopu (to je ono di je wallpaper i Macintosh HD i jos neke ikone) ili u docku (to je ono na dnu ekrana di su ikonice koje se povecavaju kad predes misem preko njih) desno ako imas \"Downloads\", otvori to sto si skinuo, i vjerojatno ce ti se pojavit prozor u kojem ces vidjet ikonu od toga na kraju. Odvuci tu ikonu u mapu applications ili gdje oces i pokreni.
Sad imas otvoren program, dalje ako se ne snalazis, ili ako nisi ni do tu uspio doc, iskreno, prodaj mac.