14.05.2016 | 18:15
Hmm, ja nisam nikada imao slična očekivanja u vezi Apple storea, pa jasno je da aplikacije moraju biti barem djelomično prilagođene TV formatu. Ono što mi je bitno su bile media playeri, dovoljno mi je bilo da je ta kategorija kvalitetno pokrivena, i to je to.
Ima više playera koji će raditi preko DLNA, mislim da i besplatni VLC to podržava (?), ali Infuse bi trebao imati najkompletniju podršku za razne oblike pristupa media libraryju i jedini koji podržava standardni share. Ono što ja ne razumijem je kako možeš biti razočaran zato jer aplikacija koja radi jako lijepo i rješava tvoje potrebe košta punih 13 USD (!!) na uređaju kojeg si upravo platio 150 USD. Ili si mislio na razocarenje Appleom kojem mozemo zahvaliti sto aplikacije ne mozemo isprobati prije kupovine, sto je potpuno legitimno. Ja sam kupio Infuse iako mi nije prvi izbor u mojoj situaciji ali zelim podrzati autore koji su ponudili nesto sto nitko drugi nije.
Uglavnom koristim ga povremeno i sve sto sam mu ponudio reproducirao je. Ako imas kakav konkretan materijal koji te brine, posalji pa cu testirati.
Kako znas da aplikacija ima premalo kada je App Store apsolutna katastrofa i gotovo je nemoguce pronaci aplikacije osim ako ne znas tocno sto trazis ili ako nije medju onima koje je Apple stavio medju featured?
Media playera ima i previse, tu i tamo se nadje i koja dobra igra, osim toga ja vise nisam niti ocekivao. Prije toga sam imao OUYA konzolu koja je vrtila Android i ATV 4 je pokrio svu njenu funkcionalnost pa i vise sto je donedavno bilo nezamislivo.