A evo isao sam siriti glazbene horizonte i zazalio.
Nacin i ton vokala mi je blago receno neugodan, pa me zanima je li to samo do mene. Nesto kao izvedba Sombody to Love od Jima Carreya u Cable Guy, ali to je bila komedija.
Razumijem Vojka V, kužim njegovu satiru, i čak i poslušam koju pjesmu, znajuči smisao koji je ON dao toj pjesmi, ali teško se nosim sa činjenicom da "današnji mladi", znači klinci 13 - 30 godina ovakve stvari doživljavaju kao glazba i doslovce polude kad se ovo pusti.
99% njih ne shvaća, niti ih zanima smisao ovih pjesama, bitno samo da je ritam i da se skače i boli ih đon što su im glave ko planinske gromade
Zanima me kako vi gledate na ovo današnje ludilo Gršea, Pekija, Buba korelija, Desingerica, itd...?
Tagam jednu, za primjer;
(PS - Tko izdrži i posluša do kraja, dobije za nagradu MB Air
drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice [link]
drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada
Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo
Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj