10.04.2016 | 09:32
Ma to svaka stranica piše po svome, na takve tekstove uopće se ne treba obazirat. Pa samo za ajfon7 izlaze "provjerene informacije" ko na traci i to na dnevnoj bazi, čak i slike već imaju, svaki dan druga lol. Tako je i sa apple watch-om. Osobno ne vjerujem da će se dizajn nešto posebno mijenjati, ipak je to apple i oni kad se uvate jednog dizajna to vuku dovijeka uz poneku sitnu izmjenu koju onda prikazuju revolucionarnom ... tako da ne vjerujem ni da će se se sat nešto posebno mijenjati. možda koji postotak tanji i to je to..
što se tiče modela .. crni stainless steel sa crnom narukvicom mi je previše classic, jednostavan, nešto što svi imaju (ne u HR. govorim općenito), to mi je ono kao "wow kupio sam lijepu čistu crnu majicu, znaš kako je ebena" .. ne volim kupovati nešto što je toliko common. ako budem uzeo definitivno uzimam neku u boji kombinaciju (naravno tu je stvar remenja prije svega), da li će to biti stainless ili sport - ne znam još, no čitam po youtube-u da su sport modeli daleko manje skloni ogrebotinama, što je čudno jer bi stainless trebao biti kvalitetniji no nije .. ima na youtube-u tonu testova i review-ova