ECG na seriji 4
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

ECG na seriji 4

12.04.2019 | 16:24
Pozdrav,

Da li netko zna kako dobiti ECG app

Hvala
13.04.2019 | 09:58
Jesi li bio kad na tom pregledu ? Ja idem svake godine zbog posla ( to je uključeno u ine preglede ) i stave mi na ruke i noge štipaljke i još desetak priljepaka ( sondi ) po cijelom grudnom košu i tad se učita ECG kak treba. To je najobičnija đinđa koja je kao uključena u taj sat, a veze nema s stvarnim stanjem tvog srca. Koliko sam upućen to je dostupno samo preko bare, a i bolje da je tak...jer je to sranje na treću potenciju.

Ako si kupio taj sat samo radi toga, odmah ga prodaj, a ako nisi ne pitaj više za to sranje, koje kao on može pokazati...moš mislit
13.04.2019 | 15:26
Meni isto ne radi nista to za srce a sve su mi regije na USA radi posla. Cak i vremenska zona. Ne znam u cemu je fora. Mozda vidi po GPS gdje se nalazim :/
13.04.2019 | 16:29
Dostupno je to i kod nas (u europi mislim, ne hr) vec neko vrime a ne samo priko bare.

www.apple.com/ie/watchos/feature-availability/#apps-ecg
13.04.2019 | 19:58
Kako Apple watch odredi gdje ja zivim i koja sam regija? Valjda sam ona regija koju sam odabrao u iPhone.
13.04.2019 | 22:19
Sat mora biti kupljen u Americi,ili nekoj zemlji gdje je usluga aktivirana.Tek tada će radit.

forums.macrumors.com/threads/apple-watch...r-countries.2170827/
14.04.2019 | 16:52
S novim iosom dostupan je i u EU jedino kaj nas valjda ne smatraju dijelom iste jer smo izostavljeni.

ECG nije isto kao EKG, sigurno da se ne može usporediti sa medicinskim uređajem ali nije zbog toga beskorisan.
  • Mate22
  • Posjetitelj
14.04.2019 | 18:54
zabac kaže:
Kakva je razlika između ECG i EKG?
Internet kaže kako je to jedno te isto.
Možda si kardiolog pa nam rastumači.

hahahah

Isto je to Zabac isto samo kao što neko reče prije nemože se to ni 5% približit pravom kliničkom EKG-eu.
Mogu oni dobit razne "dozvole" američkog kardiološkog društva i takve pizdarije ali EKG kao i ovaj novi Omronov tlakomjer u vidu sata nemogu niti će imat preciznost pravih EKG-eova i tlakomjera. Ali da bi mogli imat nekakv pokazatelj medicinskih kretanja i promjena zdravstvenog stanja to moguće da.
14.05.2019 | 19:16
Updateom na 5.2.1 je EKG omogućen i za Hrvatsku.
14.05.2019 | 21:16
Meni taj ECG ne radi niti na jednoj regiji. Pojma nemam u cemu je problem.

Odem General - Language & Region i tu mi je USA oduvijek. Promijenim i na HR, opet ne radi...

Jel se tu mijenja ta regija?
15.05.2019 | 13:31
jel to mjenjaš pod postavkama mobitela? ili preko watch aplikacije?
i ECG moraš prvo aktivirat preko Health app-a na mobitelu...

Znaci,
naštimaj regiju na HR i na mobitelu i na satu (Watch app > General > Language & Region > Croatia). Kad to napraviš, pokreni aplikaciju zdravlje na mobitelu (Health app) i tamo poklikaj sve user agreement. I tad bi ti se aplikacija trebala pojavit na satu.
15.05.2019 | 14:02
Bilo mi je sve na USA godinama, na svakom Apple uredjaju, pa nije radilo.

Sad sam na satu i iphone zamijenio Region na Hrvatsku al svejedno ne radi.

Nije da mi nesto treba u zivotu taj ECG al me nervira zasto nece
15.05.2019 | 14:08
Jesi pokrenuo Health app na iPhone-u? Jel ti izbacilo EKG setup? Ako nije probaj ručno forsirat da ti izbaci...

Health > Health Data > Hearth > ECG (na dnu) > Set Up ECG App
15.05.2019 | 14:23
Pa ta aplikacija na iPhone mi i javi da nije mi region podrzan, nakon sto idem na setup.

IMG_1461.PNG
15.05.2019 | 14:24
Pa ta aplikacija na iPhone mi i javi da nije mi region podrzan, nakon sto idem na setup.

Prilog/zi IMG_1461.PNG nije/su pronađen/i

15.05.2019 | 14:28
Čudno, skroz čudno!
ne znam... jedino šta mi pada na pamet je da ti možda nisu mobitel ili sat na zadnjoj verziji OS-a.
Gdje si kupio sat? (al sumnjam da bi to trebalo činit razliku)
15.05.2019 | 14:30
I jesi unutar granica Rvacke? Jer ti se preko GPS-a otključava ta opcija...

drlovric kaže:

15.05.2019 | 14:34
Nisam, u BiH sam. Nisam znao da to ide preko GPS.

Znaci svaki put kada US citizen negdje putuje to prestane raditi? Nema mi bas logike...

A mozda samo provjerava prvi put prilikom inicijalizacije. Ko ce ga znati :/
15.05.2019 | 14:34

15.05.2019 | 14:38
Aktiviraj kad ces doc u RH. Samo prvi puta ti se gleda gdje si...
BIH nije podržana pa ti zato ne želi...

Evo uzroka

drlovric kaže:
Nisam, u BiH sam. Nisam znao da to ide preko GPS.

Znaci svaki put kada US citizen negdje putuje to prestane raditi? Nema mi bas logike...

A mozda samo provjerava prvi put prilikom inicijalizacije. Ko ce ga znati :/
15.05.2019 | 20:34
Nema veze ni s regijom ni s GPS-om nego s državom u kojoj je AW kupljen.
15.05.2019 | 21:23
friga kaže:
Nema veze ni s regijom ni s GPS-om nego s državom u kojoj je AW kupljen.

Sve zivo sto imam je kupljeno u USA, ali eto ovaj sat nije

Kupio sam ga u Bosni iz ciste znatizelje da probam, pa ako je drzava kupovine razlog (za koju Apple nikada nije ni cuo), onda ne moram to ni koristiti

Hvala na pojasnjenju.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 2 sati, 57 minuta
  • dpasaric: Više ne vrijedi, njegovo vrijeme je davno prošlo, to je muzejska stvar, a i muzeju ih imamo hrpu...
  • Lihto: Jel vrijedi šta orginal Apple dock sa 30pin kablom za iPhone 4/4s? Ako netko želi kupiti može na pm..
  • dpasaric: Konačno neki hardver test, dugo mi nitko nije želio ustupiti računalo za test, ali sada se našao dobrovoljac! :)
  • dpasaric: Stigao mi je novi MacBook Pro M4 Pro na Jabučnjak test! :)
  • smayoo: RIP David Lynch
  • ^SuperUnknown^: Treba tko Time Capsule 1st gen? 500 i 2000 GB modeli, restauriranih napajanja (40/50E cijene). Javite u PM ako tko treba :)
  • accom: Windy. Meni odličan.
  • smayoo: Nije nijedna 100% i uvijek točna, ali za Hrvatsku je HRT Meteo meni najtočnija
  • smayoo: Za Hrvatsku HRT Meteo
  • Matija klc: Teski ocaj. Trenutno mecava u mom gradu a u njoj pise kisa da pada. Sta koristite vi ekipa?
  • Matija klc: Koju aplikaciju za vrijeme koristite? Ova standardna od Apple-a je postala
  • smayoo: Piši u forum
  • Air: Kod instalcije mi se oštetio jedan user na način da jedinio kod njega ne mogu otvoriti System preferece.
  • Air: @Bertone hvala. Odradio sam direktno preko instalera Apple. Spremim ovaj link za kasnije.
  • Bertone: [link]
  • Bertone: @Air, [link]
  • Yonkis: Settings , General, Dictionary. Bilo mi je uključeno. Nisam to upalio 100%
  • Air: netko je stavio na Jabucnjaku link sa operativnim sistemima koji nisu više podržani od Apple-a. Ja ne mogu naći taj post. Trebam Big Sur. Ako netko zna sa koje stranice je siguno sikuniti?
  • smayoo: Nemam pojma. Gdje si to našao? :)
  • Yonkis: Kakav je ovo hrvatsko engleski rječnik? [link]
  • ^SuperUnknown^: Ekipa, trazim tipkovnicu tj. top case za prvi Intel Macbook (Macbook1,1-4,1 A1181), po mogucnosti bijelu, ali moze i crna :) Ako tko ima od nekog krepanog javite :) Thx!
  • kupus: tražim 30 pin na lighting adapter, ako ima tko viška - PM
  • stefanjos: sretna nova!
  • Yonkis: Sretna vam ova nova 2025!
  • dpasaric: Kreativna vam 2025. godina! Kanpai! [link]
  • JOHN: Sve najbolje u novoj godini. Puno zdravlja, sreće i uspjeha.
  • zoranowsky: Sretna Nova!
  • Miro Spiro: Sretna Nova godina
  • Matija klc: Sretna Nova svima
  • Gjuroo: Sretna nova!
  • Bertone: Sretna Nova
  • Zdravac: Sretna Nova, i svako dobro vam želim!
  • dpasaric: Svako dobro i da vam 2025. bude još bolja! :)
  • smayoo: SRETNANOVAGODINAAAAAAAA!!!! :D
  • Yonkis: dpasaric, I think you're gonna love it :)
  • dpasaric: Kako imamo Lisu u Pikiju, to mi je na listi za gledanje!
  • Yonkis: [link] netko već gledao?
  • Zdravac: :)
  • JOHN: Jel prolazi integralni? :)
  • Zdravac: @JOHN, lagano sa ugljikohidratima (kruh), rakija je, s druge strane, preporučljiva :)
  • ping: Sretan Božić
  • JOHN: Sretan i blagoslovljen Božić. Pazite na slatko i slano. Samo kruh i voda i ajde može i pijača!:)
  • zoranowsky: Sretan Božić!
  • dpasaric: Sretan Božić i se najboljshe judi! :)
  • smayoo: Sretan Božić, svima svima neka bude veseo, miran, topao, sit i napit! :)
  • Gjuroo: Sretan Božić!
  • Zdravac: Sretan Božić!
  • drpongrac23: Sretan i blagoslovljen Božić!
  • Damirst: Sretan Božić svima!
  • Bertone: Sretan Božić

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

dpasaric, Ender, jmirakul, Riba, smayoo, Anonimci (843)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.08 Seconds

Provided by iJoomla SEO