02.10.2023 | 05:40
Šime Pula kaže:
Što je najbolje ništa. Čak sam ga vratio na tvorničke opet postavio, ništa nisam dirao i opet neće. Hvala na trudu ako itko skuži bio bih zahvalan.
Ja ti sat nemam, Šime.
Ali se trenutno zezam sa jednom telefonskom aplikacijom za spavanje koja je nakon predstavljanja Apple Watcha više bazirana na satu nego na mobitelu.
Evo što ti kaže kako da vidiš ikonu na ekranu, moraš neki toggle uključiti:
How to install the Sleep Cycle watch app on your Apple Watch:
On your Watch app on your iPhone, open the tab ‘My Watch’, now, scroll all the way down to find the available apps that you can install.
From here you will be able to install Sleep Cycle,
once done, click on “Sleep Cycle” and make sure you have enabled the toggle “Show app on Apple Watch” and tada, you should now have the Sleep Cycle watch app available on your Apple Watch!
Ponavljam, nemam sat, a kako ekipa većinom ima i to vjerojatno već drugu, treću ili petu verziju, možda im je taj toggle postao toliko normalan da su ti zaboravili reći. Nisam čitao. Postavljam se na temu kao netko tko se prvi puta susreće sa satom, poput tebe.
Jer bi i mene puno toga bunilo na tvom mjestu sigurno.
Kako ova aplikacija ima, vjerojatno imaju i ostale svoju desktop web stranicu gdje ti malo detaljnije objašnjavaju kako i šta dalje.
Ovo sam iščupao se slijedeće stranice, čisto ukoliko ti to bude korisnije da imaš:
support.sleepcycle.com/hc/en-us/articles...-Integration#battery
Pozz i sretno!