04.02.2025 | 07:52
Ja sam nedavno kupio novi, seriju 10 i ful sam zadovoljan. Mogao sam birati, ali Ultra mi je bio preglomazan, pretežak i za moje potrebe potpuno neprikladan (nepotreban).
Kako sam i prije vježbao bez sata, skužio sam da mi samo odvraća pozornost, tako da sam tu praksu nastavio (dok sam bio mlađi kickboxing, sada orbitrek i plivanje). Tu i tamo provjerim puls, ali već sam sebe dovoljno poznam i zapravo, većinom "pogodim" puls u 5 otkucaja.

Najviše ga koristim za plaćanja, Home app, Hormann Homee (za kliznu ogradu...), Tune-in, Streamlets za radio, pozive i poruke... Dictation Hrv. radi čak i iznenađujuće dobro.
S obzirom da ga ne nosim stalno, ja ga punim ponekad čak i svaki treći dan, a kad malo više "čačkam" po njemu, svaki drugi (najčešći scenarij), rijetko da se dogodilo da ga svaki dan trebam puniti. (također, spavam bez sata na ruci)
No, doma imam stacionirani punjač od iPhone-a, kao i od MB Air-a, i uopće mi nije problem staviti na punjač, to jednostavno uđe u rutinu... Uvijek se nađe pola sata vremena; skineš - staviš, i pokupiš za pol sata!
Zanimljiva stvar je da na njemu, uz smart uređaje i switcheve, vidim i kamere koje su dodane u Homekit. Istina da je mali ekran, ali dosta korisno ponekad za nabrzinu provjeriti situaciju sa ogradom, vratima, ili ljubimcima doma. (možeš i komunicirati s kamerama)