22.05.2018 | 12:19
drlovric kaže:
Koristio sam gramofone, i vrtio neke ploce na njima davno davno, ali danas ne vidim smisao svega toga. Cak i vrhunski placeni DJ-i koriste MBP + Traktor
Mobilni uredjaj i kvalitetan zvucnik na BT. Ili neke premium slusalice. Danas se po meni tako slusa muzika jbg
Sve je pristupacno i lako dostupno. Ko bi jos ploce narucovao i cuvao i cistio i skladistio. I na koncu ce kad tad doci na red da se bace
Ha cuj...
Moje drustvo to radi drugacije. Mi se nadjemo, sjednemo doma uz vino il pivu i pustamo jedni drugima albume, lagano pricuckanje, ali vise slusanje i uz poneku "cuj sad ovo" il "jebote najezio sam se".... kad kazem albume, mislim na "od pocetka do kraja", bilo CD, bilo kazeta, bilo LP... najcesce je LP u pitanju...
Mobilni uredjaji i BT zvucnike vezem uz ljude koji na plazi (a sve cesce i na ulici) misle da svi zele konzumirat njihovu buku..
Premium slusalice su ok za solo .... al preferiram slusanje muzike s nekim.... ustvari sve preferiram s nekim... osim biti sam, to mi je draze kad nikog nema u blizini...