30.03.2007 | 11:16
Nije se tu ništa ključno hardverski dogodilo. Morali su uvesti novi servis, koji ne radi na drugim telefonima ni drugim režama - video voicemail. Cingular je oduševljeno pristao (tipa \"i mi bismo to sam nudili da postoji hardver koji to nudi\". Samo su morali podebljati ukupnu propusnost mreže i kapacitete servera. Ne bitno, ali to je telekomima najdraži posao... Gore je kad shvate da s postavljenim bandwidthima i serverima nikad više neće biti zagušeni. A i taj se servis plaća.
Ja se nadam da će taj servis biti postignut u EU s Vodafoneom. Znam da ne bi noglo biti moguće s magentoznima, jer su ih odbili u Americi. Cingular je i onako pojela veća riba AT&T koji će voicemail sercis ponuditi u svom servisu, a ne samo u pod-brandu Cingulara.
T.coma ne podnose, jer im u SAD uzima preveliki postotak.
No, Amere to veseli jer osim još u velikim gradovima širom zemlje nemaju 3G mrežu. Nema 3G osobina ni iPhone (Riba, koja ono revizija?)
Malo je čudno, možeš snimiti video voicemail, dakle, taj video je tamo negdje spremljen i netko će ga pročitati, a ne možeš video snimiti SEBI?
Budalasto, ali tako je.