13.12.2020 | 12:19
stefanjos kaže:
ja vec dve godine koristim sennheiser hd 4.5 bt nc. sad su stvarno pristupacne i vidio sam ih da je cijena i 1200kn cak i nize negdje. mozda je nesto stariji model (mozda ima i novi, neznam, nisam pratio). Ja ih preporucim svakome tko trazi over ear sa bt, kabelskom spoijvoscu i sa noise cancelling. noise cancelling nije neki wow effect, ali meni je dosta dobar. Nije noise deadening, ali prigusi dosta, ali same "mufe" dosta priguse. kvaliteta izrade je fenomenalna. Zao mi je da over ear drska nije metalna (aluminijska), vec je plasticna, ali nema prijeloma ni nista. baterija traje pun klinac, tako da se to nemoras bojat.
malo me znaju bolit usi, tj glava oko usiju zbog stiskanja na glavu, ali to ako ih duze vrijeme nosim. inace sve ok. to mi je jedina zamjerka. zvuk je za te novce fenomenalan i na bt i na kabel. jos jedan minus je u biti taj kabel. nije obican 3.5mm na 3.5mm, nego je 2.5mm na 3.5mm, ali taj 2.5 mm je problematican jer ima utor i klip i nemoze se koristiti niti jedan drugi, tako da ako ga izgubis trebas ga kupiti od sennheisera (vidio sam na ebayu i kopija), ali je tlaka ako ga izgubis (srecom van kuce je samo u BT modu) tako da nisam imao taj problem.
zastitna "kutija" je nikakva, doslovno platno, pa sam si prilikom jednom uzeo hard case tako da si to moras kod njih uzet ekstra.
Ja imam taj novi model, to je HD450BT, super slusalice, noise canceling je ok(govor ne utisava bas, dok se promet, klima i slicne stvari uopce ne cuju). 30h baterije sa ANC i onda kad nestane baterije imaju kabel. Pune se na USB-C tako da mi je iPhone trenutno jedina stvar koja nije na USB-C.