13.10.2015 | 08:57
Zbog Wildstara sam danas instalirao win8.1
Nakon instalacije sam skuzio sa im je footprint ogroman pa sam pomocu boot camp assistanta vratio sve u pocetni polozaj pa instalirao 10tku, manji footprint, brze radi....
Ne znam kako bih ti pomogao jer do sada mi se dogodilo ovo sto ti opisujes u slucaju da mi je dvd prljav, al ne koristis ni cd ni dvd pretpostavljam (jer si samo rekla dansi skinula... Makar mozda si skinula pa zaprzila pa sa eksternim dvd citacem pokusavas instalirati... Djavo ce ga znati... Moja baka je uvijek hvalila mog bratica jer je uspjesan i kupio je novi auto.. Koji, pitam ja... Crveni... Da... )
Sry na digresiji... Moj danasnji uspjesni postupak na rmbp 2015 her bio da sam skinuo img windowsa, pokrenuo Boot camp assistant, odredio velicinu particije od 65gb, sam je pronasao .img sa kojeg sam htio instalirat windjoze, u sljedecem je koraku bCa skidao 2gb driverA, zatrazio me dva ili tri puta administrator siftu i restartao....
Za svaki slucaj sam drzao alt prilikom startupa i odabrao prvu Windows particiju (Bca sada radi dvije, jednu na koji instalira os, i drugu sa koje instalira os i bootcamp drivere).
Tad je krenula standardna instalacija windowsa.. Kad je sve gotovo, prilikom prvog sljedeceg vracanja u os x, brise se druga bootabilna (pomocna) windows particija.
Zasto ti stane prilikom instalacije, ne znam...
U oba slucaja danas i 8.1 i 10, instalirao sam x64 verziju.