16.04.2019 | 19:26
Hvala svima na odgovorima.
10cm x 10cm je bio primjer, to nisu prave dimenzije, nije čak digipack ni 1:1 omjera. Tako da to znam, samo sam navodio radi primjera da vidim je li bolje raditi pripremu u omjeru 1:1 ili 2:1 ili 10:1 (radi kvalitete). Bitan je dakle ppi kao što sam i mislio, ono što ste i potvrdili. Šprancu sam dobio od Croatia recordsa, međutim u .pdf je. Volio bi radije da je u zasebnim .svg fileovima ili nekako da bude 100% ali lako je prepisat stvari. Hrbat naravno moram paziti!
Ovo se veže na odgovor svima, koristim Pixelmator, photshop nemam jer mi je skup, a Pixelmator me dalje dobro služi.
Smayoo, jasno mi je što želiš reći, ali kao hobist,jedini sam od prijašnjih od prijašnjih ljudi koji su mu radili u smilsu da znam korisiti grafičke programe (tako je on rekao, nisam provjeravao, jer mi nije bitno) tako da on zna u što se upušta, ja sam njega upozorio, ali pošto je to pro bono, nije vidio problem stim. Sa dizajnom je on jako zadovoljan, meni je sada u interesu dobro odraditi grafičku pripremu omota da print bude što bolji.