24.04.2025 | 09:29
m@xym kaže:
Želim ti reći da se za sve tvoje "informacije" koje si stavio na forum u zadnjih par godina, a ne tiču se Apple kompjutera i softvera, a koje sam se ja potrudio provjeriti, za što mi je trebalo svega par minuta, se ispostavilo da su dezinformacije.
Od raznih meme-ova (koji su sami po sebi potpuno bezvrijedni, ne predstavljaju kvalitetnu informaciju), preko navodnih nacističkih znakova na uniformama ukrajinskih visoko rangiranih zapovjednika, pa sve do tobožnjeg uklanjanja Gatesovog TED videa sa YouTube-a, kojeg sam ja našao nakon doslovno tri sekunde pretrage.
Ovdje si, par odgovora prije, napisao da je netko nešto rekao svojim "ortacima" na WEF konferenciji, tako ležerno, kao da si bio tamo i slušao ga na svoje uši što govori.
A, u stvarnosti, niti si ga čuo, niti si ga vidio, niti znaš pouzdano što je rekao, nego samo prenosiš ono što si negdje pročitao, bez da si se potrudio provjeriti istinitost tih informacija.
Kakva je koristi od toga što si ti proveo sate "kopajući" po Rumble-u, i onda objavio nešto za što se, nakon samo par sekundi "google-anja", može ustanovit da je najobičnija laž?!
Kada netko prenosi informacije na tako nekritičan način, kao što ti radiš, onda ništa od onoga što na takav način napišeš, nije vrijedno čitanja, tj. predstavlja čisti gubitak vremena.
Ne vidim to tako. Ako su ti to dva najjača primjera - što se Gatesov video ponovo pojavio na YT (što ne znači da nije bio uklonjen) i nejasna situacija s nazi-oznakama kod nekih ukrajinskih vojnika, onda to dovoljno govori koliko su informacije koje ovdje donosim solidne - iako ih često prikupim usputno i na brzinu.
Ili da obrnemo perspektivu na ono ZAISTA bitno: tko bi bolje prošao u životu - netko tko sluša tvoje "informacije" ili moje, kako kažeš "dezinformacije"? Tko je slušao tebe mogao je završiti s nekom opasnom nuspojavom mRNA tretmana i još si rezervirati turistički izlet za Kijev.
S druge strane, ne mogu se sjetiti niti jedne ključne informacije vezane uz pandemiju ili WEF ili rat u Ukrajini, a da na kraju vrijeme nije pokazalo da je upravo ta "dezinformacija" bila istina! Od toga da mRNA ne priječi zarazu niti širenje, pa do toga tko je digao plinovod u zrak.
Ukratko, ispada da bolje prolaze oni koji čitaju što ja pišem od onih koji čitaju što ti pišeš. Kada je "sve što sam stavio na forum dezinformacija" mogu samo savjetovati da prestaneš gubiti vrijeme i čitati te bezvrijedne gluposti.
Ne moraš na sve ovo odgovarati, radije mi daj primjer jedne ključne, vrijedne i pravovremene informacije koju si TI donio na forumu i koja je pomogla svima nama ovdje!
Ono može li netko s foruma reći: "Znaš ono kada je Martin 2021. godine prvi ovdje rekao X, a svi su mislili nešto drugo jer su mediji pisali Y, a čovjek je imao pravu informaciju i pomogao da ne učinimo krivi odabir u životu oko Z!"
Imaš li ijedan koristan i pozitivan primjer?