Apple Vision Pro
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Apple Vision Pro

27.03.2024 | 00:15
Znači…Danas sam osobno svjedočio valjda potpuno novoj paradigmi u IT industriji. Koristio sam Apple Vision pro. Jednostavno, oduševljen sam kako Apple to moćno i intuitivno odradio. Još uvijek sabirem dojmove, ali aplikacije, pa onda onaj Encounter Dinosaurus te ostale stvari … Jednostavno sam u osupnut. Čak osobno mislim da je ovo možda i prvi AppleVision pro u Hrvatskoj. Još ću se malo igrati, pa možda napišem i osvrt.
Prilozi:
27.03.2024 | 00:35
Svakako dojmove, pluseve i minuse, željno iščekujem(o).
27.03.2024 | 09:38
Opa, svaka cast!!! Iskreno zavidim

Ja nisam kupac (jos uvijek) ali bih bas volio testirati u praksi kako to sve izgleda.

Javljaj dojmove i uzivaj
27.03.2024 | 13:22
Evo zna se tko će, najstarija Mac garda se potrudila dovući to u Hrvatsku...

Bilo bi lijepo imati prikaz, Jabučnjak je imao i prvi iPhone u Hrvatskoj (hvala Lakiju iz Malinske), a sada bismo mogli imati i ovo čudo!
27.03.2024 | 17:46
Ovo zaslužuje jedan retro izraz: guba!
27.03.2024 | 18:36
Antiša, stari moj, dolazim.
27.03.2024 | 18:51
Nemoj samo zaglibiti u virtualnoj stvarnosti
29.03.2024 | 01:20
Ispada da jesam. Frend je to kupio u Americi i dovukao u Zagreb. Koliko god sam bio malo skeptičan oko svega toga, vrlo brzo sam se uvjerio da je to odlična stvar i da budućnost kuća na vrata. Doduše problem je malo sa ljudima koji nose naočale, jer on prilikom svakog mstavljanja, inicijalizira pogled i Fokus očiju, te fokus služi kao pointer miša. Ali, Apple je već doskočio tome i za naravno, za Extra novce prodaje dodatne leće za ljude koji nose naočale. Ostale sve stvari, kada se podesi se rade odlično i respozivno. Znači Minority report je to doslovno!!! sve fore od tamo. Igrali smo se sa FaceTime-om i ovim Stock aplikacijama i ono što je najbitnije sa onim Dinasour Encounter.. Ona početna animacija gdje je onaj leptir leti i sleti na prst je nešto WOOOW. A tek sami dinosauri u vašoj sobi koji vas napadaju, a prilikom kalibriranje također kalibrira i ruke, pa onda možete i dragati i milovati, tog dinosaura, a on se onako umiljato povija. Svi ti neki efekt su poraćeni nekakvom lagano ambijentalnom glazbom u pozadini, a stvar samo se više i više raste. Mislim da je još uvijek, kao i Apple TV, neupotrebljiv na hrvatskom accountu pa smo za tu prigodu koristili stari američki Apple ID. Još se igramo i još skupljamo dojmove. Skužili smo da ima fora da može se "Mirror-irati" ovo što ovaj gleda unutra tako da ću probati dogovoriti da frend snima, pa da se vidi Mirror na ekranu ono što ja gledam kroz naočale. More 2 come. Stay tuned!
29.03.2024 | 01:48
A jesi li drukčije očekivao? "Once on mac, you never go back". Za Detalje se javim
30.03.2024 | 01:01
Bome, ovo je vrh kad bi se upiklo!
30.03.2024 | 05:31
IMAGE2024-03-30053048.jpg

matrix XD
30.03.2024 | 05:42

futurama prije 13 godina.
30.03.2024 | 22:47
Oni gotovo uvijek dobro predvide budućnost!
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 8 sati, 29 minuta
  • miomika: nisam znao. Ja sam na A1, tamo još ni ne razmišljaju..
  • Zdravac: danas naručio, stiže za 3-5 dana, pa kad stigne, napisati ću iz prve ruke kako radi :)
  • ZeljkoB: Jel vec tko isprobao eSIM sa Apple Watch?
  • ZeljkoB: @Zdravec, ovo je super vijest!
  • cariblanco: Elon postaje gori od Ele Dvornik, nije za vjerovati, mada mu i ja osim širim propagandu, ali čovjek ne može šutjeti na sve ove gluposti :(
  • Zdravac: ht - naknada dodatno na mjesečnu tarifu 4 eur
  • Zdravac: ht podržava multi sim i za apple watch (za galaxy watch već neko vrijeme)
  • Yonkis: iStyle počeo prodavati Apple Watch Cellular model.. Opa bato! Nismo više ograničeni :)
  • drlovric: Ne bih ja podcijenjivoa tako to trziste. Ogromna vecina ljudi u USA koriste iPhone, pa im je i Apple Maps logican izbor :)
  • smayoo: Ajd... Iako... zašto više troše novac na to. Kasne za Google Mapsom 20 godina, a za OSM-om 10.
  • Yonkis: Jeste li znali za Apple Mape na webu? [link]
  • Piko: Skužio, AppleInteligence, kategorizacije u Mailu, Image Playground i sl. se pjavi kada podesim sistemski jezik na Engleski …. Kada je na hrvatskom, toga ničeg nema… Bezveze.
  • smayoo: Podsjetnik, vidimo se sutra u Kokolu u 18h! [link]
  • drpongrac23: Čestitke!!! [link]
  • drpongrac23: Nemam, čak sam ugasio i upalio mob, sve izgleda po starom
  • Yonkis: Ja sam u Zagrebu :)
  • miomika: Nemam....to je zigleda privilegija Amerike i Australije.
  • Yonkis: Nemaš ove kategorizacije na vrhu? [link]
  • drpongrac23: Ja ne primjećujem nikakav update Mail app
  • Yonkis: Zanimljivo da je Mail app dobio update na telefonu ali ne i na iPadu i Macu. Očigledno smišljaju kako to prikazati na većim ekranima.
  • Zdravac: ...sa Apple intelligence
  • Zdravac: OS X Sequoia 15.2 update
  • drlovric: Mail app je fin redesign
  • drlovric: Bez veze je iskreno....niskoristi od svega toga
  • Piko: 18.2 isti ko i prijašnji .... nažalost "Image Playground" nije dostupan u HR
  • Gjuroo: Sam da se pridružim karminama za Šveca. Legenda stojedinice i svih nas koji smo tada bili privilegirani biti dio tog pokreta. Svima nama, koji smo morali slušati Raosa kako s balkona na Trgu viče "Strepiteee!", Radio 101 nije bio samo radio. Švec je bio veliki dio tog pokreta.
  • Yonkis: Pa baš ništa novo osim što se video sad prikazuje full screen na otvaranju. Baš sam to trebao (sarkazam). I naravno, spravci
  • drlovric: Instalira se 18.2 :)
  • hal9000: Linus VOLI novi Mac Mini! Hihihi! [link]
  • Beli: Počivaj u glazbi kume. My Hand Over My Heart...
  • smayoo: RIP. Ostaješ u sjećanju, Švec!
  • smayoo: Stvarno prerano. :/
  • smayoo: O, jebote... :(
  • FiFi: RIP Siniša Švec
  • Borisone: [link]
  • Lihto: prije prodaje
  • Lihto: Jel treba uključiti file vault pa onda formatirati Mac M1 ili je dovoljno erase all content and settings?
  • Beli: Prošla akcija ...
  • Beli: Aplikacija Funkey koja proizvodi zvuk mehaničke tipkovnice od sada je besplatna: [link]
  • dpasaric: Kakav entuzijast!!!
  • zoranowsky: Ajme mrak...
  • Gjuroo: Ludo.
  • hal9000: Izuzetno lijepo za pogledati: [link]
  • cariblanco: Sretan imandan Nikolama...jel vam kapnulo što u čizmu ;)
  • hal9000: Anketa bi trebala imati checkboxes, a ne radio buttons. Za nas koji koristimo više mac-ova. Just sayin'.
  • Yonkis: Kradljivci našli nov način krađe Apple proizvoda [link]
  • zoranowsky: Al me ložite :)
  • Yonkis: zoranowsky - kako reče jedan korisnik M1Pro-a: I think the sweet spot is M2 Pro as of right now. I really don't see a reason to get M3 Pro - it has lower memory bandwidth, less P-cores , and it costs more. But if you're on M1 Pro... Just don't upgrade, there is no point.
  • accom: [link]
  • accom: @zoranowsky, u krivu sam

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Damirst, Ender, MacSlavko, robee, Anonimci (349)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.33 Seconds

Provided by iJoomla SEO