07.06.2024 | 20:29
Za to što si naveo, i MB air 13" sa M1 procesorom i 8 GB memorije je čist ok. 16 GB RAM bi mu bila definitivno prednost. Davor ti može poslati u PM koliko bi novi koštao, polovne možeš potražiti, pa usporedi cijenu sa ovim koji ti kolega nudi.
Ja sam za opciju M1 Air radi procesora, ali opet ovisi kolko ti kolega traži. U svakom slučaju, i ovaj je za početak dobar izbor, pa ako ti se svidi (a siguran sam da hoće), kasnije, za godinu, dvije, ti je opcija novi M4 15" Air
Ovo pitanje za hp G5 dock pojma nemam.
Ja imam 13" MB Air sa 8 GB RAM, na poslu ga imam spojenog na 24" HP monitor, tamo imam uvijek 3 virtualna monitora (na jednom MS Outlook, na drugom razni messengeri (Whatsapp, WA Business, FB messenger, Viber), na trećem excel ili word
A na Air monitoru po potrebi drugi excel, Safari, ili nešto po potrebi paralelnog gledanja / analiziranja, kako kada...
Ne trebam ni napominjati da sve radi savršeno, a bateriju za 8 sati ne potrošim do cca 30%
I još mi cijeli wireless internet ide preko ProtonVPN jer imamo neke restrikcije u firmi, pa ih "elegantno zaobilazim"
Eto, nasdam se da sam ti malo pomogao...