04.03.2025 | 09:36
drpongrac23 kaže:
Pokretač teme je dobio zadovoljštinu, i poslovično se ne javlja. PC, u bilo kojem obliku, bljak!!!
Pa da, dobio sam da ipak ne izgubim baš previše novca a da mogu pomoći drugome. Super zadovoljan!
PC(za mene to znači WIndows-i) nije loš, ja ga imam uz Mac Mini PRO sa jako dobrim komponentama još uz to nisam uzeo Ryzen već Intel, radi i nikad nisam imao niti jedan problem.
Ti sada za 2000€ možeš složiti dobro računalo. Moj prijatelj je više uložio u procesor(i9) a manje u grafičku a ja sam uzeo i5 a ostatak uložio u grafičku, sve na dobroj matičnoj ... i moje računalo ima bolji "balans" od njegovog.
Mene ne zanima ime, gledam ljude koji se doslovno "kolju" online na koje kakvim forumima, AMD je zakon, ovaj drugi viče Intel, ovaj treći ... meni je to samo alat za doći do cilja što brže bez štekanja.
Ti možeš kupiti Mac Book PRO, najjači, čemu ako ne znaš izvući maksimum iz njega?
Evo još jedan primjer, imam prijatelja kojemu je Linux svetinja, i ja ga razumijem zato što posao koji radi, Linux je stvoren baš za to što on radi ali ako nisi upoznat sa Linuxom, zapet ćeš kad-tad, pogotovo ako računalo koristiš kao lepezu(radiš puno različitih poslova koji su povezani, npr. web dizajn i video).
Nismo svi isti, neki vole ovo, neki ono, a mene nije briga, bitno mi je samo jedno, da mogu odraditi posao što bolje i što brže bez štekanja.
Ja sam pokušao raditi sa Linux-om ali to nije za mene. Uvijek mi je neki vrag falio, nadodaj ovo, skini ono, nađi ovo ... pa puno programa ne radi na Linux-u koje ja volim i koristim, onda mi dođu pa kažu imaš zamjenu ... Meni Affinity programe ništa nemože zamijeniti(ovo je samo jedan primjer) a ima toliko toga.
Zato da se vratim na početak, svatko koristi ono što njemu najviše odgovara, i to je to.
Ne vidim neku drama za diskusiju.