09.10.2011 | 09:32
...nastavak ove cudne priće sa hard diskom ili ipak nije HD u pitanju...
Ostavio sam MBP u isyle servisu u Vlaškoj u Zagrebu da provjere sto se to cudno događa sa HD-om i nakon par dana mi je javljeno da je disk u redu, da je sata konektor i kabel ok, da nisu ni kontroleri i da je najvjerovatnije nešto na matičnoj ploči...? naravno da je usljedilo pitanje što to nije u redu na matičnoj, a pogotovo što je matična promijenjena prije nekoliko mjeseci zbog problema sa grafikom i to po drugi put u životu ovog MBP-a. Međutim na to pitanje nisam dobio odgovor, ne zna....
Cijena zamjene je oko 3500 kn, što naravno ne dolazi u obzir i dogovoreno je da dolazim po MBP, a ideja je bila organizirati pokop istoga. Međutim nakon 10 min ponovo poziv iz servisa, kaže da je pokrenuo program i dobio pozitivan odgovor od apple-a da se može besplatno zamijenit matična!? ponovo, treči put? MBP je star 45 mjeseci, i nkako ne ulazi niti u produženo jamstvo za tu seriju, a nije ni problem sa grafikom već nešto drugo i to za sada ne definirano...?
Ok, nemam pojma hoće li zamjena matične ukloniti problem, jer ne kužim se puno u tu problematiku, ali rekao sam ok neka je promijene kad je besplatno pa cemo viditi dalje.
Jeli moguce da je problem u matičnoj, s obzirom na opisano ponašanje?
Pozz, javim se sa novim informacijama cim me pozovu da dođem po MBP...