31.10.2019 | 21:23
Hm, Carbon. Imam Installer (davno preuzet sa Blizzardovih stranica) koji omogućuje pokretanje instalacije na Intel Macovima. Znači instalacija je prošla bez problema. Ali kod pokretanja javlja grešku.
Na jednu se stvar moram osvrnuti, vezano uz ilegalni software. Priznajem, kad sam bio mlađi dosta sam puta na neki način preuzeo/presnimio od nekoga/dobio od nekoga ilegalni software. Čak i kupovao, od softvera za Atari ST, do PS, PS2 igara i sl. I za PC, pa i za Mac.
S vremenom sam shvatio da gotovo sav softver koji se plača ima i svog pandana u besplatnoj verziji, ili barem adaware. Pa sam shvatio da mi je isplativije i jednostavnije koristiti takav softver, nego ilegalni i crackirani koji ima hrpu nedostataka.
A, ako sam išta kupovao za Mac, to su bile igre. Diablo II, Warcraft III + The Frozen Throne, World of Warcraft, Age of Emires II, Call of Duty - Imam sve image datoteke od tih igara, a sve je kupovano u Algoritmu kao original. I neke enciklopedije koje su tada bile popularne... Ima toga dosta.
A ako ima netko tko nikada u životu nije ništa preuzeo s interneta, ili dobio kopiju od nekoga, preuzeo film ili kakvu pjesmu - neka se javi. Plaćam pizzu po izboru!
Rezime:
Sve se zna, ali je to javna tajna. Barem u Apple svijetu, jer Apple korisnici za razliku od PC korisnika barem imaju neki respekt prema takvim stvarima - dok se u PC svijetu besramno krade i zgrče, a to im je uz loš OS i jedan od razloga za totalnu nestabilnost sustava - pogotovo u Lijepoj našoj!