Disco Elysium is a groundbreaking open world role playing game. You’re a detective with a unique skill system at your disposal and a whole city block to carve your path across. Interrogate unforgettable characters, crack murders or take bribes. Become a hero or an absolute disaster of a human being.
Igra li kojim slucajem tko na Macu? Cini se odlicna, svagdje pokupila super recenzije. Podsjeca me malo na fallout, zbog kamere i dijaloga, sto sigurno ne moze bit lose
Ima je na steamu, cijena je opaka. Ako netko slucajno ima, molim neka javi koji je minimalni os u info.plist kako bi znao hoce li se pokrenut na ovom mom elcapitanu (na steamu stoji 10.13 pa navise).
Yonkis: Settings , General, Dictionary. Bilo mi je uključeno. Nisam to upalio 100%
Air: netko je stavio na Jabucnjaku link sa operativnim sistemima koji nisu više podržani od Apple-a. Ja ne mogu naći taj post. Trebam Big Sur. Ako netko zna sa koje stranice je siguno sikuniti?
Yonkis: Kakav je ovo hrvatsko engleski rječnik? [link]
^SuperUnknown^: Ekipa, trazim tipkovnicu tj. top case za prvi Intel Macbook (Macbook1,1-4,1 A1181), po mogucnosti bijelu, ali moze i crna Ako tko ima od nekog krepanog javite Thx!
kupus: tražim 30 pin na lighting adapter, ako ima tko viška - PM