Nakon toliko iskustva u guzici treba dosta da me neka igra odusevi, ali nakon dugo vremena to je poslo za rukom "It takes two". Rijetko se vidi toliko ulozenog talenta u dizajn levela, ambijent, mehaniku igre, zvuk i igrivost. Igre najcesce koriste odredjenu mehaniku i drze se toga, no ovdje je umijesano svega, od platformera, puzzlea, klasicnih fight igara, FRP-a, FPS-a pa cak i sah, i svaki dio je savrseno napravljen, nemoguce je naci losiji i bolji dio, svaki je savrsen sam za sebe. Cisti 10/10, eventualno bi se mogla skinui jedna zvijezdica na segmente "stvarngo zivota" gdje su likovi malo robotski, ali to je poptpuno nebitno za samu igrivost.
A sad par vaznih napomena:
- ne, nema za mac, ali ima za Playstation
- igra je *iskljucivo co-op za dva igraca*, sve pociva na tome. Ja sam uzivao sa svojim 8-godisnjakom
- nije teska i niti u jednom dijelu nije frustrirajuca, ali istovremeno nije banalno jednostavna i niti jednom repetitivna
- hrpa "wow" trenutaka.
@Riba Ako voliš taj tip igara, a kad igraš s djecom to i jesu najbolje igre, baci oko na: Brothers: A Tale of Two Sons, Unravel Two i Never Alone. Prve dvije su i za konzole, a treća ima i za Mac
Igra je inace dio EA Play pretplate pa ako ju netko ima nije potrebno zasebno kupovati... ako netko jos ne zna..
i polu-ispravak netocnog navoda
igra je u ponudi XClouda, koji doduse nije sluzbeno podrzan u HR, pa se moze igrati i na macu, ipadu, iphoneu...
ako netko ne zna slucajno, gamepass ultimate je microsoftova gaming platforma u kojoj za mjesecnu pretplatu dobijete pristup hrpi igara koje se onda mogu igrati na konzoli/kompjuteru/browseru.... kako xbox nije sluzbeno jos podrzan u HR, ne moze se samo kupiti, nego je potrebno malo kemijanja...
ako ima zaninteresiranih, mogu nakuckati sta i kako ovih dana...
Yonkis: Settings , General, Dictionary. Bilo mi je uključeno. Nisam to upalio 100%
Air: netko je stavio na Jabucnjaku link sa operativnim sistemima koji nisu više podržani od Apple-a. Ja ne mogu naći taj post. Trebam Big Sur. Ako netko zna sa koje stranice je siguno sikuniti?
Yonkis: Kakav je ovo hrvatsko engleski rječnik? [link]
^SuperUnknown^: Ekipa, trazim tipkovnicu tj. top case za prvi Intel Macbook (Macbook1,1-4,1 A1181), po mogucnosti bijelu, ali moze i crna Ako tko ima od nekog krepanog javite Thx!
kupus: tražim 30 pin na lighting adapter, ako ima tko viška - PM