17.10.2022 | 11:34
Pozdrav, imam jedan neobičan problem sa iPhone 8+ na kojem pucaju razgovori, bilo FT, bilo klasično uspostavljeni, bilo WApp audio razgovori i sl.. ponekad radi ponekad pucaju i razgovori traju od 01 sek do 10 sek. Ako prođe 10 sek onda i potraje ali nije garancija da neće puknut nakon 3 min razgovora.
Anyway, pokušao sam sa čistim installom (Set up as new phone) i izgleda da razgovori ne pucaju, da je nešto do iOSa. Htio bih napomenuti da je iPhone bio na zamjeni baterije i zvučnika (stara baterija 77% bila i zvučnici su krčali, kao da pucketaju). Nakon zamjene se to dešava. Bili smo mijenjali SIM karticu, dali su nam novu, pokušao sam i resetirati network postavke, stavio tu SIM karticu u iPhone 11 i ne pucaju razgovori. iPhone 8+ je prvo bio na 15.7 a onda je sada na 16.0.3.
I onda sam probao sa time da postavim iPhone kao nov, bez vraćanja kopije iz iTunesa.
Ono što me sada muči jest ako backupiram slike na Win mašinu, mediji budu u HEIC AAE i MOV formatu. Odabrao sam da budu u original u kod prijenosa. Mene intresira mogu li se ti backupirani (kopirani) mediji importati u iPhone natrag (kako, kroz iTunes, jel možda na ovaj način
www.easeus.com/images/en/screenshot/mobimover/itunes-photos.png )
Te hoće li slike biti vidljive u iPhoneu jednom kada se na taj način importiraju? Zajedno sa AAE fileom (znam da u njemu dodatni opis fotografije pa tako i portretni efekt i ostalo)?
Također, znam da slike neće biti u Camera Roll već u Imported ali to mi je manje bitno.
Puno hvala na odgovorima.
p.s. nadam se da će se stvarno riješiti problem pucanja poziv sa friškim installom. Samo ću morati posjetiti banke radi mTokena :/