iPhone na iPad mirror
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iPhone na iPad mirror

17.07.2023 | 11:39
Pozdrav,

Pripremam se po prvi put s djetetom na more i volio bi tijekom puta imati mogucnost mirrorati ekran s iPhone-a na iPad djetetu iza. Ima li netko iskustva s tim i kako je uspio?

Probao sam s Airplay-om ali ne pronalazi iPad. Vjerojatno cu morati ici na neku aplikaciju, ali ne znam koje su pouzdane i koje bi trebale raditi bez problema. Takodjer, sve rade tako da su oba uredjaja povezana na isti WiFi. Kako je rijec o autu, ako se iPad spoji na hotspot smatra li se da je to ista mreza?

Rijec je o spajanju iPhone 14 Pro sa iPad Air (4. generacija), oba uredjaja na zadnjem OS-u.
17.07.2023 | 16:53
Ako nije tajna, zbog čega? Postoji family account ako su su Apple music ili Apple Arcade u pitanju.
18.07.2023 | 15:25
Nije tajna. Treba nam cisto iz komocije da mozemo s prednjeg sjedala namjestiti sto dijete gleda. Crtice ili pjesme s Youtube-a ili Netflixa. Dijete je jos premalo da koristi tablet i mi trebamo namjestiti sto se gleda, tako jos nismo dosli do family accounta i drugih servisa. Trebamo cisto mirrorati ekran.

Tablet nam visi u plasticnoj kosuljici zakaceno na prednje sjedalo i trenutno se zena mora okretati, izvuci tablet, namjestiti nesto drugo za gledati i vratiti ga i dok god je to ok na kratke putove gledamo ako si mozemo pojednostaviti za duze putove.
18.07.2023 | 15:57
Da možda predložim "workaround" rješenje;
Ako imaš neki stari mobitel, kupi Simpa ili Bonbon SIM karticu i aktiviraj samo internet tjedan za cca 10 €.
Na njemu onda uključi hotspot i spoji obadva iuređaja i mislim da bi tada AirPlay trebao raditi. Ne znam točno, ali možda netko može probati pa da nam kaže jer radi.

Alternativno, kupi mali wireless 4G modem (onaj prijenosni, cca 50€) i spoji ga na prijenosnu bateriju. Tad bi sigurno trebao AirPlay raditi...

EDIT;
Uvijek ti ostaje AnyDesk app da se sa iPhona spojiš na iPad pa pokreneš što hoćeš, ali to zna biti tlaka dok se postavke poslože...

EDIT2;
Ako je youbito u pitanju, i ak je isti account na obadva uređaja, mislim da možeš pokrenuti na iPhoneu i onda "sherati" play na iPadu?
18.07.2023 | 16:10
Jel ti ovo što pomaže?

www.imyfone.com/mirror-tips/screen-mirror-iphone-to-ipad/
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 16 sati, 24 minuta
  • Lihto: Može :)
  • dpasaric: Ili ga stavi negdje sa strane. pa da ga baš ne frkneš donesi u muzej kada budeš prolazio nekom prilikom, baš ću ovih tjedana slagati novi Apple postav, pa ću vidjeti treba li mi još koji, znam da 2-3 imam sigurno u skladištu...
  • Lihto: Hvala Davore, znači ide u reciklažu..
  • dpasaric: Više ne vrijedi, njegovo vrijeme je davno prošlo, to je muzejska stvar, a i muzeju ih imamo hrpu...
  • Lihto: Jel vrijedi šta orginal Apple dock sa 30pin kablom za iPhone 4/4s? Ako netko želi kupiti može na pm..
  • dpasaric: Konačno neki hardver test, dugo mi nitko nije želio ustupiti računalo za test, ali sada se našao dobrovoljac! :)
  • dpasaric: Stigao mi je novi MacBook Pro M4 Pro na Jabučnjak test! :)
  • smayoo: RIP David Lynch
  • ^SuperUnknown^: Treba tko Time Capsule 1st gen? 500 i 2000 GB modeli, restauriranih napajanja (40/50E cijene). Javite u PM ako tko treba :)
  • accom: Windy. Meni odličan.
  • smayoo: Nije nijedna 100% i uvijek točna, ali za Hrvatsku je HRT Meteo meni najtočnija
  • smayoo: Za Hrvatsku HRT Meteo
  • Matija klc: Teski ocaj. Trenutno mecava u mom gradu a u njoj pise kisa da pada. Sta koristite vi ekipa?
  • Matija klc: Koju aplikaciju za vrijeme koristite? Ova standardna od Apple-a je postala
  • smayoo: Piši u forum
  • Air: Kod instalcije mi se oštetio jedan user na način da jedinio kod njega ne mogu otvoriti System preferece.
  • Air: @Bertone hvala. Odradio sam direktno preko instalera Apple. Spremim ovaj link za kasnije.
  • Bertone: [link]
  • Bertone: @Air, [link]
  • Yonkis: Settings , General, Dictionary. Bilo mi je uključeno. Nisam to upalio 100%
  • Air: netko je stavio na Jabucnjaku link sa operativnim sistemima koji nisu više podržani od Apple-a. Ja ne mogu naći taj post. Trebam Big Sur. Ako netko zna sa koje stranice je siguno sikuniti?
  • smayoo: Nemam pojma. Gdje si to našao? :)
  • Yonkis: Kakav je ovo hrvatsko engleski rječnik? [link]
  • ^SuperUnknown^: Ekipa, trazim tipkovnicu tj. top case za prvi Intel Macbook (Macbook1,1-4,1 A1181), po mogucnosti bijelu, ali moze i crna :) Ako tko ima od nekog krepanog javite :) Thx!
  • kupus: tražim 30 pin na lighting adapter, ako ima tko viška - PM
  • stefanjos: sretna nova!
  • Yonkis: Sretna vam ova nova 2025!
  • dpasaric: Kreativna vam 2025. godina! Kanpai! [link]
  • JOHN: Sve najbolje u novoj godini. Puno zdravlja, sreće i uspjeha.
  • zoranowsky: Sretna Nova!
  • Miro Spiro: Sretna Nova godina
  • Matija klc: Sretna Nova svima
  • Gjuroo: Sretna nova!
  • Bertone: Sretna Nova
  • Zdravac: Sretna Nova, i svako dobro vam želim!
  • dpasaric: Svako dobro i da vam 2025. bude još bolja! :)
  • smayoo: SRETNANOVAGODINAAAAAAAA!!!! :D
  • Yonkis: dpasaric, I think you're gonna love it :)
  • dpasaric: Kako imamo Lisu u Pikiju, to mi je na listi za gledanje!
  • Yonkis: [link] netko već gledao?
  • Zdravac: :)
  • JOHN: Jel prolazi integralni? :)
  • Zdravac: @JOHN, lagano sa ugljikohidratima (kruh), rakija je, s druge strane, preporučljiva :)
  • ping: Sretan Božić
  • JOHN: Sretan i blagoslovljen Božić. Pazite na slatko i slano. Samo kruh i voda i ajde može i pijača!:)
  • zoranowsky: Sretan Božić!
  • dpasaric: Sretan Božić i se najboljshe judi! :)
  • smayoo: Sretan Božić, svima svima neka bude veseo, miran, topao, sit i napit! :)
  • Gjuroo: Sretan Božić!
  • Zdravac: Sretan Božić!

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Ender, FI4, jmirakul, m@xym, Maxxy, Piko, Riba, zoranowsky, Anonimci (404)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.89 Seconds

Provided by iJoomla SEO