Absinthe 2.0 iOS 5.1.1 Untethered Jailbreak
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Absinthe 2.0 iOS 5.1.1 Untethered Jailbreak

30.05.2012 | 14:13
Hvala.
Treba mi za 3GS. Koliko vidim to je to, isto kaoi ove verzije prije.
  • Navigator
  • Posjetitelj
30.05.2012 | 15:19
Možda nije pravo mjesto za ovo pitanje, ali ...
Kako sam uspješno napravio jailbreak iPhone-a i iPad-a, sada me zanima je li moguće isključiti na uređajima automatsko traženje ažuriranja software-a?? I kako, naravno.
Također, volio bih znati može li se maknuti crvena brojčica koja na ikoni App Store-a upozorava na to koliko aplikacija nisam ažurirao??
Hvala svima koji mi odgovore
  • Sank
  • Moderator
  • 221
30.05.2012 | 15:28
Pa zapravo i nema automatskog ažuriranja na iPhoneu i iPadu, jer kad se pojavi nova verzija iOSa onda samo dobijete obavijest i morate ručno pokrenuti nadogradnju. Ukoliko obavijest zanemarite, neće se ni obaviti nadogradnja, a sve što će ostati jest notifikacija u obliku crvenog kružića sa brojkom na ikoni od Postavki (Settings)
  • Navigator
  • Posjetitelj
30.05.2012 | 16:07
O tome zapravo i radi. Ne bih želio da mi ta notifikacija non-stop stoji na ekranu i htio bih znati može li se i kako ona ukloniti. Jednako kao i notifikacija na ikonici App Store-a. U svakom slučaju: Hvala
30.05.2012 | 16:27
Regularnim putem nije moguce ali postoji tweak na cydia mislim da se zve hide bages ili tako nesto
  • Sank
  • Moderator
  • 221
30.05.2012 | 16:49
Pretpostavljam da misliš na "Badge remover" theme koji zahtijeva winterboard i miče bedževe sa svega. Tko voli neka, meni se winterboard baš ne sviđa jer sam imao nekih loših iskustava u prošlosti.
30.05.2012 | 17:15
Nisam siguran kako se zove ali je program kojem nije potreban winterboard

Edit: ovo je program e sada da li radi na 5.1.1 nisam siguran

dailyiphoneblog.com/2010/03/03/guide-how...r-iphone-ipod-touch/
  • Navigator
  • Posjetitelj
30.05.2012 | 18:11
Aplikacija koja vrlo jednostavna uklanja te odvratne crvene brojcice na ikoni App Storea zove se Update Hider i moze se naci u Cydiji. Preporucam svima koji ne zele update-irati svoje aplikacije, a ovo crveno ih nervira
31.05.2012 | 11:08
Napravio sam jailbrake, ali mi nema Cydiji.
To jest kad idem pod srch onda ju izbaci ali se ovako nigdej ne vidi. U čem je problem?
  • Sank
  • Moderator
  • 221
31.05.2012 | 11:47
@davorin007

Vjerojatno nisi dovoljno dugo čekao da se jailbreak završi. Tek kad absinthe napiše "Done" smiješ odspojiti iPhone i početi raditi na njemu. proces jailbreakanja nekada može dulje potrajati i premda se to može činiti da je negdje zapelo ipak treba čekati. Evo tako barem piše na webu:

absinthejailbreak.com/forum/fix-white-no...-absinthe-jailbreak/

Dakle, ponovi cijeli postupak i ovaj puta odi popit kafu i pojest burek dok Absinthe završi zadani mu zadatak

BTW, meni se New iPad jailbreakao pola sata! Moš mislit koliko sam puta bio u iskušenju da sve to prekinem, naročito nakon što je jailbreak iPhonea trajao vrlo kratko. Ipak, izdržao sam i iPad je uspješno jailbreakan i sve je ko picino oko i mandin guz
01.06.2012 | 21:42
Evo da potvrdim. Nakon Update-anja na 5.1.1, vratio sam cijeli sadržaj Lockdown foldera koji sam backupirao. Telefon je prepoznao mrežu, ali imam sad problem s aktivacijom. Itunes mi javlja grešku "iTune could not connect to the iPhone because an invalid response was received from device"

Google mi baš ne pomaže. Dal nekome možda zvoni kako da restore-am i aktivaciju?
  • Sank
  • Moderator
  • 221
01.06.2012 | 22:15
@miomika

pisah u vezi tog problema. Ja sam probao svašta, ali ništa nije pomoglo, pa sam na kraju stavio iPhone u DFU i napravio restore iOS i onda sve ostalo, osim naravno vraćanja tih Ticketa, tj. Lockdown foldera.

Ne znam kako bi se napravio restore pa da sve radi kako treba uz taj unlock.
02.06.2012 | 00:53
radi ipak na kraju priče. Ostavio sam baseband 04.10.. mislim da je fora da se telefon dekativira prvo i Overwrite sadržaj Lockdown folder i restart. Uglavnom, eto….RADI!
08.06.2012 | 16:32
@miomika
neki detaljniji postupak kako si to napravio?
09.06.2012 | 16:45
da me ubijes sad……

mislim da je fora da ga unutar samprefa deaktiviram, pa onda onda sve ostalo preko ovog tutorijala:
www.iclarified.com/entry/index.php?enid=21639
13.06.2012 | 20:37
Dečki imam par pitanja! Imam iPhone 4s 16gb zaključan na t-mobile i mislio sam jailbreak sa absinthe 2.0.4. Sad me zanima jeli moram raditi i unlock (baseband) ili samo trebam napraviti backup sa iTunesom i pokrenut absinthe i bit strpljiv da on odradi svoje i to je to? Zanima me jeli treba raditi i taj unlock isto ili je to samo za otključavanje za sve sim kartice?
13.06.2012 | 21:05
SW unlock za 4s ne postoji,s obzirom da ti koristis T-Mobile(ako sam dobro shvatio)i nije ti potreban unlock ni cuvanje BB onda samo napravi Backup za svaki slucaj i pokreni Absinthe i klikni JB dugme
26.06.2012 | 13:39
........
26.06.2012 | 13:56
Sto ti je to "installous"?

Moram malo moderatora zdrmat.
26.06.2012 | 13:59
.....
26.06.2012 | 15:20
Installous je app za ilegalnu instalaciju app-ova. Odgovore potraži na drugim adresama.
26.06.2012 | 15:25
.......
26.06.2012 | 15:57
Tulum kaže:
Pa znam to, ali vidim da se tu priča o jailbreaku pa mi logika kaže da mogu postaviti pitanje o ''bugovima'' vezanim uz taj jailbreak, ili griješim...

Logika bi ti trebala nalagati da ovaj site ne potice piratluk a gore spomenuta aplikacija upravo sluzi tome.
JB nije nelegalan.
26.06.2012 | 16:11
Nisam znao da je JB leganan....
Ja se ispričavam.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 52 minuta
  • cariblanco: [link]
  • cariblanco: Vidi komentare ispod ovog teksta !!
  • cariblanco: Zadatak za smayoo...zašto je nestalo struje
  • dpasaric: Vidim da će stare QWERTY tipkovnice odjednom dobiti na cijeni! :)
  • zvone: Nervira me jer mijenjaju bez veze.
  • smayoo: Ali zašto je to takav stress? Ako su potpuno ukinuli stari layout, posložiš si kako ti paše pomoću Ukelele
  • smayoo: QWERTZ je uvijek i oduvijek hrvatski standard tipkovnice, a ovaj apple QWERTY hibrid je izmišljotina iz nekadašnjeg "zastupnika" PEL Velebit.
  • IgorD: Prvo su prebacili @ pa sad stalno stišćem ™ a od zadnjeg sistema ni € nije gdje je bio
  • IgorD: Ja na iOSu ionako uvijek imam EN tipkovnicu, samo kad mi treba đ prebacim na hr. Frka je što su i s Macovima krenule qwertz tipkovnice
  • zvone: Ako se vrati u postavkama automatski se vraca na qwertz. Iritantno do bola.
  • zvone: Kupio novu tipkovnicu za m4 ipad pro. Hrvatska je ali vise nije qwerty nego qwertz. Razocaran.
  • drlovric: Ja nemam dres Osijeka :)
  • VanjusOS: ako ćeš obući dres Osijeka, ja ti nabavim kartu bez problema
  • VanjusOS: drlovric, nema više karata za Hajduka
  • drlovric: Ako ima neko iz Osijeka molim da mi se privatno javi. Trebam uslugu. Hvala puno :)
  • JOHN: Počivao u miru Božjem :(
  • Borisone: U oglasniku mini Pro ako nekog zanima.
  • Gjuroo: Počivao u miru.
  • smayoo: Ode nam Papa Franjo, na Uskrsni ponedjeljak. Počinak je zaslužio, i više od toga. Neka se Crkvi primi barem nešto od njegovog nasljeđa.
  • VanjusOS: Sretan Uskrs!
  • Damirst: Srstan Uskrs!
  • smayoo: Sretan Uskrs svima! :)
  • Tomek: Sretan Uskrs !!
  • ping: Sretan Uskrs
  • dpasaric: Mira i ljubavi! :)
  • Gjuroo: Sretan Uskrs!
  • Yonkis: Sretan Uskrs svima!
  • Zdravac: Sretan Uskrs!
  • drpongrac23: Sretan Uskrs svima koji slave!
  • Tomek: sad dok se ja ponovo uštekam u MACOS sustav, imat ću pitanja pa ću biti malo dosadniji :D
  • Tomek: Hvala svima... Kakav je stroj, računam s njime barem 10 godina...
  • dpasaric: Welcome back! :)
  • smayoo: Eeeej, Tomek! :)
  • Zdravac: Tomek, dobrodošao nazad! Nek te dobro i dugo služi! :)
  • Tomek: Eto nakon dugo godina, ponovo na Macu... Pozdrav svima
  • Borisone: Rekao političar i otišao krkati s generalima dok je vojska na paštetama i prekuhanim jajima.
  • Junuz: ko nehrani svoju vojsku hraniće tuđu
  • Yonkis: Apple Maps kamera naprtnjača: [link]
  • m@xym: ...nikakvu vojnu naobrazbu.
  • m@xym: Za dva mjeseca možeš naučiti rukovati pješačkim naoružanjem (od rastavljanja, sastavljana i čišćenja, do toga kako ga otkočiti, zakočiti, napuniti, sve do pucanja). Čovjek koji nema nikakvu vojnu naobrazbu, je glineni golub u slučaju rata, osoba koja je dva mjeseca nešto učila, i naučila, svakako nije. Zamisli koliko bi tek žrtava bilo da nitko od ljudi sa kojima si bio nije imao
  • Maxxy: Mi imamo malu aktivnu podobnu vojsku. A za 2 mjeseca će samo naučiti biti lijepa meta na ratištu. Proveo sam u ratu malo manje od 5 godina, i sve što ću još reći na ovu temu je da smo imali više žrtava od neznanja (igranje sa raznim zanimljivim spravicama i puškama) nego od neprijatelja! Srećom u ono vrijeme nije bilo dronova!
  • drlovric: Ja sam bio 10-11 mjeseci cini mi se. Pola vremena smo aktivno nesto ucili, pola smo ribali hodnike, kupili lisce i smarali se po vojarni. Ja sam bio 11107 (prepisali JNA VES oznaku) vojna policija, antiterosticke aktivnosti.
  • drlovric: Nekakav ustroj sa 3 mjeseca temeljne obuke da vojnik zna koirsititi pusku i kretati se unutar svoje formacije je bolje nego nista. I mozda neki modus za dodatna 2-3 mjeseca specijalisticke obuke tko to zeli. Kao neki vid nadgradnje znanja.
  • m@xym: Mi to (malu sposobnu aktivnu vojsku) već imamo. Ovih 2 mjeseca je sasvim dovoljno da mladići nauče osnove baratanja oružjem.
  • Maxxy: Vojnirok od 2 mjeseca je sprdnja. Ili lupite godinu dana, ili financirajte malu sposobnu aktivnu vojsku. Ovako se samo bacaju novci bez ikakve koristi
  • Yonkis: A što ne otvorite temu nego ovdje tipkate :)
  • Szguri: Ono što želim reći je da ljudi mogu živjeti nevjerojatno sigurne i udobne živote zato što je njihova država spremna za loše scenarije.
  • Szguri: nego zato što razumiju geografiju i povijest Rusija im je susjed, a povijest nije bila blaga. Isto sa Švicarskom: poznata po neutralnosti, ali izuzetno utvrđena i uvježbana. Država je doslovno dizajnirana tako da invazija bude noćna mora. Njihova neutralnost nije pasivna čuva je disciplina i spremnost.
  • Szguri: Osobno ne shvaćam naivnost toga da se ignorira činjenica da je rat i sukob odnosno mogućnost istog nešto što je ljudska slika i prilika od pamtivijeka. Možeš biti i spreman i miroljubiv, Švedska i Finska, primjerice, zadržale su ozbiljne obrambene kapacitete čak i tijekom mirnih vremena. Finska ima obvezni vojni rok i ogromne pričuvne snage, ne zato što su agresivne, nego zato što raz
  • Szguri: Pozdrav svima, čisto da se nadovežem na vruću temu. Kao netko tko je također bio u vojsci i imam raznog iskustva po tom pitanju.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.24 Seconds

Provided by iJoomla SEO