problem sa itunsima i novim korisničkim računom
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

problem sa itunsima i novim korisničkim računom

13.11.2012 | 17:53
Instalirao sam najnovije iTunse na komp i krenuo izraditi novi račun za ipad sa svojom karticom da ne skidam ženi cijelo vrijeme pare sa računa, sve je bilo ok dok nisam došao do upisa billing info....tamo sam stavio sve podatke sa erste visa kartice (na kojoj imam doduše 2kn) ispravni broj telefona i sve i kada kliknem dalje izbaci mi "please contact iTunes support to complete this transaction" i tako cijeli dan, na okolnim forumima nisam dobio nikakvu pametnu info kako to riješiti pa možda mi vi možete pomoći. Pozdrav
  • Sank
  • Moderator
  • 221
13.11.2012 | 22:16
Prvo što mi je palo napamet da su 2kn na računu možda premalo da provjere samu karticu. Stavi koju kunu više pa probaj opet.
13.11.2012 | 22:21
To je i meni palo ali sam prilikom čitanja drugih foruma pomislio da je ipak nešto drugo pošto dosta korisnika ima sličan problem iako imaju novaca na računu. vidjet ćemo za dan dva kada dođe plaja pa javim kako je prošlo. Hvala
16.11.2012 | 10:09
...i swing and a miss.....para na računu ima, sve je ok ali iTunsi ne žele autorizirati moj račun i gotovo, stalno mi javlja da se javim itunes support:angry: posalo sam im mail ali nisu ništa odgovorili i sada već malo frustrira što ne mogu ništa skinuti niti kupiti! Ne znam u čemu može biti problem?
  • Sank
  • Moderator
  • 221
16.11.2012 | 12:44
Možda bi najkorisnije bilo da kontaktiraš svoju banku i pitaš u čemu je problem. Ja sam svojevremeno morao na kratko vrijeme koristiti VISA karticu od svog računa na PBZ i sve je uredno funkcioniralo iako nije kreditna, nego je debitna kartica.
16.11.2012 | 12:58
bio sam jučer i sve je ok, ne kužim gdje je krenulo krivo?
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 12 sati, 19 minuta
  • kupus: tražim 30 pin na lighting adapter, ako ima tko viška - PM
  • stefanjos: sretna nova!
  • Yonkis: Sretna vam ova nova 2025!
  • dpasaric: Kreativna vam 2025. godina! Kanpai! [link]
  • JOHN: Sve najbolje u novoj godini. Puno zdravlja, sreće i uspjeha.
  • zoranowsky: Sretna Nova!
  • Miro Spiro: Sretna Nova godina
  • Matija klc: Sretna Nova svima
  • Gjuroo: Sretna nova!
  • Bertone: Sretna Nova
  • Zdravac: Sretna Nova, i svako dobro vam želim!
  • dpasaric: Svako dobro i da vam 2025. bude još bolja! :)
  • smayoo: SRETNANOVAGODINAAAAAAAA!!!! :D
  • Yonkis: dpasaric, I think you're gonna love it :)
  • dpasaric: Kako imamo Lisu u Pikiju, to mi je na listi za gledanje!
  • Yonkis: [link] netko već gledao?
  • Zdravac: :)
  • JOHN: Jel prolazi integralni? :)
  • Zdravac: @JOHN, lagano sa ugljikohidratima (kruh), rakija je, s druge strane, preporučljiva :)
  • ping: Sretan Božić
  • JOHN: Sretan i blagoslovljen Božić. Pazite na slatko i slano. Samo kruh i voda i ajde može i pijača!:)
  • zoranowsky: Sretan Božić!
  • dpasaric: Sretan Božić i se najboljshe judi! :)
  • smayoo: Sretan Božić, svima svima neka bude veseo, miran, topao, sit i napit! :)
  • Gjuroo: Sretan Božić!
  • Zdravac: Sretan Božić!
  • drpongrac23: Sretan i blagoslovljen Božić!
  • Damirst: Sretan Božić svima!
  • Bertone: Sretan Božić
  • Yonkis: Sretan Božić svima, koliko god vas ima!
  • drlovric: Hvala hvala :)
  • Yonkis: Happy belated bday drlovriću!
  • zoranowsky: Sretan ročkas!
  • JOHN: Sretan rođoš!
  • smayoo: Oho! Sretan rođendan i od mene! :)
  • VanjusOS: sretan rođendan @drlovric
  • miomika: nisam znao. Ja sam na A1, tamo još ni ne razmišljaju..
  • Zdravac: danas naručio, stiže za 3-5 dana, pa kad stigne, napisati ću iz prve ruke kako radi :)
  • ZeljkoB: Jel vec tko isprobao eSIM sa Apple Watch?
  • ZeljkoB: @Zdravec, ovo je super vijest!
  • cariblanco: Elon postaje gori od Ele Dvornik, nije za vjerovati, mada mu i ja osim širim propagandu, ali čovjek ne može šutjeti na sve ove gluposti :(
  • Zdravac: ht - naknada dodatno na mjesečnu tarifu 4 eur
  • Zdravac: ht podržava multi sim i za apple watch (za galaxy watch već neko vrijeme)
  • Yonkis: iStyle počeo prodavati Apple Watch Cellular model.. Opa bato! Nismo više ograničeni :)
  • drlovric: Ne bih ja podcijenjivoa tako to trziste. Ogromna vecina ljudi u USA koriste iPhone, pa im je i Apple Maps logican izbor :)
  • smayoo: Ajd... Iako... zašto više troše novac na to. Kasne za Google Mapsom 20 godina, a za OSM-om 10.
  • Yonkis: Jeste li znali za Apple Mape na webu? [link]
  • Piko: Skužio, AppleInteligence, kategorizacije u Mailu, Image Playground i sl. se pjavi kada podesim sistemski jezik na Engleski …. Kada je na hrvatskom, toga ničeg nema… Bezveze.
  • smayoo: Podsjetnik, vidimo se sutra u Kokolu u 18h! [link]
  • drpongrac23: Čestitke!!! [link]

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

MacSlavko, Riba, Taslo, Anonimci (353)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.95 Seconds