15.01.2013 | 19:01
Ja video, glazbu i slike puštam preko ATV3, a s Maca na kojem mi je dijeljena iTunes medijateka tako da više ne koristim iPad za Air Play. ATV mi je HDMI kabelom spojen na TV, a optičkim kabelom na kućno kino sa surround audiom. Ukoliko želiš gledati video sa iPada na ATV preko AirPlaya, a da ne trebaš konvertirati i da podržava titlove, onda imaš dva načina, jedan je sa Air Videom tako da ti server streama na iPad, a drugi je da koristiš AVPlayerHD u kojeg prvo iskopiraš video s titlovima i onda preko Air Playa puštaš na TV.
Što se kabela tiče i moje je iskustvo loše s tim AV kabelom, a uglavnom je samo prenosio sliku iz playera, slideshow iz Foto i Keynote, no ne baš najbolje. S druge strane HDMI kabel s adapterom prenosi sve onako kako se vidi na ekranu iPada (probao sa iPad3), a pored toga u isto se vrijeme iPad može spojiti na punjač dok se gleda video.
Ja sam većinu originalnih DVDa i Bluray diskova izripao uz pomoć DVDFaba, a onda u iTunes medijateku dodao s iVI. Tako mi sad klinci ne moraju tražiti crtić po polici, već samo upale ATV, potraže omot crtića koji žele pogledati i to je to