Da li da kupim iPad 4 ili da sacekam iPad 5
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Da li da kupim iPad 4 ili da sacekam iPad 5

04.06.2013 | 20:17
Pozzz od mene tek sam se prijavio a razlog zasto sam se prijavio jeste da vas pitam za misljenje.
Rodjak mi dolazi iz USA u 9 mjesecu pa bih mu rekao da mi tamo kupi iPad 4 zbog povoljnije cjene, pa vrijedi li da mi ga kupi tad jer bi otprilike za mjesec dana ( u 10 mjesecu ) izasao iPad 5 po istoj cijeni a vjerovatno i bolji. Pa me zanima misljenje sta bi vi uradili.Pozzz
04.06.2013 | 20:25
Dobro nam dosao

Obrati paznju gdje otvars teme,ova ce biti premjestena.
04.06.2013 | 20:57
Nikola998 kaže:
Pozzz od mene tek sam se prijavio a razlog zasto sam se prijavio jeste da vas pitam za misljenje.
Rodjak mi dolazi iz USA u 9 mjesecu pa bih mu rekao da mi tamo kupi iPad 4 zbog povoljnije cjene, pa vrijedi li da mi ga kupi tad jer bi otprilike za mjesec dana ( u 10 mjesecu ) izasao iPad 5 po istoj cijeni a vjerovatno i bolji. Pa me zanima misljenje sta bi vi uradili.Pozzz

Uzmi 5-icu ako ti je dobavljiva ili čekaj da dođe kod nas za nekih 6 mjeseci, ili ti bude netko išao u USA kad izađe, a tada bude u najavi i 6-ica pa se strpi i kupi 6-icu. U stvari, čekaj da Apple prestani proizvoditi iPade i onda kupi zadnji model. LOL

Edit: Kud mi ode ovaj post?
  • Sank
  • Moderator
  • 221
04.06.2013 | 21:11
Iskreno, ne znam. Ja sam kupio iPad 3 čim je stigao u trgovinu u Trstu, pa je svejedno za 6 mjeseci izašla četvorka. Nije mi doduše bilo žao jer trojkica je sasvim ok. Zapravo sada imam iPad minija i ne bih se više vraćao na onaj veliki. Jest da nema retina zaslon, ali zoom je oduvijek na Apple gadgetima radio savršeno pa nema veze, a i savršene je veličine, barem meni.

Jesi li možda razmišljao o iPad miniju?
04.06.2013 | 21:49
A sve zavisi kada će novi iPad Mini i iPad 5 izaći, situacija je baš zeznuta, jer šta ako izbace nove modele za mjesec-dva, a opet može se desiti da izbace u 10-11 mjesecu..
05.06.2013 | 06:23
Ja imam Mini i ne bi se vracao an veliki model. Kada izadje Mini retina, naravno da cu uzeti, ali za sada mi je super.
05.06.2013 | 06:48
Neka ti uzme cetvorku,jer ne vjerujem da se ima nesto novo za ponuditi u petici. Ja imam trojku i vise mi je nogo dobra. Sve odradjuje brzo i kako treba,sad mozda postoje ljudi koji koriste tablet za neke meni nepoznate aplikacije,tko ce to znati.
  • Sank
  • Moderator
  • 221
05.06.2013 | 09:07
Evo što o tome kaže MacRumors Buyer's guide:

buyersguide.macrumors.com
05.06.2013 | 10:05
sačekaj da izađe iPad5 i tada kupi iPad4 Vjerojatno ćeš ga moći dobiti povoljnije nego što je sad. iPad4 je vrhunski, neznam što mogu ponuditi u novoj verziji
  • Sank
  • Moderator
  • 221
05.06.2013 | 13:07
shx kaže:
sačekaj da izađe iPad5 i tada kupi iPad4 Vjerojatno ćeš ga moći dobiti povoljnije nego što je sad. iPad4 je vrhunski, neznam što mogu ponuditi u novoj verziji

Mogu ponuditi, brži procesor, veću memoriju radnu kao i disk (npr do 256Gb), bolju bateriju, bolji WiFi čip, kamere bolje kvalitete i rezolucije, štedljiviji retina zaslon te da bude tanji i lakši s novim dizajnom i definitivno novi iOS 7 koji može imati neke nove opcije koje neće biti dostupne na starijim generacijama, kad je Apple u pitanju nikad se ne zna
05.06.2013 | 13:45
ima jedna talijanska poslovica, u slobodnom prijevodu ide:
bolje jaje danas, nego kokoska sutra!
  • Sank
  • Moderator
  • 221
05.06.2013 | 14:12
Ha, ha, ponekad mi se čini da je bolja mirisna pečenka sutra nego jaje na oko danas...
06.06.2013 | 14:39
Nisam razmisljao o iPad mini-ju iako ima odlican dizajn i dobre karakteristike za 7 inchni tablet, ali ipak mi se svidja veliki iPad 4 jer iPad mini je ustvari mali iPad 2.
A iPad 4 je bolji od iPad 2 tako da sam se odlucio za iPad 4. Pozz
07.06.2013 | 09:13
Da ne otvaram novu temu. Koji iPad kupiti za curicu od 8 godina? Dvoumim se između minija i iPad 4, a ovaj vikend BIP u Trstu ima akciju iPad 2 64 GB WiFi za 399,00€ - IVA. Što činiti?!
07.06.2013 | 09:19
ako nečeš čekati ipad5 onda uzmi 4. sada. Možda pričekati ponedjeljak jer ako najave ipad5 moguće da će biti ekipe koja će prodavati starije modele po sniženoj cijeni, jasno ako ti korišteni ipad dolazi u obzir.
04.08.2013 | 12:51
Moj osobni izbor je cekanje 5ice.

Imam prvi iPad koji jos uvijek radi ali izgleda ima neke probleme sa memorijom. Kad pokusam ucitati nesto teze, izleti iz browsera.

Daklem, 4 je ok, ali 5 ce za istu lovu biti bolji.

Imam i 7" Android tablet i uopce ga ne koristim jer je premalen za ono sto meni treba (citanje skeniranih casopisa i surfanje prije spavanja).
04.08.2013 | 14:08
I zanima me hoce li se iPad 5 koji ce raditi na iOS 7 moci vratiti na iOS 6.
I ja bih rado sacekao 5-icu da znam da ce ostati onaj isti dizajn kao sto je sada, jer gledao sam neke slike i nasao sam da ce izgledati kao sadasnji iPad mini (a to mi se bas i ne svidja). Pozzz iz Hercegovine
04.08.2013 | 14:24
Prilicno je realno za ocekivati da ce novi iPad i iPhone doci sa iOS7. Sve ostalo je u fazi nagadjanja kao i obicno
04.08.2013 | 16:41
Nisi me razumio pitao sam moze li se sa iOS 7 vratiti na iOS 6.
Znam da se moze sa 6 moze na 7.
04.08.2013 | 17:23
neces moci na ios 6, ios7 ce ti biti najnizi iOS na tom uredaju
05.08.2013 | 21:19
Zanima me jos nesto.Prvo punjenje iPad-a mora li trajati 12 sati da bi se formirala baterija ili kako?
06.08.2013 | 04:57
Ja mislim da je najsigurnije cekati iPad 10, on ce sigurno biti bolji od postojeceg modela

A imat ce i cool ime iPad X

Najjaca su mi ova pitanja sa cekanjem. Ako imas pare i treba ti stvar kupuj
06.08.2013 | 15:20
drlovric kaže:
[quote]Ja mislim da je najsigurnije cekati iPad 10, on ce sigurno biti bolji od postojeceg modela

[quote]

+1

Ja sam htio preporucit da pricekas iPad 6, ali sad kad promislim, preporuka drlovrica ima vise smisla.
06.08.2013 | 20:17
U potpunosti se slazem sa drlovricem. Imas lovu kupuj i cao đaci
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 5 sati, 20 minuta
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)
  • cariblanco: Zašto mi neće primiti odgovor o ogulinskom zelju...klikam tri puta i ništa, a regan sam ?
  • Riba: Ali vjerojatno je ista prica kao i sa Studion.
  • drlovric: Raskopali su novig Minija. Izmjenjiv je disk. Vjerojatno radi njihove SKU ustede, ne radi korisnika. Uglavnom nije zalemljen.
  • kupus: nije, to je isto kao i apple.hr
  • zvone: Imaju apple.hu. Valjda je to istyle.
  • kupus: samo hoće li ti htjet prodat minija s 256gb storagea, to je pravo pitanje :P :)
  • kupus: a imaš i našeg dpasarica s foruma, pa se njemu javi. vjerujem da ti može složiti konkurentnu cijenu
  • kupus: imaš translate u browseru, čak i u firefoxu od ne toliko davno

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.30 Seconds

Provided by iJoomla SEO