Kako zaraditi na AppStoreu preko iPada
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Kako zaraditi na AppStoreu preko iPada

27.12.2013 | 17:49
E ovako, kupio sam nedavno iPad Air i vecina aplikacija se placa, e sad me zanima kako ja mogu zaraditi neke novce na AppStoreu posto sam prije citao o tome. Zelio bih isprobati Infinity Blade 3.... I zasto mi ne radi iTunes i iTunesRadio (radili su samo 1 dan dok nisam presao na iOS 7.0.4) Hvala
27.12.2013 | 18:53
naucit programirati i napraviti aplikaciju koju svi zele. dati appleu 100$ godisnje da mozes prodavati aplikacije na njihovom storu, pa prodati aplikaciju u nekoliko milijuna primjeraka po simbolicnoj cijeni od .99 $!

itunes radio ne radi sa hr apple accountom. napravi si jedan account za US store, nakon sto se ulogiras u njega, opet ce ti se pojaviti u music appu itunes radio.
isto vrijedi i za itunes store.

zelis znati kako zaraditi na itunes storeu? znam i to!

sala mala
27.12.2013 | 18:57
Citao sam negdje da se mogu sakupljati neki poeni koji se posle mogu u novac pretvorit i onda kupujes applikacije
27.12.2013 | 19:13
Da, ali moraš imate US račun na itunesu, na hrvatskom nemožeš zamjeniti bodove za itunes bonove.

Ja sam skupio preko 200$ i nakupovao sam se stvarno aplikacija, i topla preporuka za ovu uslugu.

Ako želiš možeš se registrirati tako da preko iUređaja ideš na ovaj link m.freemyapps.com/share/email/1c1034a6 - ovo je moj refferal link, i možemo odmah oboje dobiti po 200 bodova,
i instaliraš profil, poslje instaliraš aplikaciju, isporbaš je 30sec, poslje je možeš brisati.

Nakupiš dovoljno bodova, zamjeniš ih za itunes $$.

Ako šta bude nejasno pitaj.
27.12.2013 | 19:17
kvaju kaže:
Da, ali moraš imate US račun na itunesu, na hrvatskom nemožeš zamjeniti bodove za itunes bonove.

Ja sam skupio preko 200$ i nakupovao sam se stvarno aplikacija, i topla preporuka za ovu uslugu.

Ako želiš možeš se registrirati tako da preko iUređaja ideš na ovaj link m.freemyapps.com/share/email/1c1034a6
i instaliraš profil, poslje instaliraš aplikaciju, isporbaš je 30sec, poslje je možeš brisati.

Nakupiš dovoljno bodova, zamjeniš ih za itunes $$.

Ako šta bude nejasno pitaj.

A kako cu napraviti US racun, izvini sto pitam al tek od nedavno koristim iOS uredjaj pa ne znam
31.12.2013 | 00:02
De pojasni kako ide zamjena bodova za $ i sta profil i aplikacija rade na uredjaju?
Vrijedi li i za mac app store?

Inace, us account imas vise nacina.

Najsigurniji je:
1. Tunnelbear, tweetas radi bonusa i spojis se na net kao da si u USA.
2. Nadjes drzavu u USA bez PDVa, mislim da ih je pet pa biraj.
3. Nadjes neku malu poslovnu firmu u malom mjestu, uzmes adresu i telefon zabiljezis.
4. Ucitas itunese izlogiran iz hr accounta.
5. Uzmes neku free app i downloadas, kad te pita za apple id, kreiras novi s podacima adrese od ranije ( tunnelbear radi stalno).
6. Kontaktiras firmu kao trimaran mojshopping.com/ imaju i mobitel, s kojima stosta dogovoris.
7. Postavis unblock us servis ak zelis napredne stvari, ak ne radi i iz hrvatske bez tunnelbeara ili fake DNSa jednom kad se napravi. Poneka aplikacija ne radi, al to kad skuzis ukljucis fejkanje i amen (npr itunes festival video stream i spotovi nisu radili)

Steta da za neiskusne mac apple tv i ipad vlasnike nema neko u hr ko bi im iz usluge sve postavio. Us account itd....
31.12.2013 | 09:49
aplikacija se ne instalira na ipad/iphone već se samo instalira profil koji se može uvijek izbrisati iz Settings-a. On omogućava prepoznavanje uređaja. Aplikacija je obična web stranica koja se posjeti na uređaju i preko profila prepoznaje o kojem se uređaju radi kako bi se pratilo bodovanje. Bodovi se mogu zamijeniti za 'kredite' na itunes/appstore/amazon/hulu itd. servisima. više info na welcome.freemyapps.com/
14.01.2014 | 17:57
Koliko često se pojavljuju sponzorske aplikacije? Isprobao prekjučer i osim početne 4 zadnja dva dana niš novih.
14.01.2014 | 18:00
Christian kaže:
Koliko često se pojavljuju sponzorske aplikacije? Isprobao prekjučer i osim početne 4 zadnja dva dana niš novih.

Evo ja sam na pocetku dobijao prva dva dana appove i vec 20 dana nista nema da se skine
14.01.2014 | 18:24
Guglam sad malo i ima još sličnih stranica koje funkcioniraju po istom principu, npr "Feature points" - moj Refferal link: featu.re/OMFA29

P.S. čovjek kaže da je zaradio 200$...
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 14 sati, 43 minuta
  • cariblanco: Elon postaje gori od Ele Dvornik, nije za vjerovati, mada mu i ja osim širim propagandu, ali čovjek ne može šutjeti na sve ove gluposti :(
  • Zdravac: ht - naknada dodatno na mjesečnu tarifu 4 eur
  • Zdravac: ht podržava multi sim i za apple watch (za galaxy watch već neko vrijeme)
  • Yonkis: iStyle počeo prodavati Apple Watch Cellular model.. Opa bato! Nismo više ograničeni :)
  • drlovric: Ne bih ja podcijenjivoa tako to trziste. Ogromna vecina ljudi u USA koriste iPhone, pa im je i Apple Maps logican izbor :)
  • smayoo: Ajd... Iako... zašto više troše novac na to. Kasne za Google Mapsom 20 godina, a za OSM-om 10.
  • Yonkis: Jeste li znali za Apple Mape na webu? [link]
  • Piko: Skužio, AppleInteligence, kategorizacije u Mailu, Image Playground i sl. se pjavi kada podesim sistemski jezik na Engleski …. Kada je na hrvatskom, toga ničeg nema… Bezveze.
  • smayoo: Podsjetnik, vidimo se sutra u Kokolu u 18h! [link]
  • drpongrac23: Čestitke!!! [link]
  • drpongrac23: Nemam, čak sam ugasio i upalio mob, sve izgleda po starom
  • Yonkis: Ja sam u Zagrebu :)
  • miomika: Nemam....to je zigleda privilegija Amerike i Australije.
  • Yonkis: Nemaš ove kategorizacije na vrhu? [link]
  • drpongrac23: Ja ne primjećujem nikakav update Mail app
  • Yonkis: Zanimljivo da je Mail app dobio update na telefonu ali ne i na iPadu i Macu. Očigledno smišljaju kako to prikazati na većim ekranima.
  • Zdravac: ...sa Apple intelligence
  • Zdravac: OS X Sequoia 15.2 update
  • drlovric: Mail app je fin redesign
  • drlovric: Bez veze je iskreno....niskoristi od svega toga
  • Piko: 18.2 isti ko i prijašnji .... nažalost "Image Playground" nije dostupan u HR
  • Gjuroo: Sam da se pridružim karminama za Šveca. Legenda stojedinice i svih nas koji smo tada bili privilegirani biti dio tog pokreta. Svima nama, koji smo morali slušati Raosa kako s balkona na Trgu viče "Strepiteee!", Radio 101 nije bio samo radio. Švec je bio veliki dio tog pokreta.
  • Yonkis: Pa baš ništa novo osim što se video sad prikazuje full screen na otvaranju. Baš sam to trebao (sarkazam). I naravno, spravci
  • drlovric: Instalira se 18.2 :)
  • hal9000: Linus VOLI novi Mac Mini! Hihihi! [link]
  • Beli: Počivaj u glazbi kume. My Hand Over My Heart...
  • smayoo: RIP. Ostaješ u sjećanju, Švec!
  • smayoo: Stvarno prerano. :/
  • smayoo: O, jebote... :(
  • FiFi: RIP Siniša Švec
  • Borisone: [link]
  • Lihto: prije prodaje
  • Lihto: Jel treba uključiti file vault pa onda formatirati Mac M1 ili je dovoljno erase all content and settings?
  • Beli: Prošla akcija ...
  • Beli: Aplikacija Funkey koja proizvodi zvuk mehaničke tipkovnice od sada je besplatna: [link]
  • dpasaric: Kakav entuzijast!!!
  • zoranowsky: Ajme mrak...
  • Gjuroo: Ludo.
  • hal9000: Izuzetno lijepo za pogledati: [link]
  • cariblanco: Sretan imandan Nikolama...jel vam kapnulo što u čizmu ;)
  • hal9000: Anketa bi trebala imati checkboxes, a ne radio buttons. Za nas koji koristimo više mac-ova. Just sayin'.
  • Yonkis: Kradljivci našli nov način krađe Apple proizvoda [link]
  • zoranowsky: Al me ložite :)
  • Yonkis: zoranowsky - kako reče jedan korisnik M1Pro-a: I think the sweet spot is M2 Pro as of right now. I really don't see a reason to get M3 Pro - it has lower memory bandwidth, less P-cores , and it costs more. But if you're on M1 Pro... Just don't upgrade, there is no point.
  • accom: [link]
  • accom: @zoranowsky, u krivu sam
  • accom: Mislim, da je baš M2Pro najslabiji od svih M Pro procesora, sa više energy efficiency jezgri...
  • accom: Ako često obradjuješ video, onda pro. Sam bi preferirao novije gen. CPU.
  • accom: [link]
  • accom: @zoranowsky Za sve DTP programe dosta ti je air:

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.90 Seconds

Provided by iJoomla SEO