Evo copy paste sa jednog drugog foruma na kojem sam postavio pitanje ali nisam dobio odgovor.
Na eng. je ali mislim da nece bit problemosa
Aug 5, 2015 12:51 PM
Hi all,
Please advise on my issue with iPad games application, which worked perfectly two days ago.
so, after i start app, it simply freeze, and everything I do nothing happens. It looks like touch screen is not working (but it is working because as soon as I quit app, everything works perfectly).
i also uploaded video to make it more clear,
I checked internet for this problem but found nothing. Some people advised that location services for this app must be turned on. I turned on location services, but there is no app games listed where I can allow it to use location services (other apps like google maps, weather etc. are listed and location services are turned on while using).
Additionally, on setting list there is no games app although it is installed (so I cannot allow it to use location services, contacts etc.).
I really need your advice, I love using this app on iPad.
Moze li pojašnjenje zašto gamepass aplikacije nema na listi aplikacija koje su instalirane? Na iphone mi uredno ima gamepass aplikacija i mogu joj dozvoliti npr. Korištenje podatkovnih veza...
Ovisi preko kojeg si racuna prijavljen (ako ih ima vise). Listaje za racun (Aple ID) koji je zadni koristen.
Hm, mozda sam ti trebao na engleskome odgovoriti?
drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice [link]
drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada
Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo
Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj